marsa написа:...бих искал да дойда и аз до Самоков (баце ТК, ти после се връщаш, нали?)...
Ха-ха-ха, хората вече предпазливо питат, знаейки че баце ТК има слабост към спане на високи надморски равнища

marsa написа:...бих искал да дойда и аз до Самоков (баце ТК, ти после се връщаш, нали?)...
DstupidBastarD написа:Бацета, понеже почивните дни зеха да наближават, а прогнозата за времето остава неясна като бъдещето на цесекато, викам да изберем сега маршрута, па за деня да се съобразим с метеорологията. Мойте предложения за следващото каране са:
1. Отиване до Поибрене през Байлово и Смолско, с връщане през Белица - http://www.bikemap.net/route/331919 - шорт-вершън
2. Отиване до Панагюрище по стария път и с отбивка при Мирково и връщане по същия път - http://www.bikemap.net/route/331920 - да, знам, че друго се получи, ама немам нерви за тоа байкмап повече таа сутрин.
3. Панагюрски колонии и Белица - http://www.bikemap.net/route/331918
Еми, тва е от мене, бацета, квото и да караме, требва вече да се съобразяваме с късите дни и май ше требва да тръгнем към 8,30-9,00 най-късно. Некви други предложения?
marsa написа:-----
!
Утре тръгването е в 9 от Автогарата до централна гара, както казах ще сме двама с байкове, който му се върти леко е добре дошъл, но да не закъснява!marsa написа:А конкретно за Петък офертата ми е ако на някой му се върти леко, аз и papi007 ще скокнем до Своге и обратно с байковете и слик, кандидатите трябва да имат желание за леко темпо, както и тръгване в ранната утрин (8-9ч, за да тестваме студа).
ivajlo написа:"Панагюрски колонии" и сие -това е маршрут,който чакам от много време ,така че съм за с двете ръце,двата крака и двете гуми......,мое тръгванието да е о ранина-7-8,сутрината,че са към 200-тате ,но ми се струва,че единият от двата дена ще е по-хубав за колоезденйе(събота-неделя),май беше неделята,да видим времевото-прогнозие,тука баце Росен ще ме смъмри-знам,че на "харизаното време дъждовните капки не се броят"
Денят става все по-кратък......а ноща все по-хладна...тегоба,тегобаLampre написа:ivajlo написа:"Панагюрски колонии" и сие -това е маршрут,който чакам от много време ,така че съм за с двете ръце,двата крака и двете гуми......,мое тръгванието да е о ранина-7-8,сутрината,че са към 200-тате ,но ми се струва,че единият от двата дена ще е по-хубав за колоезденйе(събота-неделя),май беше неделята,да видим времевото-прогнозие,тука баце Росен ще ме смъмри-знам,че на "харизаното време дъждовните капки не се броят"
Уф, много брей Иво, в 7-8 с фарове трябва да се кара, пък и температурата тогава е под 10 градусаЗа теб не знам, но моите органели все още са в лятно настроение
Дайте нещо твърдо....Grash написа:Абе само си променяте плановетеАко ще карате Панагюрските колонии, препоръчвам да минете от юг на север (от Панагюрище към Златица), защото спускането към Златица е невероятно и е със много хубав нов асфалт. Има и кофти участъци накрая, но определено беше едно от най-яките спускания които съм правил
![]()
Сега се опитвам да се разбера с колегите и може в неделя да дойда с вас, където и да карате. Дори и да не мога да се освободя, ще дойда поне да ви изпратя донякъде.
sportacus написа:За утре има предложение за х.Пионерска. По късно TK ще пише.
sportacus написа:За утре има предложение за х.Пионерска. По късно TK ще пише.
DstupidBastarD написа:Бацета, с риска да внесем още смут в наще стройни редици, кво ше кажете за едно отиване-връщане до Банско (събота-неделя с преспиване на некоя хижа, я Бъндерица, я Вихрен) през Белмекен?
П.П. Става дума ей за тоа маршрут: http://www.bikemap.net/route/333353, като старта е от мосчето на Цариграцко, през Вакарел и Костенец, Сеестримо, Юндола, Юкоруда (уау!) и до Банско. За десерт ше имаме баирче от 8-10% до Бъндерица или Вихрен, според настроението, свободните за нощуване места и времето, оставащо до мрак.
DstupidBastarD написа:Убаво де, просто питах. Начи, остава предложението за Панагюрски колонии в неделя от 8,30ч. (старт от Шела на Ботевграцко). Съботата секи да се оправя самосиндикално, като аз сметам да карам до Искрец и натаатъка през Годеч и Каалотина. Некви възражения, предложения и прочее?
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта