BULLDOG написа:Иначе Мики-то да идва на гребната.По ти-тина обиколки въртим след работа.Няма как да не ни различи от останалата паплач.
BULLDOG написа: А относно тестовете аз съм карач от 12.8.2009 ама бих го опънал на каквото иска трасе.
BULLDOG написа:Малкия, имам хиляди пробягани километри и тонове наблъскани щанги.Доста хлебец и мръвки има да хапнеш преди да отсъдиш.
BULLDOG написа:Видях колелото в магазинчето за ГСМ-и бяло с надпис Mariposa.Ама той си ходи само на работа с него май.
ximis написа:И аз съм с Рубена и за малкото време каране с тях съм нямал проблеми
BULLDOG написа:Някакъв китайски продукт за ДРАГ произведен.
retrobike написа:ximis написа:И аз съм с Рубена и за малкото време каране с тях съм нямал проблеми
колко пари ги взе?
внимавай с тях при напомпването не една такава се сцепи странично
BULLDOG написа:6 лева бройката.На руски и 5.80 при Богдан.В магазина до моста на Герджика ми предложиха Континентал за 12лв. ама ми се досвидяха защото имах 2 Рубена и 1 ЦСТ.
BULLDOG написа:Това е на ул.Победа между Герджика и бул.България
BULLDOG написа:Всички стоки в магазина са предимно Италиански.Няма нищо на което да пише Китай.Аз например си купих манометър който е Американски и струва 19лева.Бидон който не се вмирисва и струва 6лева.Ще си купувам карбонова каска за 85 лева пак оттам.Има много части и са все истински.Няма избор на готови шосейки обаче.
blitz0 написа:За гумите-говорите за вътрешни на тази цена нали?
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта