Хайде и аз да се изкажа
От самото тръгване си знаех, че подготовката ми е нищожна и ще ми скъсате задника от каране, точно така стана и точно така и исках да стане. Исках да се запозная с още хора практикуващи този спорт и да видя тяхното ниво на подготовка (форма,физически възможности и прочие....) защото досега повече съм чел във форума отколкото писал и ми беше много интересно и приятно да се запозная с хората на които редовно им чета постовете.За мен беше голямо удоволствиде да се запозная с ТК, Бръмбара и Митко (Русе)
1. Благодаря на цялата група която спря да ме чака преди спускането към Стара Загора в Събота. Всички бяхте много готини и се надявам след време да мога да карам редом с вас с такава лекота и без толкова голяма физическа умора.
2. В Събота темпото беше убииствено за мойте възможности, отначало имах и аз леки проблеми със стомаха но с нарастване на километрите изчезнаха, не съм се и надявал да мога да карам редом с вас и сори ако съм бил причина за намаляване на скороста.
3. Неделята: сутринта не можах да хапна много добре даже никак, тръгнах на половин шоколад което беше глупаво но времето ме припираше нали си падам поспалан. Отначало карката ми се бяха вдървили и положението небеше никак розово докато аз и Рости ненастигнахме Митко нагоре по баира наистина някаде по това време мислех да обръщам към лагера, но Рости постоянно ме надъхваше и изведнъж ми дойде палара незнайно откаде и драснах 100-200 метра напред, като го изкачих сам с някакво си мое темпо

Пътят по билото до Шипка не ми се видя никак хубав и си карах съвсем спокойно, че дупките ми еба..... мам... а на връштане няколко пъти се чу и удряне на шина в асвалта.
4. На слизане от Бузлуджа всичко беше добре докато нестигнах на финалната права там последната абсолутно права отсечка и изведнъж както си карам с 60 бам и предната гума замина тъках се по капла около 100 метра после ред псувни почесвания тук там докато ми дойде музата да я сменя тая ши.... гума.Едвам я напомпих и се прибрах а и дъждът беше като че ли за изпращане
5. Сигурно няма да повярвате но преди да тръгна в петък се теглих 80кг като се прибрах 76кг гледах и невятвах на очите си 4-5 пъти съм се качвал на кантара пак същото ......... нооо сега отново прогресивно си завръщам старите килца

много папкане ......
Всико беше супер хората организацията, абе нямаше грешка.Надявам се догодина да сме в пъти повече.Пожелавам на всички много успехи в колоезденето и всико най-хувабо