Grash написа:Аз искам да питам, ако някой знае, дали ще е проблем, ако по някаква причина не успея да се запиша преди старта, или организаторите си измислят нещо за да не ме допуснат, бих ли могъл все пак да си карам с групата? И ако не, каква ще е тая сила, дето може да ми попречи?
aspelozen написа:ААА,сега ми се изясни.Клуб Мамут,който по устав приема 10 процента нови членове годишно/т.е. средно1.5 човека/иска да изземе функцийте на безидейното и безпарично БКС за района на София и да направи аматьорско състезание.Извинявайте ,че съм малко хаплив,но нали трябва да има и опозиция
Митко Ruse написа:Не мислех да се намесвам ама нали немога.Точно бриветито е карането за масовост.Просто подхода да е съобразен с възможностите на групата.За да се отчете за успешен трябва просто да се измине растоянието за 13,5км/ч..По добрите ще карат по леко от възможностите си и ще изчакват по слабите и ще може да се образува една компактна група.А за баирите-няма трудни баири, само се карат по-бързо или по-бавно.Лидирането в групата да се поеме от по силните и така според мен може да се движи група с разлика в възможностите от по 30%.Пожелавам на участниците смело да приемат предизвикателството.Ади и напролет да организирате едно двуетапно състезание за непрофесионалисти с възръстови групи.
Grash написа:Няма как с 200км пробег, а още повече и 2500м денивелация да се търси масовост, в истинският смисъл на тази дума, като добавим и климатичните условия...Не знам защо ви е толкова трудно да го разберете това...
aspelozen написа:Е те сега вече май разбрах.Надявате се някои от тия бивши колездачи,с които по мое време беше пълен колодрума да поизлязат за удоволствие.Требва да ви кажа,че освен бате Иво,които е на моите стари стар/около шеисе и малко набор/друг отново на колело в скоро време не съм виждал.От тия дето имам контакти и в по късни години,едва ли някой ще яхне велосипеда отново.Това да не е BMW,я.
did написа:Grash написа:Няма как с 200км пробег, а още повече и 2500м денивелация да се търси масовост, в истинският смисъл на тази дума, като добавим и климатичните условия...Не знам защо ви е толкова трудно да го разберете това...
Също така масовост не се постига с теми като тази: http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=61841
did написа:Grash написа:Няма как с 200км пробег, а още повече и 2500м денивелация да се търси масовост, в истинският смисъл на тази дума, като добавим и климатичните условия...Не знам защо ви е толкова трудно да го разберете това...
Също така масовост не се постига с теми като тази: http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=61841
BluE_Magic написа:Я по тоя случай кажете какво трябва да си нося
TREK_fan написа:За тoва медицинско какви болести пречат за издаването му?
ТИТАН написа:Че какво са 200км за любител?Верно зор си е,ама не е непосилно.До 140км с гаден Рънър Сток вариант съм правил,та с ъпгрейдите ли няма да ги направя 200?Със сигурност няма да изгубите фенове.Сериозен спортист не би се отказал заради това,че се е озорил.Та дори и да не завърши.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта