Alpina написа:Stancho, за пореден път се изказваш силно неподготвен - по-добре не се излагай![]()
Stancho написа:Тоя въпрос на лични драми няма как да засяга общината... То не ги засяга малко велоалеи да направят (като изключим адски недомислено направената алея по бул. Евлоги Георгиев) пък ние за метро си говорим...
Stancho написа:...Вместо да седите тука вземете (ако имате възможност, защото аз още нямам) да направите нещо, с което да подкарате нещата в правилния път, а не да си викаме: " Ти пък какъв си че ще пишеш...
hitar_potter написа:Да, да, роднина, милиционер, роднина... И това кой го плаща?
PtD написа:Наличието на полицай + множество камери във всяка метростанция ми се струва една добра гаранция за пазене на добро поведение. Като закопчаят един-двама малоумници
bdz43r написа:Специални вагони за велосипеди са невъзможна инвестиция в този, а още по-малко и в следващи етапи. Метрото с това нескопосано проектиране скоро ще достигне предела на възможностите си и велосипедите ще са последния му проблем.
Alpina написа:Добре, какво мислите за следното:
- забрана за каквото и да е каране на колелото след преминаване на входа. Там ще е записан размера на глобата - примерно 200лв или повече. Така след като те хванат, просто имат черно на бяло написано, че сам си се съгласил на това.
PtD написа:bdz43r написа:Специални вагони за велосипеди са невъзможна инвестиция в този, а още по-малко и в следващи етапи. Метрото с това нескопосано проектиране скоро ще достигне предела на възможностите си и велосипедите ще са последния му проблем.
Интересно. Разкажи по-подробно, моля?
С тъпо упорство българските урбанисти закръглят, затварят, тангират, заобикалят и лъкатушат транспортните мрежи, само и само да не направят очевидното – да разтоварят града с паралелни и перпендикулярни трасета, придържайки се към правата линия. Защо го правят, не знам. Тук дори идеологиите нямат пръст.
bikerider написа:С тъпо упорство българските урбанисти закръглят, затварят, тангират, заобикалят и лъкатушат транспортните мрежи, само и само да не направят очевидното – да разтоварят града с паралелни и перпендикулярни трасета, придържайки се към правата линия. Защо го правят, не знам. Тук дори идеологиите нямат пръст.
На новите влакове, които сега се купуват не може да им се добави още един вагон, защото няма да се побере на станциите. Значи тези влакове още сега са с максимална дължина.PtD написа:Интересно. Разкажи по-подробно, моля?
bdz43r написа:Ще се увеличава и градът.
bdz43r написа:Ще се увеличава и градът.
bikerider написа:Но хората едва започват да използват метрото. Какво ще стане след една година не ми се мисли.
jd написа:@jivkonik: и с ролери не може в метрото. Казвам го от личен опит. Оферта е да имаш 1 чифт кецове в раницата - и преди да влезеш в метрото си ги мяташ тях, а ролерите на рамо
jd написа:Еми незнам как го прави. Мен са ме спирали преди време...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта