Организирани бревети.

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Re: Организирани бревети.

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Окт 14, 2009 7:16 pm

BluE_Magic написа:А задължително ли е точно в 7 да се тръгне не може ли по късно и дали ще има каде да си оставям дрехите по пътя щото сутрин е студено на обед е по топло и ако се навлека после ще ми е жега също и много храна ще ми трябва . Иначе си мисля че 2-рия маршрут е по подходящ. :peace:

Ами, не е задължително, баце, но такава е практиката. Контролното време за 200км бревет е 13:30ч., което пак си е завършване по тъмно, дори при старт в 7,00ч. Тъй като дните зеха доста да намаляват, гледаме старта да е в началото на светлото, та да може да зарибим повече калабалък с идеята, че ше имат поне 10-11 часа да карат и да не се притесняват, че ше замръкнат по пътя. Дрехите ше можеш да си ги оставяш в джобовете, във фланелката или да ги фърляш по пътя, в смисъл, че на съпорт трудно можеш да разчиташ. Много храна нема да ти требва, баце, се пак ше минаваме през сума насалени места, откъдето никой нема да ти пречи да си пазаруваш. Напомням ти, че тва не е състезание, просто се кара, за кеф, за участие и евентуално като последна организирана проява за сезона. Дотук имаме 2-ма за Трън, двама за Панагюрище и баце Блу за Ботевград. :magnify:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот Митко Ruse » Сря Окт 14, 2009 7:17 pm

Ето как мисли типичната шосейка.Точно заради това, което то питаш аз се дърпам да карам бривети.За Вальо Синята магия говоря!
Митко Ruse

Рейтинг: 2000

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Окт 14, 2009 7:19 pm

Митко Ruse написа:Ето как мисли типичната шосейка.Точно заради това, което то питаш аз се дърпам да карам бривети.За Вальо Синята магия говоря!

Баце, нема ли да дръпнеш и неколко русенци за бревета тука, че ми е мерак да подобрим рекорда по участие от последния сливенски! :peace:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Митко Ruse » Сря Окт 14, 2009 7:23 pm

Съжалявам ама явно лошо влияя.Сега караме по леко и мислим кога ще варим ракията.Не е за нас това каране.
Митко Ruse

Мнениеот BluE_Magic » Сря Окт 14, 2009 7:58 pm

Ами ако намерите неква кола да кара с нас ще е супер яко да мога да си хвърлям дрехите да си оставя неква храна кроасанчета и други такива апък и капли резервни може да ми носи :agree:
Аватар
BluE_Magic

Рейтинг: 1477
Местоположение: The universe, milky way galaxy, solar system, earth, bulgaria, plovdiv, trud

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Окт 14, 2009 8:03 pm

BluE_Magic написа:Ами ако намерите неква кола да кара с нас ще е супер яко да мога да си хвърлям дрехите да си оставя неква храна кроасанчета и други такива апък и капли резервни може да ми носи :agree:

Бате, а да земем некой рейс да кара пред нас, та да не се морим на вятъра? :crazy:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот BluE_Magic » Сря Окт 14, 2009 8:44 pm

Това трасе не е ли добро http://www.bikemap.net/route/336541 може или това което съм показал или според мен по добрия вариант 3 обиколки и старт от село Горна малина там ще има контрола както и в Смолско . Моля кажете си мнението . :agree: :beer:
Аватар
BluE_Magic

Местоположение: The universe, milky way galaxy, solar system, earth, bulgaria, plovdiv, trud

Мнениеот Grash » Сря Окт 14, 2009 9:21 pm

И аз съм за Панагюрище, но не ми харесва точният маршрут, който е дал баце Т.К. Не че е лош, но може да се измисли доста по-приятен такъв в тази посока, ето например http://www.bikemap.net/route/336567 ми се струва перфектно. Другото което ме ужаси, е че след старта във даденият от Т.К. маршрут се минава по бул. Дондуков :gren: :bigeyes: :crazy:

BluE_Magic написа:А нещо да кажеш за моя маршрут харесва ли ти става ли не става ли за каране :dontknow:

Баце, има ли намесени обиколки, в какъвто и да е вариант, не ме търси... просто ми се струва тъпо... :dontknow:
Последна промяна Grash на Сря Окт 14, 2009 9:30 pm, променена общо 3 пъти
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот BluE_Magic » Сря Окт 14, 2009 9:26 pm

Grash написа:И аз съм за Панагюрище, но не ми харесва точният маршрут, който е дал баце Т.К. Не че е лош, но може да се измисли доста по-приятен такъв в тази посока, ето например http://www.bikemap.net/route/336567 ми се струва перфектно. Другото което ме ужаси, е че след старта във даденият от Т.К. маршрут се минава по бул. Дондуков :bigeyes: :crazy: :gren:

А нещо да кажеш за моя маршрут харесва ли ти става ли не става ли за каране :dontknow:
Аватар
BluE_Magic

Мнениеот todor todorov » Сря Окт 14, 2009 11:11 pm

Панагюрище версия Grash.
За мен е голямо предимство да стартираме от Метро в Младост защото ще е удобно за всички, които не са от София. Даже е вариант да стартираме от Лозен - там в бившата Гражданска защита би трябвало все още да има евтино настаняване.
Мисля си, че като общо впечатление качеството на асфалта също е по-добро. Пък и пътищата са по-широки.
todor todorov

Рейтинг: 1680

Мнениеот bokicha » Чет Окт 15, 2009 2:52 am

todor todorov написа:Панагюрище версия Grash.
За мен е голямо предимство да стартираме от Метро в Младост защото ще е удобно за всички, които не са от София. Даже е вариант да стартираме от Лозен - там в бившата Гражданска защита би трябвало все още да има евтино настаняване.
Мисля си, че като общо впечатление качеството на асфалта също е по-добро. Пък и пътищата са по-широки.

:agree:
+1 :wavey:
Аватар
bokicha

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Окт 15, 2009 7:47 am

Дотука имаме 5-има за Панагюрище (верия бате Стефчо), двама за Трън и бате Блу - за Ботевград. Присъединих баце Иво и бате Стило към версията на бате Стефчо, щото тя си е оригиналната, предполагам, че нема да се сърдат. Айде, бацета, има още неколко дни за гласуване, после ше требва да се кара. Туше, нема да стане тръгване от Метро или Лозен, въпреки че и на мен ми е по-удобно, щото нема да съберем километраж за 200+. Другият вариант е да направим некво удължениеоколо Панагюрище или да качим два пъти баира, в чест на първия му покорител с колело - бате Иво. :clap:

П.П. Става дума за нещо от тоа сорт: http://www.bikemap.net/route/336709
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот todor todorov » Чет Окт 15, 2009 8:16 am

DstupidBastarD написа:Туше, нема да стане тръгване от Метро или Лозен, въпреки че и на мен ми е по-удобно, щото нема да съберем километраж за 200+.

Мисля, че ще се съберат и без това допълнително качване :), а с малко обикаляне из софийското поле - например отиваме първо до Вакарел, а след това до Огняново и от там по подбалканското както си го описал. А до Вакарел може да отидем по магистралата в твоя чест :D
todor todorov

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Окт 15, 2009 8:33 am

todor todorov написа:
DstupidBastarD написа:Туше, нема да стане тръгване от Метро или Лозен, въпреки че и на мен ми е по-удобно, щото нема да съберем километраж за 200+.

Мисля, че ще се съберат и без това допълнително качване :), а с малко обикаляне из софийското поле - например отиваме първо до Вакарел, а след това до Огняново и от там по подбалканското както си го описал. А до Вакарел може да отидем по магистралата в твоя чест :D

Баце, въпреки тва, предлагам да си се придържаме към идеята за старт-финал от/на Ариана и маршрута на баце Стефчо (въпреки шибаното спускане от Белица за Поибрене). Има куп причини за старт от Ариана и още повече - за финал там, като основните, които мога да изтъкна, са свързани с бира. :beer:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот BluE_Magic » Чет Окт 15, 2009 9:16 am

А нещо за моя маршриут ще кажете ли става ли не става ли защо ..... Ако асвалта е хубав аз гласувам за него ..
Аватар
BluE_Magic

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Окт 15, 2009 9:29 am

BluE_Magic написа:А нещо за моя маршриут ще кажете ли става ли не става ли защо ..... Ако асвалта е хубав аз гласувам за него ..

Баце, твоя е най-добрия, разбира се, и гласъ ти се брои за него, но ние си оставаме за наще - 5 за Панагюрище (баце Граш), 2 за Трън и баце Блу за варианта на баце Блу. Такава е ситуацията към момента. :magnify:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот BluE_Magic » Чет Окт 15, 2009 10:40 am

На контролите ще има ли нещо като садии или некви хора на който да мога да си оставя дрехите и на финала да ми ги дадът ? :dontknow:
Аватар
BluE_Magic

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Окт 15, 2009 10:42 am

BluE_Magic написа:На контролите ще има ли нещо като садии или некви хора на който да мога да си оставя дрехите и на финала да ми ги дадът ? :dontknow:

Баце, надявам се, че имаш три джобчета на екипчето от задната страна! Е, там ше тургаш дрешките, нема да ти натежът много! :nono:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот BluE_Magic » Чет Окт 15, 2009 10:48 am

Ами каде ще слагам храна а и да ти кажа ще ми натежат смятам да си нося зимна шапка гамаши линдстопер и зимни ракавици който после ще заменя с други каде да нося всичко това ще трябва и резервни гуми да имам и кво ли още не и то става много нещо .. другия вариант е да мръзна .
Аватар
BluE_Magic

Мнениеот todor todorov » Чет Окт 15, 2009 11:17 am

BluE_Magic написа:Ами каде ще слагам храна а и да ти кажа ще ми натежат смятам да си нося зимна шапка гамаши линдстопер и зимни ракавици който после ще заменя с други каде да нося всичко това ще трябва и резервни гуми да имам и кво ли още не и то става много нещо .. другия вариант е да мръзна .

Приятелката ми в момента обикаля за бебешка количка защото си чакаме отрочето. Мога да я помоля да побърза да я купи и на бревета я дай на ТК да си я върже отзад. Не само можеш да я заредиш с храна и дрехи, а баце Бокич с бира, а и ти можеш да се возиш, ако ти писне :agree:
todor todorov

Мнениеот BluE_Magic » Чет Окт 15, 2009 11:31 am

Ти така или иначе не ми отговори на въпроса ще има ли контрола и ще имат ли те кола ? :banghead:
Аватар
BluE_Magic

Мнениеот brumbar » Чет Окт 15, 2009 12:51 pm

Баце Блу, споко. Доколкото разбрах обиколката ще е в цивилизован район и няма да има нужда да се зареждаш с храна, тъй като такава ще изобилства в населените места през които ще минаваме. Също така няма да караме с 36 средна, а просто ще ударим едно рамо на Софийския бревет и ще запишем имената си в историята като едни от първите участници.
Аз лично като ми стане горещо, смятам да дам на ТК да ми носи дрехите, щото съм със специална покана от него :peace:
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот BluE_Magic » Чет Окт 15, 2009 12:58 pm

Оххх ще измисля нещо ама както върви най-вероятно няма да е това супер яко каране което на мен ми се искаше да стане :bawling:
Аватар
BluE_Magic

Мнениеот bokicha » Чет Окт 15, 2009 1:08 pm

Е ти, баце, изпуснА супер якото каране... :)
Аватар
bokicha

Мнениеот marsa » Чет Окт 15, 2009 1:38 pm

И аз за Панагюрище (Граш).

Колкото до екипировката мен единствено ме притеснява, че или трябва да тръгна с яке и да карам цял ден с него, или сутринта да мръзна, но вероятно ще е първи вариант.

Зимното часово време ако не се лъжа се въвежда същия уикенд, или иначе казано в нощта 24 срещу 25ти Октомври.
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Окт 15, 2009 2:10 pm

BluE_Magic написа:Ами каде ще слагам храна а и да ти кажа ще ми натежат смятам да си нося зимна шапка гамаши линдстопер и зимни ракавици който после ще заменя с други каде да нося всичко това ще трябва и резервни гуми да имам и кво ли още не и то става много нещо .. другия вариант е да мръзна .

Дотуука не видех нещо, което да не може да се събере в джобче, баце. Резервните гуми стоят в една чантичка под седалката, принципно. Ядене ше си зимаме по пътя. :smash:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Окт 15, 2009 2:12 pm

BluE_Magic написа:Оххх ще измисля нещо ама както върви най-вероятно няма да е това супер яко каране което на мен ми се искаше да стане :bawling:

Якото каране нема да го изпуснеш, баце, ше се проведе след нема и 12 месеца, догодина в края на септември. У Сливен. Сметам да треснем психологическата граница от 40км/ч средна скорост (по компюторчетата). :banghead:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот bokicha » Чет Окт 15, 2009 2:18 pm

DstupidBastarD написа:
BluE_Magic написа:Оххх ще измисля нещо ама както върви най-вероятно няма да е това супер яко каране което на мен ми се искаше да стане :bawling:

Якото каране нема да го изпуснеш, баце, ше се проведе след нема и 12 месеца, догодина в края на септември. У Сливен. Сметам да треснем психологическата граница от 40км/ч средна скорост (по компюторчетата). :banghead:

..олеле майчицее... :crazy2:
......................................................................... :banana:
Аватар
bokicha

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Окт 15, 2009 2:23 pm

Догодина, баце, сички ше сме в горна категория на формата, вече ше сме медалисти от Държавното и Тасос, ше караме с "часовникарски" кормила, така че има кво да се изстиска още от таа дистанция. :smash:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот BluE_Magic » Чет Окт 15, 2009 2:33 pm

Ако си вкарам виндстопера в джоба няма да остане място за другите неща . И все пак ше има ли контрола (съдии) с кола да или не.
Аватар
BluE_Magic

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене