222_nos написа:Биг хит е по-здрава,работи по-добре и като цяло е по-добра,но аз съм убеден че Рам Фр ще ти задоволи нуждите на 100%
SeSSion написа:Лично мен Биг хита ме кефи повече на външен вид и като части а в сайта на Specialized пише,че е 2700 $,по мои изчисления това е около 3500лв. което е между скота и ФР-а,а и с тази новата окомлектовка...Според мен той си заслужава най-много,но в байк център Биг хит 2 е 3999лв. следователно биг хит 3 е още по скъп.Някой ако може да каже каде извън България мога да го намеря на цена 2700$.
П.П. @bozidar Какво й има на окомлпектовката на Биг Хита даже е мааалко по-хубава.

SeSSion написа:@ veskoz висок съм 165см,тежа 65кг. под ФР разбирам дропове не много големи 1-2м с попивка,ще има е въртене.Бюджетът ми е около 3600лв.Не се учудвайте,че рам ФР е 3859лв. като го поръчвам(ако поръчам него)ще си сложа някои други части,тей като не държа много на теглото нямам смисъл от седалка за 120лв.примерно.Кажете от друга държава някой Е-магазин от кадето продават биг хит на тази цена 2700 $.
Shady™ написа:... Ами да ти кажа честно не мисля че при наличието на дистрибутор за дадената страна някой е-магазин ще рискува да ти прати даденото колело и да рискува солена глоба...
Capoeira написа:Принципно е така. аз пробвах няколко пъти да уговарям да ми пратят от магазин в UK каска Specialized Deviant, но ми отказваха под предтекста че им е забраненот да доставят извън странта тази марка. Въпреки че вносителя е пълна скръб и продължава да пълни дистрибуторската мрежа с боклучавите TSG и няма нито една Deviant каска вкарана. Какво да правиш, да се чудиш кой виновен вносителя или ограничението на производителя.
SeSSion написа:@shady Ще си вземам колелото като продам старото.
Кажете това Z1 колко струва.
Струва ли си да сменям шока?
SeSSion написа:За да не пускам нова тема ще пиша тук. Поразпитах,четох темата послушах съветите на Shady и се отказах от FR-a.Сега се колебая между:
1.Scott Voltage FR 20 http://www.mtb-bg.com/index.php/product ... -news00791
2.Specialized Big Hit 1 с вилка RS Domain 318 Coil Спирачки Avid Elixir CR (просто вече си поръчах едната за сегашното ми колело и да са еднакви)
3.Или в краен случай Scott Gambler ФР 20 Съответно с домайн и Elixir CR Просто много не ми харесва рамката пък и не знам дали ще я има промоцията още.
П.П. Някой знае ли дали в България има вече Скот Волтаж ФР.
KiD_WiTh_GuN написа:Все още не но 2010 незнам точно кой месец би трябвало да го има
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта