BluE_Magic написа:А задължително ли е точно в 7 да се тръгне не може ли по късно и дали ще има каде да си оставям дрехите по пътя щото сутрин е студено на обед е по топло и ако се навлека после ще ми е жега също и много храна ще ми трябва . Иначе си мисля че 2-рия маршрут е по подходящ.
Ами, не е задължително, баце, но такава е практиката. Контролното време за 200км бревет е 13:30ч., което пак си е завършване по тъмно, дори при старт в 7,00ч. Тъй като дните зеха доста да намаляват, гледаме старта да е в началото на светлото, та да може да зарибим повече калабалък с идеята, че ше имат поне 10-11 часа да карат и да не се притесняват, че ше замръкнат по пътя. Дрехите ше можеш да си ги оставяш в джобовете, във фланелката или да ги фърляш по пътя, в смисъл, че на съпорт трудно можеш да разчиташ. Много храна нема да ти требва, баце, се пак ше минаваме през сума насалени места, откъдето никой нема да ти пречи да си пазаруваш. Напомням ти, че тва не е състезание, просто се кара, за кеф, за участие и евентуално като последна организирана проява за сезона. Дотук имаме 2-ма за Трън, двама за Панагюрище и баце Блу за Ботевград.