КАРАЧИ ОТ ПЛОВДИВ ИМА ЛИ?

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Re: КАРАЧИ ОТ ПЛОВДИВ ИМА ЛИ?

Мнениеот ximis » Вто Сеп 08, 2009 2:14 pm

Бацета , някой от вас ще ходи ли не бреветчето в Сливен към края на септември :) ?
Аватар
ximis

Рейтинг: 1202

Мнениеот did » Вто Сеп 08, 2009 3:29 pm

BULLDOG написа:Иначе Мики-то да идва на гребната.По ти-тина обиколки въртим след работа.Няма как да не ни различи от останалата паплач.

Не че нещо, ама... на гребната е забранено за колоездачи, при това напълно основателно. Стига с тая гребна!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот BULLDOG » Вто Сеп 08, 2009 4:48 pm

На гребната е РАЗРЕШЕНО за колоездачи!Има си табела велоалея даже.не си информиран.Беше забранено преди 2 години за около 2 месеца само.Все пак това е спортно съоръжение и трябва да се използва предимно като такова.Другата паплач да се разхожда по Моловете и по центъра.Писнало ми е от бльонове пъплейки на тумби хаотично и непредсказуемо с 5км/ч.Падал съм над 6-7 пъти с ролери и 2 пъти с колелото заради такива.И тъй като досега почти никой не се извинява за простотията си не се съобразявам със стадата добитък,освен с малкиде деца.С тях винаги внимавам.Ама нареждам татковците и майките подобаващо при нужда.
BULLDOG

Рейтинг: 738

Мнениеот МИКИ МАУС » Вто Сеп 08, 2009 7:51 pm

Само да добавя мнение без да обиждам никой -Гребната е за фасони ,карането става по шосетата на България.
Може да се тестваш /от тест, не от тестиси / сутрин рано до 8 и 30 /, след това е за размяна на любезности по адрес на роднините. :nono:
GENUG SCHON !
Аватар
МИКИ МАУС

Рейтинг: 1068

Мнениеот blitz0 » Вто Сеп 08, 2009 8:44 pm

Ъъъъъ един въпрос към did:защо така с лошо?
Без да те познавам ама явно си много непозитивно настроен човек (да не казвам негативно).
Не за друго ама вече в доста от темите тук изразяваш все едни ---- (минус минус минус) мнения...
Аааааааа може и да мразиш шосейкаджиите...
blitz0

Рейтинг: 1273

Мнениеот BULLDOG » Вто Сеп 08, 2009 10:31 pm

Пропит е от негативизъм и противизъм просто. :rofl: А относно тестовете аз съм карач от 12.8.2009 ама бих го опънал на каквото иска трасе.
BULLDOG

Мнениеот Neo_92 » Вто Сеп 08, 2009 10:32 pm

BULLDOG написа: А относно тестовете аз съм карач от 12.8.2009 ама бих го опънал на каквото иска трасе.

Не се изхвърляй чак толкова.
Аватар
Neo_92

Рейтинг: 1530

Мнениеот BULLDOG » Вто Сеп 08, 2009 10:33 pm

Аз ще ходя в Сливен.А и не само аз май.
BULLDOG

Мнениеот BULLDOG » Вто Сеп 08, 2009 10:34 pm

Малкия, имам хиляди пробягани километри и тонове наблъскани щанги.Доста хлебец и мръвки има да хапнеш преди да отсъдиш.
BULLDOG

Мнениеот Neo_92 » Вто Сеп 08, 2009 11:15 pm

BULLDOG написа:Малкия, имам хиляди пробягани километри и тонове наблъскани щанги.Доста хлебец и мръвки има да хапнеш преди да отсъдиш.

А как успя да разбереш дали did има по малко от теб ? Виж за пробягани км и щанги незнам , ама ако искаш мога да ти гарантирам ,та даже и на бас да се хванем че има повече километри с колело от теб , доооста повече ... :idea:
Аватар
Neo_92

Рейтинг: 1530

Мнениеот ximis » Сря Сеп 09, 2009 12:31 am

BULLDOG трябва някой път да покараме заедно , тъкмо ще си кажеш и идеята за бреветчето( смисъл дали има няква организация от Пловдив) :beer:
Аватар
ximis

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Сеп 09, 2009 7:17 am

Майни, очаква се при добро време да има яка шопско-заралийска група на бревета, като сметаме да строшим рекорда на трасето поне с 5-10мин. така че ако се чувствате у форма за каране със средна 34-35 и зимане на смени, може да се прилепите у нашия влак.
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот BULLDOG » Чет Сеп 10, 2009 1:28 pm

Видях колелото в магазинчето за ГСМ-и бяло с надпис Mariposa.Ама той си ходи само на работа с него май.
BULLDOG

Мнениеот retrobike » Чет Сеп 10, 2009 3:46 pm

BULLDOG написа:Видях колелото в магазинчето за ГСМ-и бяло с надпис Mariposa.Ама той си ходи само на работа с него май.

да той го има от няколко години ,и аз съм го виждал в заложна къща,не е точно магазин за гсм
Аватар
retrobike

Рейтинг: 1332

Мнениеот BULLDOG » Чет Сеп 10, 2009 9:30 pm

пак спуках гума.За 1270км 1 спукана гума.А 2 карания и 90км пак спукана гума,на трън на гребната.Смених я ама за карък като почнах да помпя се прееба вентила на гумата.Хубаво ми каза пича в магазина да ми продаде Континентал за 11лв и да не се занимавам с евтини Рубена,ама...
BULLDOG

Мнениеот ximis » Пет Сеп 11, 2009 11:48 am

И аз съм с Рубена и за малкото време каране с тях съм нямал проблеми :praying:
Аватар
ximis

Мнениеот BULLDOG » Пет Сеп 11, 2009 4:59 pm

Оказа се,че се е прецакал вентила на ЦСТ гумата.Някакъв китайски продукт за ДРАГ произведен.
BULLDOG

Мнениеот retrobike » Пет Сеп 11, 2009 11:07 pm

ximis написа:И аз съм с Рубена и за малкото време каране с тях съм нямал проблеми :praying:

колко пари ги взе?
внимавай с тях при напомпването не една такава се сцепи странично :D
Аватар
retrobike

Мнениеот did » Пет Сеп 11, 2009 11:18 pm

BULLDOG написа:Някакъв китайски продукт за ДРАГ произведен.

1. Китайските продукти не се правят за някого, а просто се правят в Китай и имат съответната китайска ниска или висока цена.
2. Китайските производители вероятно не са и чували за ДРАГ.
3. ДРАГ са внесли нещо - те са купили нещо евтино и го продават пак евтино, но с някаква печалба. Съвсем нормално!

Като купуваш евтини китайски стоки, на които даже си пише, че марката им е китайска, нямаш право да мрънкаш.
Като купуваш евтини НЕкитайски стоки, като Рубена, пак нямаш право да мрънкаш. Цената определя качеството.

4. Явява се един разбирач BULLDOG, който има претенции да коментира ценовата политика на магазините в Пловдив, но още не е осъзнал точка 1 и си мисли, че карането по гребната база е вид колоездене.
5. Купува гума, пука гума, кара колело на гребната и от това прави форумна трагедия.

Чакай бе, че утре в Марково ще има хора сигурно с по 10 спукани гуми за 24 часа и няма да пущат за това теми, нито да коментират производителите на гумите!

6. Пита дали има карачи в Пловдив, след като в града има клубове и по планинско, и по шосейно колоездене, има и стотици колоездачи извън тези клубове. Ама то се знае - щом не слаломираме между децата по алеите на гребната, ние не сме карачи.

Жалка история...

------------------

Впрочем, основната алея на гребната база е обозначена като пешеходна алея. Провери сам в правилника и ще видиш, че това АВТОМАТИЧНО забранява колоезденето там.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот BULLDOG » Съб Сеп 12, 2009 12:01 am

На гребната има алея за велосипеди! А и за аматьор новобранец който е на работа по 10 часа 5 дни в седмицата и има пробег 1500км за месец мисля е перфектно.И едва ли си мислиш че 1500 км се въртят на гребната само.Просто не ти изнася че аматьори като мен са в състояние да развенчаят "величия" като теб.
Уважавай за да те уважават. Народна мъдрост. Ако искаш я спазвай.Просто съм питал за карачи не за такива "величия" като теб.Не съм информирам и питам.Според теб къде трябва да пусна тема?Във вестник "Марица" ли?кажи ми ще караме еди къде си ела,ще дойда вярвай ми.Ама да ми се правиш на велик някак си не го приемам.Не морално някак си.Не че ми дреме но ако аз се бях държал като гъз с някого бих се извинил.Просто така съм възпитан.
Относно ценова политика дай да не отваряме дума,че ще сринем и без това крехкия бизнес.И ти предлагам въобще да не говориш за бизнес с мен.
BULLDOG

Мнениеот МИКИ МАУС » Съб Сеп 12, 2009 7:12 am

НА ВНИМАНИЕТО НА УВАЖАЕМИТЕ - БУЛДОГ И ДИД- Момчета кога ще се сбиете да погледаме и да се развеселим ?Хайде ,че радостите във Форума взеха да намаляват!
Булдог, казах /посъветвах те / да разговаряш с Ицо /срещу "Лайпциг" / за да се разберете кога да карате - и аз със вас. Ицо е малко нервен и кара всеки ден за да изпусне пара. Колелото държи там, защото жена му не дава да стои в апартамента.
Финала на Обиколката е днес към 17часа пред колодрума. Надявам се да се видим там или в Марково и да разменим мнения и любезности на живо . Ринг свободен!
Бъдете щастливи и се радвайте на комунистическата демокрация!
Бог да пази България! :wavey: :evil: :clap:
GENUG SCHON !
Аватар
МИКИ МАУС

Рейтинг: 1068

Мнениеот ximis » Съб Сеп 12, 2009 10:17 am

retrobike написа:
ximis написа:И аз съм с Рубена и за малкото време каране с тях съм нямал проблеми :praying:

колко пари ги взе?
внимавай с тях при напомпването не една такава се сцепи странично :D

Ами евтини бяха , не помня точно колко ,че копувах доста неща наведнъж. Иначе съм ги напомпал към 7psi и все още не са сцепени и да се надяваме ,че няма и да бъдат :bowdown:
Аватар
ximis

Мнениеот BULLDOG » Съб Сеп 12, 2009 10:52 am

6 лева бройката.На руски и 5.80 при Богдан.В магазина до моста на Герджика ми предложиха Континентал за 12лв. ама ми се досвидяха защото имах 2 Рубена и 1 ЦСТ.
BULLDOG

Мнениеот retrobike » Съб Сеп 12, 2009 3:46 pm

BULLDOG написа:6 лева бройката.На руски и 5.80 при Богдан.В магазина до моста на Герджика ми предложиха Континентал за 12лв. ама ми се досвидяха защото имах 2 Рубена и 1 ЦСТ.

континентал 12лв ???? тва каде?
аз мойте континентал ултраспорт ги взех по 32лв а кевларената беше около 40 ама не помня вече
за нови или за втора ръка гуми говорим ,щото и рубените тук ги знам за по 12лв
Аватар
retrobike

Мнениеот BULLDOG » Съб Сеп 12, 2009 4:56 pm

Това е на ул.Победа между Герджика и бул.България
BULLDOG

Мнениеот retrobike » Съб Сеп 12, 2009 5:31 pm

BULLDOG написа:Това е на ул.Победа между Герджика и бул.България

еми като си идвам ще взема ако стават де ако не са некое менте
Аватар
retrobike

Мнениеот BULLDOG » Съб Сеп 12, 2009 7:00 pm

Всички стоки в магазина са предимно Италиански.Няма нищо на което да пише Китай.Аз например си купих манометър който е Американски и струва 19лева.Бидон който не се вмирисва и струва 6лева.Ще си купувам карбонова каска за 85 лева пак оттам.Има много части и са все истински.Няма избор на готови шосейки обаче.
BULLDOG

Мнениеот retrobike » Съб Сеп 12, 2009 7:41 pm

BULLDOG написа:Всички стоки в магазина са предимно Италиански.Няма нищо на което да пише Китай.Аз например си купих манометър който е Американски и струва 19лева.Бидон който не се вмирисва и струва 6лева.Ще си купувам карбонова каска за 85 лева пак оттам.Има много части и са все истински.Няма избор на готови шосейки обаче.

определено трябва да се отбия:D
Аватар
retrobike

Мнениеот blitz0 » Съб Сеп 12, 2009 7:55 pm

За гумите-говорите за вътрешни на тази цена нали?
blitz0

Рейтинг: 1273

Мнениеот retrobike » Съб Сеп 12, 2009 8:12 pm

blitz0 написа:За гумите-говорите за вътрешни на тази цена нали?

не,външни :D
Аватар
retrobike

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене