Sasho_snegorina
R.monster
Мерси за коректността на всички.

Модератор: Модератори в пазара
PRobably написа:Скайпа на този е rambofr внимавайте с него да не ви метне и вас.
Tonkata написа:outfaced Супер точен пича всичко беше точно и на време.Може да търгувате спокойно с този човек![]()
did написа:PRobably написа:Скайпа на този е rambofr внимавайте с него да не ви метне и вас.
http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f ... fr#p506701
Значи става дума за sdfghjkl от Стара Загора, така ли?
PRobably написа:Днес ми се случи нещо много гадно и ми се иска да се оплача на някой...Пазаря се с един човек от няколко месеца за една рамка Рам Ам,споразомяхме се и аз му казах,че веднага щом събера парите ще я взема,той обеща да ме чака.Минаха ден два и той ми се обади да ми каже,че имам срок 2 седмици да събера 500лв (при положение,че съм на 15) иначе щял да я продаде на друг...Аз си разпродадох половината вещи молих наще просих едва ли не за да сабера шиб***те 500лв,но ок айде събрах ги,пиша му в скайп и той най-нагло ми казва: ''еми не мога да ти я продам сега,защото няма с какво да ходя на работа,а не ми се вървят 5 км пеша''.Каза,че нямало автобуси маршрутки,абе няма никакъв траспорт до там. Каза ми да чакам още месец за да си получа рамката,е какво да се прави ще чакам.Днес 15 септември се събудих много бодър и щастлив,но не защото отивам на училище,а защото най накрая ще си получа така желаната рамка.Отивам в еконт разопаковам пакета и какво да видя една пукнатина 5-6 сантиметра на горната тръба малко след заварката.Гледах я с недоумение около минута не можех да повярвам,че са ме метнали по-татъв долен начин...Звъня на човека той не вдига взех на майка ми телефона и му се обадих и като е видял ,че не е моя номер веднага вдигна,като ми чу гласа започна да се обеснява,че няма обхват и не ме чувал.Ако този нещастник беше до мен щях да го удоша без да се замисля.Попринцип не съм такъв човек и никога не си решавам проблемите по този начин,но този път не издържах... Хубавото е,че се набутах само с 17 лева за доставка,а не плащах цялата рамка. Е няма да ви занимавам повече...
Скайпа на този е rambofr внимавайте с него да не ви метне и вас.
Рамката е Рам ам 2005 с шок Swinger 4-way
Ето и снимка.
sdfghjkl написа:Преди няколко часа взех рамката от Еконт... Тази пукнатина е абсолютно и само и единствено причинена от немарливо отношение към пратката. Нямам идея как изобщо е станало така, но първо: на такова място е, че няма как да е причинена от каране. Ако беше от каране, челото и останалата част от рамката щяха да са два отделни елемента. Второ: пукнатината е с дебелината на косъм. Трето: ако беше стара пукнатина с дебелината на косъм нямаше да се вижда, тъй като щеше да е пълна с прах, пясък и други дребни боклучета, а тази е чиста, направо е като нова...![]()
Тези дни ще направя снимки и ще постна отделна тема, за да покажа за какво става въпрос. Току виж се окаже, че не съм толкова лош и не целя да обирам младите карачи
PRobably написа:,звъня ти,ти казваш ''ало'' и само като ми чу гласа започна с това ''нямам сигнал'' веднага си помислих,че се криеш
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта