от RossN » Чет Сеп 17, 2009 1:25 pm
Истината, е че това колело е позиционирано в евтин ценови клас и съответно всичко в него е евтино.
Но при смяна на двата амортисьора (вилка и шок), с нещо по-добро, колелото става за каране.
А относно Крос и техните колела, бих казал (без да съм им адвокат), че поне не се и напъват да ги продават от скъпо, прескъпо, както може да се види при други, много уважавани тук "производители", които на рамка за 50лв., слагат части, които се продават за 2000лв. (подчертвам, продават) и му обявяват цена 4000 лв (брей, какви ли заплати плащат на техниците, като се има предвид, един високо платен инженер, струва по 70-100 лв/ч и пуска инсталация, която струва милиони, а едно сложно колело се сглобява за 2-3 часа, ако знае какво прави).
А и като се огледа човек, на 90% от велосипедистите, колелата не надхвърлят 1000лв (да не кажа и 500лв.). Това идва да покаже, че хора не смятат, че е нормално да дадеш за колело 5-10000, (че аз за 15-20к ще си купя Харлей).
Да не говорим, че колите на средният българин, са в границите на 5-10'000лв.
А и няма кой да ме убеди, колко много технология има в едно колело, просто има малко производство (почти единични бройки), а хората искат бял хляб да ядат. Но това си е мое мнение, никого не ангажирам с него.