Grash написа:Аз да запитам, ще можем ли, наред с останалите събития, да включим и посрещането на колоната на обиколката на България? Някой има ли идея към колко часа в събота, 12.09 се очаква да са пристигнали в Пловдив?
DstupidBastarD написа:... подрепим колегите мамути, щото се пак тва е основната цел на заниманието.
Grash написа:... Игнорираме и се освинваме на макс, или?
DstupidBastarD написа: Бате Бръм сметам, че е удобно да отиде с кола до Пещера, щото иначе ше му дойде доста карането и да движи по схемата: http://www.bikemap.net/route/309136 - към 170км с около 2500-3000 денивелация, достатъчно да го компенсирам за пропусната Узана (заради мойте крака).
brumbar написа:В този случай ще е по-удачно да отидем с колата до Белово от там на ход до Пещера, срещаме се в 12 часа и от там нататък за нас ще останат 125 километра, които ще минем без проблем по светло. До довечера баце Виолет трябва да ми каже кво мисли по въпроса с магданоса и ще докладвам своевременно.
DstupidBastarD написа:brumbar написа:В този случай ще е по-удачно да отидем с колата до Белово от там на ход до Пещера, срещаме се в 12 часа и от там нататък за нас ще останат 125 километра, които ще минем без проблем по светло. До довечера баце Виолет трябва да ми каже кво мисли по въпроса с магданоса и ще докладвам своевременно.
Добра идея, баце, тамън да позагреете преди баиро. Се пак си мисла, че вместо Белово, по-добре да спрете у Семчиново (само внимавай къде паркираш, че там е яко индианци, у Белово е уесно, спираш на гарата, там има паркинг) и ако ви остане некой час на спускане от Белмекен, може да го запълните с едни Миуеви скауи.
TREK_fan написа:Аз ми е интересно какво е състоянието на ей тия пътища четвъртокласните: Сестримо-Белмекен. Никога не съм ги карал тия,но спор няма че са здрави изкачвания и прелестни гледки![]()
![]()
TREK_fan написа:DstupidBastarD написа:brumbar написа:В този случай ще е по-удачно да отидем с колата до Белово от там на ход до Пещера, срещаме се в 12 часа и от там нататък за нас ще останат 125 километра, които ще минем без проблем по светло. До довечера баце Виолет трябва да ми каже кво мисли по въпроса с магданоса и ще докладвам своевременно.
Добра идея, баце, тамън да позагреете преди баиро. Се пак си мисла, че вместо Белово, по-добре да спрете у Семчиново (само внимавай къде паркираш, че там е яко индианци, у Белово е уесно, спираш на гарата, там има паркинг) и ако ви остане некой час на спускане от Белмекен, може да го запълните с едни Миуеви скауи.
Аз ми е интересно какво е състоянието на ей тия пътища четвъртокласните:Сестримо-Белмекен,Семчиново-Милеви скали и нагоре до неква хижа на коят не са дали името в картата ми,Юндола-яз.Белмекен-х.тришеник-Якоруда,с.Бели Искър-Якоруда,Белица-Семково.Никога не съм ги карал тия,но спор няма че са здрави изкачвания и прелестни гледки![]()
![]()
bokichaa написа:Бацета, имам нужда от помощ.
Към екипировката за моратона ми изискват часовник/ръчен, не пясъчен/,
такъв дет се носи на ръката,а се оказа че аз нямам такъв работещ.
Та ако някой от Вас има и би ми услужил за 24 и кусур часа ще съм му благодарен...
..и не само, в замяна съм готов да предоставя животоспасяваща мигалка за 24 и кусур секундно прелитане през тунела Траянови врата.
Благодаря, поздрави и до утре....до след малко.
DstupidBastarD написа: Белмекен - Трещеник не знам да има хасфалт
,, Якоруда-Трещеник е интересен
Бели Искър - Якоруда само с байк
Белица - Семково го чувам сефте.
DstupidBastarD написа:Апвай, баце, апвай! Аз тука рупам две кила ябълки и трупам запас витамини за неделното каране, да ти скъсам шортите от Юндола до Белмекен.
DstupidBastarD написа:bokichaa написа:Бацета, имам нужда от помощ.
Към екипировката за моратона ми изискват часовник/ръчен, не пясъчен/,
такъв дет се носи на ръката,а се оказа че аз нямам такъв работещ.
Та ако някой от Вас има и би ми услужил за 24 и кусур часа ще съм му благодарен...
..и не само, в замяна съм готов да предоставя животоспасяваща мигалка за 24 и кусур секундно прелитане през тунела Траянови врата.
Благодаря, поздрави и до утре....до след малко.
Ше донесем един почти работещ пулсомер, който май в момента показва само часа (21:51 е според него сега), само требва да си го свериш и требва да те пуснат да караш.
brumbar написа:DstupidBastarD написа:Апвай, баце, апвай! Аз тука рупам две кила ябълки и трупам запас витамини за неделното каране, да ти скъсам шортите от Юндола до Белмекен.
Рупай баце. Може ти носим ябълки от Стара Загора - ще ти ги оставя горе на Белмекен, че ше бързам да се прибирам
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта