Watanabe написа:Триъгълна кърпа не е лош вариант. Отиваш в някой магазин за дрехи секънд хенд и си избираш нещо с подходяща материя. Клъц, клъц, малко шев и кройка и това е.
Еластичните материи се притискат малко кофти за лицето, но пък по- трудно падат като си вържеш кърпата. Но притискат точно устата и носа и запарване и конденз са доста вероятни.
Нееластичните - примерно обикновен памук или някаква изкуствена материя като си вържеш кърпата на лицето и точно пред носа и устата остава малко пространство и така по- трудно се получава конденз.
По желание може да се направят малко рисунки с текстилна боя- зъбки- мъбки, монстъри и прочие.
skipper написа:@pascoff: аз последно на това се спрях и съм поръчал на приятел, който се прибира скоро от острова да ми донесе една "Respro Techno Anti-Pollution Mask". Тъй като работя в западна промишлена зона, мисля че ще ми е доста полезна тъй като е много прашно, пък може и от студения въздух да пази![]()
А до тогава може би ще направя както посъветва Watanabe - ще си намеря някой полар с картинка на чудовище
pascoff написа:Аз също съм в процес на търсене на нещо подобно, хем да филтрира мръсния въздух (коли, прах и тн.), хем да не запарва много ... някой да има впечатления от тези? -> http://www.chainreactioncycles.com/Cate ... &x=18&y=10
Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта