bikerider написа:@Alpina: видя ли Киконата как отвори краката...![]()
![]()
![]()
Три поста време ли ти трябваха за да насъбереш смелост да го кажеш?
Просто... разни хора бяха прави за форума...
Айде

bikerider написа:@Alpina: видя ли Киконата как отвори краката...![]()
![]()
![]()
Stancho написа:Alpina написа:Грешно мислене драги...
Явно не си ме разбрал - ако има безплатен лифт ще отида, не че ми е кеф някой да взима незаслужени пари...
kikon написа:Три поста време ли ти трябваха за да насъбереш смелост да го кажеш?
bikezilla написа:http://www.prirodata.com/?page_id=6
Stancho написа:... но щом има безплатен лифт - защо не?
did написа:Не е важно защо отиваш, а какви ще са реалните последствия за теб.
В случая легитимираш една мутренска организация, която си търси шаранчета с колела, лови ги със стръв "безплатен лифт" и крайната цел е отпадане на забраните за строене на Витоша.
Там ще има 4-5 платени журналисти с камери, които ще "отразят" събитието подобаващо, после тези репортажи ще легитимират въпросните идиоти, после те ще се пишат чиста вода ненапита с обществена подкрепа, после ще вземат концесиите за лифтовете, после...
После ти ще имаш едно безплатно возене на лифта в навалицата, с което наливаш вода в тяхната мелница, а те ще имат право да ти съсипят пътеките.
Нещо неясно?
Масово сте наивни шаранчета, без извинение! "Наивни" е най-мекото определение, за което се сещам, щото ако напиша наистина какво мисля, ще трябва модераторите да ми цензурират поста.
Rix написа:Не знаех за тази скрита власт на медиите.
Stancho написа:За финал пак ще кажа - не отивам заради безплатния лифт, а за карането на пътеките там! Изводите каквито щете си ги правете...
Yeti написа:Rix написа:Не знаех за тази скрита власт на медиите.
Rix-и, нямаш си представа в каква голяма заблуда си. Не напразно на медиите им викат "четвъртата власт" и това съвсем не е преувеличено. Давам ти съвсем прост пример: И 10 000 души да се съберат на дадено мероприятие, ако няма кой да го отрази, то никой няма да разбере какво се е случило. Обратното - може и 20 души с лозунги да се съберат, но ако има "подходящо" отразяване - кажат ти го BTV по новините в осем, напишат го няколко вестника, още няколко после го цитират... цяла българия ще разбере. Сигурен съм, че на 99,9% от българите името на организатора нищо не им говори, ама звучи накак си "екологично" пък и искат на пръв поглед хубави неща - хората си казват - браво бе! Това се нарича манипулиране на общественото мнение, целта мисля че всеки я знае. Та тези, които ще се качат горе за да не изпуснат авантата са инструментите на тази манипулация, щото после по БиТиВи-то ще кажат, че едиколкосихилади софиянци са подкрепили проекта (разбирай Цеко). Който ще да ходи, но за мен би било обидно и унизително да използват присъствието ми за такава кауза. Малко ми напомня за предизборните кампании на политиците в циганските квартарли, където неграмотните дават гласа си за този, който почерпи кебапче и бира. Абсолютно същото е, но всеки сам си решава как да постъпи.
Далече съм от мисълта, че няма да се случи това, дето го е намислил Цеко, но това не значи че ще му помогна това да стане по-бързо и лесно.
Не е "абсолютно същото" едно е да отидеш да си починеш от работа, да послушаш музика и да пиеш бира, друго е да гласуваш, защото те черпят. Хората искат отдих, това означава ли, че си дават мнението за нещо или гласуват за някого/дадена кауза? И какво, ако аз точно в този ден съм решил да се кача на Витоша и съм решил точно този път да използвам Драгалевския лифт, заради тях да не ходя, да не би да се "запиша" като привърженик на организацията им. Не е баш като циганите на кeбабчетата, айде моля!Малко ми напомня за предизборните кампании на политиците в циганските квартарли, където неграмотните дават гласа си за този, който почерпи кебапче и бира. Абсолютно същото е, но всеки сам си решава как да постъпи.
Съгласен съм, но не виждам начин това да стане, все пак Цеко е един от основните рекламодатели (разбирай спонсори) на медиите, т.е. макар и индиректно той упражнява контрол върху тях?искам да подчертая това, че според мен е редно медиите да отразят по такъв начин, че после да не се раздуха и разтълкува изгодно за мутрите
Rix написа:А иначе съветвам всички да си изберат този ден друго място, където да се забавляват и да карат, така ще направя аз. Такива има много.
По какъв начин ви пречат „Зелени Балкани“?
Екоорганизациите водят стотици дела срещу всякакви проекти. Оформянето на ски зоните в Банско, Паничище, Пампорово или Стара планина моментално се обжалва с някакъв акт. И ако някой има инвеститорски интерес и се намери някоя организация, която да води дела с обичайните за държавата ни темпове, проектът се проваля. Трябва ли цялата ни икономика да е на ишлеме?
40% от територията на страната ни е планини. Тези над 40 000 квадратни километра не ни носят средства. И при всеки заявен интерес започват дела."
zafirovp написа:Бих отишал само за да подкрепя тази инициатива.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта