brumbar написа:Недей тъй бе бацеИначе ще трябва да те прекръстим от самурай на камикадзе
brumbar написа:Бацета, записахме имената си в историята. Протоколите от ветеранските са качени в сайта на Българския Колоездачен Съюз![]()
Като погледнах протоколите при мъжете - карали са 16 км на часовника и 105 на общия старт. Някой знае ли от къде е минавал маршрута на двата старта, че нещо доста скромни ми се струват средните им скорости /особено на последните класирали се на часовника/.
Митко Ruse написа:Хубаво е старт/финала да са на едно място заради колите, феновете и главно фенките.
bokichaa написа:Както винаги бате Митко е прав, но пък в близост до финала има два мотела/единият на 8смият км, другия на финала/,
където може да настаним чужденците и фенките, а колите може да се позиционират там
и участниците лекинко, като за рабуждане да се смъкнат до стартовата точка.
Спускането от финала към старта е готино, но има един участък дето не е много готин,
а за догодина не знам къв ше е, но за нагоре става.
Баце, Нео, ти се стегай оти бая ше има да го катериш тоз баир...и нема да ти се струва толкоз страшен.
BluE_Magic написа:http://www.sprintmaxcom.com/e-shop/index.php?step=module_action&modname=pricelist&modaction=details&product=295&product_cat=82&lang=2&
Аз карам с такива от макском ми ги купиха.
Neo_92 написа:BluE_Magic написа:http://www.sprintmaxcom.com/e-shop/index.php?step=module_action&modname=pricelist&modaction=details&product=295&product_cat=82&lang=2&
Аз карам с такива от макском ми ги купиха.
А бе аз имам малко по шантав крак и искам да ги меря , иначе до сега да ги бях поръчал на баце Синтезис и щях да ги карам. Ама айде стига толкова за шпайкове тука.
Искам да питам кога се разбира маршрута на обиколката на бг ? А и също така състезания като това което спечели баце ТК в Сливен ежегодно ли се провеждат ?
Митко Ruse написа:Да допълня Росен.Таксата участие да покрива част от разходите по състезанието и не е бивала повече от 10лв .Освен полиция/ако трябва отцепване на пътя/може да се използват доброволци фенове на колоезденето/да помагат за или без пари/ и съдии.А наградния фонд е единствено и само плик с пари.Такива к гуми и лепенки практикуват байкарите, а ние не сме такива нали.
DstupidBastarD написа:може да организирате неква проява с баце Синтезис догодина
Synthesis написа:DstupidBastarD написа:може да организирате неква проява с баце Синтезис догодина
Много отдавна имм такава идея и мерак, ама не съм наясно с нещата. Ако с ваша помощ направим списък на всичко необходимо, ще почнем да мислим по-сериозно. За награди ще се обърна къма баце Драгомир и баце Максим. Те са пичове и няма да откажат.
DstupidBastarD написа:Synthesis написа:DstupidBastarD написа:може да организирате неква проява с баце Синтезис догодина
Много отдавна имм такава идея и мерак, ама не съм наясно с нещата. Ако с ваша помощ направим списък на всичко необходимо, ще почнем да мислим по-сериозно. За награди ще се обърна къма баце Драгомир и баце Максим. Те са пичове и няма да откажат.
Баце, вие пак имате некакъв опит с организацията на Обиколката на Пиирин и дори може да се пригоди нещо двудневно по тоа маршрут, прросто като идея ти го давам.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта