http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=38718

Аз лично сериозно се замислям за едно такова решение...
Първото звучи що- годе прилично за 26' фолдинг (въпреки, че има и значително по- леки градски фолдинг колела), а второто е зашеметяващо• Weight - 13.8 Kg (30.3 Lbs.)
• Folding Time - 5 Seconds
hitar_potter написа:Земи, се научи първо да пишеш грамотно, после да коментираш, а...
maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
oxliova написа: Отнемя около 20 секунди
Alpina написа:...да се таксува с допълнителен билет
PtD написа:oxliova написа: Отнемя около 20 секунди
Вярно ли? Ти за 20 секунди може ли да развиеш 7 болта с 3 различни размера? Трябва да си бая бърз.
oxliova написа:ПП: Ей ако не се заядете няма да бъдете вие![]()
veskoz написа:Alpina написа:...искам да кажа, че купих 6 билета - за мен, за френда и за 2-та байка. Просто прецених, че заемаме място за 6-маи си го платих. Какво лошо?...
Alpina написа:![]()
Какво лошо?...
hitar_potter написа:Ъъм.. Щото не съм запознат, по белите страни, хората возят ли си колелата в метрото?
jd написа::offtopic: Проблемът с метрото e...
Дано не си вярваш, че е доста наивно! И аз имам мечти, но не толкова смели. Отиваме на по- зле, а не на оправяне, ако не е очевидно за някои...dimodi написа:след време като хората придобият култура
marsa написа:Отиваме на по- зле, а не на оправяне, ако не е очевидно за някои...
Колко повече хубави неща можеш да изброиш, в сравнение с предишната година примерно? Колко повече добри хора се запозна?25thframe написа:marsa написа:Отиваме на по- зле, а не на оправяне, ако не е очевидно за някои...
Защо мислиш така ?
25thframe написа:marsa написа:Отиваме на по- зле, а не на оправяне, ако не е очевидно за някои...
Защо мислиш така ?
marsa написа:Колко повече хубави неща можеш да изброиш, в сравнение с предишната година примерно? Колко повече добри хора се запозна? Моят баланс е негативен и съм избрал принципа "направи си сам", но за съжаление ако си създам свят ще ме затворят
boriss13 написа:Защото е факт!
25thframe написа:boriss13 написа:Защото е факт!
Изложи някакви !
ПП: А си мислех, че аз съм много черноглед.
25thframe написа:marsa написа:Колко повече хубави неща можеш да изброиш, в сравнение с предишната година примерно? Колко повече добри хора се запозна? Моят баланс е негативен и съм избрал принципа "направи си сам", но за съжаление ако си създам свят ще ме затворят
Не можеш да съдиш, по временният ти експириънс за всичко и всички. Това че везните в дадени моменти клонят към по-лошо, не означава задължително, че отиваме по дяволите. Мога да ти изборя, както негативни така и позитивни "неща", както мога да ти избория такива и от миналата и по-миналата година. А за хората, нали знаеш приказката свят голям, хора всякави - аз също както теб имах доста неприятни случки, с познати и непознати, имах и още по-неприятни с "приятели", но живота продължава...или както каза did, има да се преобръща още и още.boriss13 написа:Защото е факт!
Изложи някакви !
ПП: А си мислех, че аз съм много черноглед.
marsa написа:...............Та ние имаме смешно метро, до преди месец почти нямахме, преди 10г. само го сънувахте... а някои ще го сънуват още дълго! ..............
Аман, тоест Амин!Capoeira написа:баща ми още помни времето когато се е разхождал с късите панталонки с кончето Fury по Стамболийски и са си играели на индианци и каубои докато са маркирали трасето на метрото. Така че някой са го чакали и над 45 години. Както каза Crimson, няцията е обречена, аз отдавна си мисля че трябва да се съкратят следните министерства:
1. Министерство на отбраната - освен да изхранват собствените си задници продуциращи само фекална маса в всички разцветки на кафявото нищо не правят.
2. Министерство на Образованието и Науката - тъй или иначе като гледам с всяка години излизат само дебилчета от училищата а кандидастудентските изпити започват да придобиват форамта от рода на 2+2=?. Няма смисъл култура няма, направо от Painer да си направят собствено чалга министерство тъкмо може и по някой лев в държавата да се вкара.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта