EccentricMOTION написа:на мек терен с по-малък наклон буквално спирам
Krismars написа:Бих се осмелил да ти препоръчам Хай Ролер 2.5 42а
Моделът, който търсиш се нарича "супер-дупер-универсална гума", но за съжаление (не знам защо) още никой не се е сетил да го произведе.EccentricMOTION написа:Коя е моята гума - бърза, добро сцепление на различен терен/сух, мокър, твърд, мек/, добро сцепление при завиване? За размер приемаме 2.5. Какъв дурометър да избера - 40А, 60А ?
Telonix 26*2.40 DTC/Iron Cap - 55лв
Capoeira написа:Аз ако мога да се включа мога да предложа един Maxis Advantage 2.4, само трябва да внимаваш за страничните бордове.
Capoeira написа:Принципно , Да води се за агресивно ХС, но гумата е всичко друго само не и бързо износваща се, карам една Advantage 2.4 70a която преди мене е карана около година и все още няма следи от износване(въпреки че е карана около 800км асфалт, 4-5 пъти на Сопот, и сегга аз имам около 400км пак асфалт и 2 пъти Сопот, каранията на Витоша не ги броя но са около 20-30)С което мога да кажа че изкарва около 3-пъти повече от гумите с 42а които му препоръчвате. Освен това гумата има много малко съпротивление при въртене и най-големия и плюс е че завива доста стабилно.
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: Sprinter и 15 госта