kikon написа:С идването на новия сезон ще имам нужда от сериозно DH колело.
Искам да чуя мнението ви за тези рамки, защото ако трябва сама да си избирам, ще е на сляпо, вероятно по външен вид.
tedopk написа:Моят отговор е Demo. Върху това танк да мине нищо няма да му стане.
Harka написа:...Не избирай на сляпо - избирай по геометрия! Това в твоя случай е най-важно. Ако не знаеш и не можеш да прецениш каква геометрия ще ти е удобна само по числата - пробвай колела със същата или с подобна геометрия. Размерът също има значение, така че и него го имай силно предвид. Не се съсредоточавай толкова в окачванията.
kikon написа:Sunday - DW-Link окачване, колелото на Сам Хил.
kikon написа:Demo - FSR окачване, много красиво.
kikon написа:Lapierre - някакво-окачване-което-разгъва-кобилицата-назад-което-било-добре, лека рамка?
Capoeira написа:само Демо-то може да използва 10х135 главина и 68/73мм средно, доста голяма е инвестицията в нова главина и особено курбели.
kikon написа:...
Capoeira написа:Въобще си нямам представа с какви курбели и задна ос е... Казвам че тъй и тъй ще дава пари за рамка и вилка ако включи в всичко това и още 300-400 лева за курбели и задна главина сериозно си ограничава бюджета.
kikon написа:За цена не говорим.
,ако се сешащ какво влияние ше окаже това при използване на спирачката на терен с неравности.Иначе Harka e прав,мене също ме интересуват само геометричните показатели и размера и лично мое мнение е че demoto има доста приятна геометрия но лично аз бих си взел нешо с такава геометрия Capoeira написа:П.С.2 Винаги е въпрос на пари, винаги. Както и да си го приказваме винаги има компрмис с парите
Harka написа:Не избирай на сляпо - избирай по геометрия! Това в твоя случай е най-важно. Ако не знаеш и не можеш да прецениш каква геометрия ще ти е удобна само по числата - пробвай колела със същата или с подобна геометрия. Размерът също има значение, така че и него го имай силно предвид. Не се съсредоточавай толкова в окачванията.
n3k01 написа:Kikon ако те интересува толкова окачването мога да отбележа само за demo-то че ушите за спирачния апарат и оста се намират на кобилицата която е неподвижна при работата на окачването,ако се сешащ какво влияние ше окаже това при използване на спирачката на терен с неравности.
hitar_potar написа:@ кикон, а замисляла ли си се за giant glory dh? по лични наблюдения из нета (разбирай пинкбайк и ибей) се намират доста оферти както за цели байкове, така и само за рамки. и болшинството от предложения са с по-ниски цени, отколкото примерно съндей.
TheUndertaker написа:коя е другата страна?
dEcLiNe написа:И аз мисля, че не ти трябва толкова добро колело или по-точно рамка.Както знаеш рамката не прави колелотоПо добре вложи тези пари които си спестила за една от тези рамки в едни качествени компоненти и ги сложи на Норкото.Демо или конче....за какво ти е такава хардкор машина?
![]()
![]()
kikon написа:Каквото и да ми говорите, знам какво почувствах докато правих спускането с Black Hawk-а, и какво беше след това с Norco-то.
Рамките си имат предназначение.
<== това изчерпа темата.kikon написа:Освен това, кой каза че сменям колелото, щото съм напред с материала? Сменям го, щото е по-айляк.
k0cTaHeB написа:ОнТъпик: Единственото което си осетила е повечето ход... колкото и да отричаш,това е истината
kikon написа:Защо ми е рано? От каква гледна точка? Обосновете се. Не разбирам какво се противите на това, че искам да си взема даунхил колело за даунхил пътеки, както правят хората по света и у нас и да се кефя, каквато е идеята на заниманието.
И не ми казвай, че ти като скочи на ФР-чето не ти беше кеф.
А пробите... за тая година май свършиха...
kikon написа:k0cTaHeB написа:И не ми казвай, че ти като скочи на ФР-чето не ти беше кеф.
А пробите... за тая година май свършиха...
tedopk написа:...Върху това танк да мине нищо няма да му стане....

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта