П.П Клипа с колелото с "автопилот" разцепи мрака с джобно фенерче...
CrZ написа:Къде карате бе хора, по туристически пътеки ли?
kikon написа:k0cTaHeB написа:ОнТъпик: Единственото което си осетила е повечето ход... колкото и да отричаш,това е истината
Не отричам, както и не отричам, че ми хареса. Something wrоng?
Защо ми е рано?
An1MaL написа:CrZ написа:Къде карате бе хора, по туристически пътеки ли?
Не си ли ги виждал?
Stancho написа:То в една тема в раздел "Бла Бла" бяха казали: При въпрос "Какво колело да си купя?" всъщност ти казват "Кажете какво мислите вие, пък аз ще си взема това, което си знам."Така че действай както ти е на сърце, стига да не те накара да съжаляваш
biker-kj написа: http://www.rscycle.com/2008-Iron-Horse- ... tegory=55#
По късо и по леко (от Съндея) - като за момиченце![]()
![]()
kikon написа:Каква неочаквана изненада!

(да добавя в скобки, че на мен тва ми е личния фаворит и ако някога забегна от Олито към нещо по-пригодено само за надолу, би било ей такова, при по-щастлива съдба с подобен монтаж hitar_potar написа:с риск някой да ме обвини в пристрастеност (не съм сигура дали има такава дума в българския език, ама ще свърши работа), понеже наскоро моя милост се сдоби с девинчи, ама поглеждала ли си девинчи уилсън 2008 и по-новите? доста хвалена рамка, мисля не е и прасенце, с предостатъчно ход, старите уилсъни и олита ги хвалят колко добре им работи окачването, като в същото време при педалиране няма лудо клатене и така си гарантирана срещу морска болест, новите им модели би трябвало да са по-добри. също така не съм сигурен за по-старите модели (като моя - 2006), но новите със сигурност имат доживотна гаранция. можеш да поразгледаш в пинкбайк за оферти - има най-различни размери както ползвани, така и чисто нови, небутвани, и повечето оферти са на доста приятни цени.
ЕДИТ: сега се сетих, за повече инфо за DH модела на фирмата - WILSON - се обърни към @Capoeira, той им е фен... тва в случай, че още не си го направила де.![]()
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта