DstupidBastarD написа:Не се коси,, баце, карането не приключва с Крън, като дойдеш към Софето за новата учебна година ше те поразведеме из тукашните маршрути.
DstupidBastarD написа:Тука, баце, нормално имаш 6-8км излизане от града в най-витаминозната среда. Хем си караш, хем се зобиш, много е полезно!
DstupidBastarD написа:Тука, баце, нормално имаш 6-8км излизане от града в най-витаминозната среда. Хем си караш, хем се зобиш, много е полезно!
Deerde написа:DstupidBastarD написа:Тука, баце, нормално имаш 6-8км излизане от града в най-витаминозната среда. Хем си караш, хем се зобиш, много е полезно!
Еее нормално баце, тъкмо ще станем и ази химик но какво да правиш ща не ща нали ще трябва да се учи иначе излизанията не ме притесняват тъкмо загрявка, притеснявам се от темпото и дължината![]()
![]()
![]()
Хохохо, очертава се да има яко чичета с клинчета!
brumbar написа:@Deerde & TREK_fan
Утре към колко часа смятате да пристигнете. Има вероятност с Рости да дойдем и да ви посрещнем.
Neo_92 написа:DstupidBastarD написа:Тука, баце, нормално имаш 6-8км излизане от града в най-витаминозната среда. Хем си караш, хем се зобиш, много е полезно!
Аз за тва не искам да ходя на даскало с колелото , шото дробовете ми ше се напълнят с помия. Особено кат се изрежем на некоя дълга права , като почна да дишам 3 пъти повече , незнам просто на кво ше ми заприличат вътрешностите .Deerde написа:DstupidBastarD написа:Тука, баце, нормално имаш 6-8км излизане от града в най-витаминозната среда. Хем си караш, хем се зобиш, много е полезно!
Еее нормално баце, тъкмо ще станем и ази химик но какво да правиш ща не ща нали ще трябва да се учи иначе излизанията не ме притесняват тъкмо загрявка, притеснявам се от темпото и дължината![]()
![]()
![]()
ти от къде си , на колко си ? Ако правилно съм разбрал учиш в София ?
blitz0 написа:Хохохо, очертава се да има яко чичета с клинчета!
Само внимавайте да не им дишате праха по баираСливенската школа е много силна.
brumbar написа:@Deerde & TREK_fan
Утре към колко часа смятате да пристигнете. Има вероятност с Рости да дойдем и да ви посрещнем.
rosty_sz написа:Първите вече дойдоха.
Neo_92 написа:Сега остава да дадете и GPS данни или ако няма такива да кажете средни скорости и пр. и профилче на карането да видим
Сливналии ни биха една атака, а ние със зяпнали усти ги наблюдавахме как се отдалечават. Дидо от русенската група успя да ги прехване, но нямаше възможноста да кара с тях до горе, щото тези опитни сливенски колоездачи знаеха някакви мистериозни номера, които накараха едната спица на горкия младеж да се скъса и той покрусен от мъка да се наложи да се прибира обратно в лагера/все пак си качи върха де/ На върха се сбогувахме със сливенските бацета и те се прибраха поживо поздраво.
blitz0 написа: живот и здраве и аз трябва да се пробвам догодина
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта