Коректни / Некоректни участници в ПАЗАР

Тук са Правилата на пазара. В този форум можете да отправяте молби, забележки, съобщения и др. подобни до модераторите на Пазара.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5

Модератор: Модератори в пазара

Re: Коректни / Некоректни участници в ПАЗАР

Мнениеот X_NRG » Съб Сеп 12, 2009 2:05 pm

25thframe

Sasho_snegorina

R.monster

Мерси за коректността на всички. :)
Warning! I listen to metal!
This is my bike. There are many like it, but this one is mine. My bike is my best friend. It is my life. I must master it as I master my life...
Какво продавам.
Аватар
X_NRG

Рейтинг: 2000

Мнениеот BurNiNg_IcE » Нед Сеп 13, 2009 9:12 pm

bigballin
:beer:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Мнениеот TheMadFreshBoy » Вто Сеп 15, 2009 6:44 pm

blood_angel Много точен и коректен :agree:
TheMadFreshBoy

Рейтинг: 1135

Мнениеот PRobably » Вто Сеп 15, 2009 11:28 pm

Днес ми се случи нещо много гадно и ми се иска да се оплача на някой...Пазаря се с един човек от няколко месеца за една рамка Рам Ам,споразомяхме се и аз му казах,че веднага щом събера парите ще я взема,той обеща да ме чака.Минаха ден два и той ми се обади да ми каже,че имам срок 2 седмици да събера 500лв (при положение,че съм на 15) иначе щял да я продаде на друг...Аз си разпродадох половината вещи молих наще просих едва ли не за да сабера шиб***те 500лв,но ок айде събрах ги,пиша му в скайп и той най-нагло ми казва: ''еми не мога да ти я продам сега,защото няма с какво да ходя на работа,а не ми се вървят 5 км пеша''.Каза,че нямало автобуси маршрутки,абе няма никакъв траспорт до там. Каза ми да чакам още месец за да си получа рамката,е какво да се прави ще чакам.Днес 15 септември се събудих много бодър и щастлив,но не защото отивам на училище,а защото най накрая ще си получа така желаната рамка.Отивам в еконт разопаковам пакета и какво да видя една пукнатина 5-6 сантиметра на горната тръба малко след заварката.Гледах я с недоумение около минута не можех да повярвам,че са ме метнали по-татъв долен начин...Звъня на човека той не вдига взех на майка ми телефона и му се обадих и като е видял ,че не е моя номер веднага вдигна,като ми чу гласа започна да се обеснява,че няма обхват и не ме чувал.Ако този нещастник беше до мен щях да го удоша без да се замисля.Попринцип не съм такъв човек и никога не си решавам проблемите по този начин,но този път не издържах... Хубавото е,че се набутах само с 17 лева за доставка,а не плащах цялата рамка. Е няма да ви занимавам повече...
Скайпа на този е rambofr внимавайте с него да не ви метне и вас.
Рамката е Рам ам 2005 с шок Swinger 4-way
Ето и снимка.
Прикачени файлове
DSC00287.JPG
DSC00287.JPG (286.34 KiB) Прегледано 1739 пъти
"Don't let your mind bully your body into believing it must carry the burden of its worries."
Аватар
PRobably

Рейтинг: 1657

Мнениеот eMcKu » Сря Сеп 16, 2009 2:22 pm

Е нали си се метнал с 500лв ?
www.dromride.com
Аватар
eMcKu

Мнениеот did » Сря Сеп 16, 2009 3:37 pm

PRobably написа:Скайпа на този е rambofr внимавайте с него да не ви метне и вас.

viewtopic.php?f=31&t=53915&p=506701&hilit=rambofr#p506701

Значи става дума за sdfghjkl от Стара Загора, така ли?
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Tonkata » Сря Сеп 16, 2009 5:53 pm

outfaced Супер точен пича всичко беше точно и на време.Може да търгувате спокойно с този човек :) :beer:
Tonkata

Рейтинг: 1178

Мнениеот veskoz » Сря Сеп 16, 2009 10:39 pm

Tonkata написа:outfaced Супер точен пича всичко беше точно и на време.Може да търгувате спокойно с този човек :) :beer:

казАх ли ти ...А? :D :agree: :beer:
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Мнениеот PRobably » Сря Сеп 16, 2009 10:54 pm

did написа:
PRobably написа:Скайпа на този е rambofr внимавайте с него да не ви метне и вас.

http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f ... fr#p506701

Значи става дума за sdfghjkl от Стара Загора, така ли?

За него става въпрос да внимавайте! За щастие не се метнах с 500,а само с 17 лв за доставката.Имаше опцията да прегледам преди да платя,прегледах видях,че е спукана платих доставката и я пратих обратно...

Но благодарение на rarekin вече съм собственик на Рам ам,скоро ще има и тема в радост за окото. :^:
"Don't let your mind bully your body into believing it must carry the burden of its worries."
Аватар
PRobably

Мнениеот hamak » Чет Сеп 17, 2009 12:07 am

PRobably написа:Днес ми се случи нещо много гадно и ми се иска да се оплача на някой...Пазаря се с един човек от няколко месеца за една рамка Рам Ам,споразомяхме се и аз му казах,че веднага щом събера парите ще я взема,той обеща да ме чака.Минаха ден два и той ми се обади да ми каже,че имам срок 2 седмици да събера 500лв (при положение,че съм на 15) иначе щял да я продаде на друг...Аз си разпродадох половината вещи молих наще просих едва ли не за да сабера шиб***те 500лв,но ок айде събрах ги,пиша му в скайп и той най-нагло ми казва: ''еми не мога да ти я продам сега,защото няма с какво да ходя на работа,а не ми се вървят 5 км пеша''.Каза,че нямало автобуси маршрутки,абе няма никакъв траспорт до там. Каза ми да чакам още месец за да си получа рамката,е какво да се прави ще чакам.Днес 15 септември се събудих много бодър и щастлив,но не защото отивам на училище,а защото най накрая ще си получа така желаната рамка.Отивам в еконт разопаковам пакета и какво да видя една пукнатина 5-6 сантиметра на горната тръба малко след заварката.Гледах я с недоумение около минута не можех да повярвам,че са ме метнали по-татъв долен начин...Звъня на човека той не вдига взех на майка ми телефона и му се обадих и като е видял ,че не е моя номер веднага вдигна,като ми чу гласа започна да се обеснява,че няма обхват и не ме чувал.Ако този нещастник беше до мен щях да го удоша без да се замисля.Попринцип не съм такъв човек и никога не си решавам проблемите по този начин,но този път не издържах... Хубавото е,че се набутах само с 17 лева за доставка,а не плащах цялата рамка. Е няма да ви занимавам повече...
Скайпа на този е rambofr внимавайте с него да не ви метне и вас.
Рамката е Рам ам 2005 с шок Swinger 4-way
Ето и снимка.

Значи понеже познавам въпросният човек и мисля , че имам извесна яснота по въпроса. Въпросната рамка не е имала никакви пукнатини или каквото и да е било. Единствено имаше козметични забележки по боята. Пукнатината , за която говориш ( на горната тръба ) е причинена от небрежно отношение при пренасянето и транспорта на рамката от Еконт , за което и ще се търси съответната отговорност от тяхна страна.
Ако не живееш на ръба , то заемаш твърде много място... !
Аватар
hamak

Рейтинг: 1323

Мнениеот Sasho_snegorina » Чет Сеп 17, 2009 4:30 pm

@hamak, така ли се троши рамка от транспорт? Тя рамката е направена за AM каране, проектирана е да издържа сериозни натоварвания при спускане и катерене, но те са успяли да я спукат при превоза, със свалена вилка? Няма как да стане, просто е против всички закони на физиката. Какво рамо има при монтирана вилка, и какво със свалена (лостове и печелене на сила за сметка на работа)? Не мисля, че някой ще се върже на тези измислици, измислете си по-сериозно алиби пред ЕКОНТ. Никога не съм имал никакви приблеми с тях, отнасят се добре с пратките, и не мисля, че ще успеят чак така да издевателстват върху нещо. Ако беше вдлъбнатина или нещо подобно, не бих се очудил толкова много... все пак не превозват само този пакет в буса и е съзможно друга пратка да натисне, в следствие на което да се получи вдлъбнатина, но чак сцепена рамка... no way. Моля момчето, което се оплака от човека да сподели в какво състояние е бил кашона/пакета, когато го е отворил...
Практическият ефект от адреналина е приток от хормони в резултат на възбуда на организма, което води до ускоряване на ритъма на жизнените функции.
Аватар
Sasho_snegorina

Рейтинг: 1998

Мнениеот hamak » Чет Сеп 17, 2009 5:23 pm

Нито смятам да се занимавам с Еконт нито с каквото и когото и да е било. Не е моя рамката , че да ходя да се разправям. просто реших да изкажа мнение относно състоянието на рамката преди да бъде изпратена.

Аз лично както и фирмата ми от години работим с Еконт и съм изпращал и получавал какво ли не , никога не съм имал проблеми и не мога да кажа и нищо лошо за тях , но за себе си поне на този етап не мога да си дам друго обяснение.

Мисля , че няма нужда да спорим за нещо , на което нито един от двама ни е собственик. Не съм имал за цел да влизам в спор или да опрадавам или да се обяснявам с някой.

Благодаря за минуса , от който и да е бил той.

Поздрави и аз лично приключвам с спора по тази тема.
Ако не живееш на ръба , то заемаш твърде много място... !
Аватар
hamak

Рейтинг: 1323

Мнениеот PRobably » Чет Сеп 17, 2009 7:49 pm

А ако ти кажа,че ми трябваха 15-20 мин. за да разопаковам рамката.Беше толкова опакована,че после половината офис беше пълен с наилони,но айде няма да спорим не ме интересува какво как и защо е спукана,интересува ме само,че чаках 3-4 месеця вече даже незнам колко са точно...Не ми се говори за това можеби е по-добре,че се случи така сега съм с по-нова рамка купена от човек на който мога да вярвам 100%,такаче да забравим какво се е случило важното е,че сега си имам рамка,а пък Яворчо като си мисли,че са му спукали рамката в еконт да ги съди бе.

П.П Нямам намерение да споря такаче това е последния ми пост тук.
Аватар
PRobably

Мнениеот sdfghjkl » Пет Сеп 18, 2009 1:08 pm

Време е и "некоректният" купувач да се изкаже най- накрая...
Всякакво оправдаване е излишно, моята дума пред вас няма тежест. Но предполагам, че тази на Ники Костадинов трябва да има поне някаква. Велосипеда беше разглобен при него и той може да потвърди с ръка на сърцето, че тази рамка нямаше никакъв проблем. Аз не по- малко се учудих от това, когато въпросния, даже не му знам и името, защото не ми се представи нито един път, и ми каза: "рамката е спукана"... (наистина нямах обхват тогава, не съм някакъв мишок и нямам от кого да се крия)

Ако целях да прецаквам някой, щях ли да слагам опцията купувача да види пратката преди да я вземе..? Надали... Щях да си пратя "спуканата" рамка и доволно да потривам ръчички, щото съм метнал някакво хлапе с 500 лв ...

Аз нямам никаква изгода от това да мамя,нищо не печеля от цялата работа.
Като се замисля, пре*бания съм аз, защото нито имам пари, нито здрава рамка...

П.п. не ми харесва начина, по който ме нарече в първия си пост :peace:
[SS]
Аватар
sdfghjkl

Рейтинг: 1412

Мнениеот An Alien Hoopajupe » Пет Сеп 18, 2009 1:20 pm

кур за Assassin

Върза ми тенекия , чаках го 1 час на уговореното място , не си даде дори и телефона , а му бях оставил моя , не си направи труда да се обади и да каже че няма да дойде . По добре да не ми се вясва пред лицето щото ще го направя синьо-лилав. :(!: :(!: :(!:

пп Надявам се да го е бутнала кола , защото друго обянение просто няма да sufficне . :(!:
Последна промяна An Alien Hoopajupe на Пет Сеп 18, 2009 1:28 pm, променена общо 1 път
Изображение
Аватар
An Alien Hoopajupe

Рейтинг: 1263

Мнениеот WestIce » Пет Сеп 18, 2009 1:27 pm

K_T_M

Накара ме да му запазя един дерайлъор Saint. Чаках го 2 месеца и накрая ми се оправда, че си продал колелото и не му трябвал.
Аватар
WestIce

Рейтинг: 1248

Мнениеот Sasho_snegorina » Пет Сеп 18, 2009 6:52 pm

ko3er Коректен потребител :agree:
Практическият ефект от адреналина е приток от хормони в резултат на възбуда на организма, което води до ускоряване на ритъма на жизнените функции.
Аватар
Sasho_snegorina

Рейтинг: 1998

Мнениеот Antediluvian » Пет Сеп 18, 2009 7:03 pm

Doncho*

Пича ми продаде обтегач SRAM x4 с думите, че е почти чисто нов. Ок, взимам няма проблем.
ЕДва когато го монтирам се вижда, че е влизал в спиците, и cage е крив :nono: Преди монтажа не се виждаше добре.
Можеше да ме предупреди - аз пак щях да го купя, защото работи дори сега перфектно, а cage ще си намеря начин да го изправя... но така не се прави :nono:
"Never underestimate the power of stupid things in large numbers!"
Аватар
Antediluvian

Рейтинг: 1761

Мнениеот sdfghjkl » Пет Сеп 18, 2009 7:24 pm

Преди няколко часа взех рамката от Еконт... Тази пукнатина е абсолютно и само и единствено причинена от немарливо отношение към пратката. Нямам идея как изобщо е станало така, но първо: на такова място е, че няма как да е причинена от каране. Ако беше от каране, челото и останалата част от рамката щяха да са два отделни елемента. Второ: пукнатината е с дебелината на косъм. Трето: ако беше стара пукнатина с дебелината на косъм нямаше да се вижда, тъй като щеше да е пълна с прах, пясък и други дребни боклучета, а тази е чиста, направо е като нова... :D

Тези дни ще направя снимки и ще постна отделна тема, за да покажа за какво става въпрос. Току виж се окаже, че не съм толкова лош и не целя да обирам младите карачи :rofl:
[SS]
Аватар
sdfghjkl

Мнениеот did » Пет Сеп 18, 2009 7:31 pm

sdfghjkl написа:Преди няколко часа взех рамката от Еконт... Тази пукнатина е абсолютно и само и единствено причинена от немарливо отношение към пратката. Нямам идея как изобщо е станало така, но първо: на такова място е, че няма как да е причинена от каране. Ако беше от каране, челото и останалата част от рамката щяха да са два отделни елемента. Второ: пукнатината е с дебелината на косъм. Трето: ако беше стара пукнатина с дебелината на косъм нямаше да се вижда, тъй като щеше да е пълна с прах, пясък и други дребни боклучета, а тази е чиста, направо е като нова... :D

Тези дни ще направя снимки и ще постна отделна тема, за да покажа за какво става въпрос. Току виж се окаже, че не съм толкова лош и не целя да обирам младите карачи :rofl:

Не се занимавай с глупости, а си търси правата от ЕКОНТ!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот V.Rossi » Пет Сеп 18, 2009 7:42 pm

burkancho този човек е много коректен търгувайте спокойно с него!
Аватар
V.Rossi

Рейтинг: 1229

Мнениеот PRobably » Съб Сеп 19, 2009 12:04 am

Не знам откаде да започна...Ще ти кажа как изглежда от моята гледна точка и ако кажеш,че и ти не би реагирал така ще ти се извиня.Отивам в еконт отварям я и гледам една огромна пукнатина,звъня ти,ти казваш ''ало'' и само като ми чу гласа започна с това ''нямам сигнал'' веднага си помислих,че се криеш,ти какво щеше да си помислиш!? По интересното е,че като ти звънях от моя тел не ми вдигна като се обадих от друг ми се обади,не казвам,че си ме лъгал просто на момента си го помислих,както биха си го помислили всички хора от тоя форум... И аз се учудих,че като ти казах да ми сложиш опцията да прегледам преди да купя веднага се съгласи.Ако рамката не е била спукана преди да ми я пратиш ходи се разправяй в еконт.
Аватар
PRobably

Мнениеот veskoz » Съб Сеп 19, 2009 12:41 am

PRobably написа:,звъня ти,ти казваш ''ало'' и само като ми чу гласа започна с това ''нямам сигнал'' веднага си помислих,че се криеш

Смени си телефона. И се разберете на Скайп примерно най-добре. Ние чухме и двете позиции още :offtopic: е излишен :peace: Кофти случка :crap:
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Мнениеот sdfghjkl » Нед Сеп 20, 2009 12:10 am

Не бих казал, че е офтопик, защото, ако не изкажа своята позиция и правдоподбни доводи за това, че рамката действително не е била спукана, когато съм я изпратил, би изглеждало, че наистина съм некоректен и в последствие няма да мога да продам и един компонент в този форум.

А колкото до случая с телефона, напълно съм съглсен!В първия момент всеки би си помислил, че има нещо гнило, но действително нямах обхват тогава. Както и да е... проблема си е мой, ще се оправям някак.Надявам се да съм ви убедил,че не съм "некоректен продавач" и за в бъдеще да не ме спрягат за лошия sdfghjkl от Стара Загора, който се опитва да прецака някой, за да изкара някой лев :)
[SS]
Аватар
sdfghjkl

Мнениеот gengaro » Сря Сеп 23, 2009 12:54 pm

O.K много голям пич . Малко преди да си купи нова предна спирачка беше готов да ми даде неговата без пари и да му я платя когато ги събера,а ме познаваше от тук и от един два похода.Също така и Night_Falcon , Reactor , BurNiNg_IcE , asench те не са ми правили кой знае какви услуги но са пичове а asench ми даде джърсито си на Без Бог (май така се пише не съм сигурен може и да се пише заедно).защото моето беше мокро във хотела и под ризницата нямах нищо и щях да умра от студ
Дайте ми лост опорна точка и ме гледайте как ще си счупя главата ;)
Не е важно да си силен, важно е да си луд ;)
Никога не спори с глупак - ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит!
Аватар
gengaro

Рейтинг: 1020

Мнениеот jd » Чет Сеп 24, 2009 9:30 am

Ozzie
:agree:

Ей така обичам да купувам неща - бърза и лесна комуникация; коректно отношение!
Изображение
Аватар
jd

Мнениеот Ozzie » Чет Сеп 24, 2009 4:04 pm

то си зависи и от купувача ;)
:beer:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Фори » Пет Сеп 25, 2009 10:13 am

*
jivkonik , от бързане съм се объркал .
Внасям стоки от Ebay
Аватар
Фори

Рейтинг: 1031

Мнениеот hitar_potar » Пет Сеп 25, 2009 5:26 pm

@ станев
доста приятен човек, комуникацията с него е лесна, много сериозен - не виждам никакъв проблем да му се доверите и в бъдеще. :^:

п.п. надявам се епикона да ти служи верно и дълго. :beer:

п.п. слушам и изпълнявам, шефе. :beer:
Последна промяна hitar_potar на Пет Сеп 25, 2009 5:36 pm, променена общо 1 път
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот Ozzie » Пет Сеп 25, 2009 5:33 pm

'айде моля ви, не прекалявайте с тези електрикови цветове
ако видя още едно такова мнение, ще трия, независимо зелено или червено
цвета е адски неудобен за четене
:agree:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

ПредишнаСледваща

Назад към За пазара