Стискането на палци даде резултат а именно читаво време.

Сигурно е имало бая вятър, но поне не ви валя. Или бъркам?
Догодина и аз ще събера кураж.

BurNiNg_IcE написа:П.П.П.П.П.П. Как се казва(пише във форума) човека с Cube-a?
Asen6o написа:Сигурно е имало бая вятър, но поне не ви валя. Или бъркам?
kvelikov написа:Такааа...
Май аз първи ще пиша, че не останах да чакам награждаването...![]()
За организаторите:
Много добра маркировка и цялостна подготовка. Браво!
Упрек търпят само за забавянето на старта и двойното загряване на участниците......
Но като цяло:отличен!
За участниците:
На старта - 80 луди.
Първите 10 са НЕЧОВЕЦИ...![]()
2:50 ч. доколкото разбрах е първото време...А като знам какво катерене беше...машини...
В класирането до 20-30 място също имаше машини, но не бяха се смазали и в качването се поизложиха...![]()
Фактът, че пъплиха със средняците (където е и моя милост), да ги накара догодина да се посмажат с по-добър лубрикант...![]()
Иначе понаваксаха в спускането!
ЗЛАТНАТА СРЕДА - до 40-45 място се представихме на ръба на силите си, но достойно...![]()
Моето време е 5:30 ч., а съм 38-ми (на Черни връх 29-ти )...какво повече...![]()
Останалите - евала, че пробутаха това нечовешко трасе и че тръгнаха въпреки прогнозата и тюхкането тук-там из Форума...А на спускането от върха и след това съм сигурен, че са били убедени, че СИ СТРУВАШЕ БУТАНЕТО !!!
За трасето:
Невероятно!
Познато на хората от София, но винаги може да те изкефи...
Имаше от всичко, но катеренето беше нечовешко...![]()
А пък спускането след това...Абе знаете как е...
За чийтващите:
Пичове, не се прави така...![]()
Поскъсихте трасето и какво...?
Излагате се, а и съдбата след това ви го връща я със спукана гума, я с разбито нещо по байка...Вие си знаете...
За времето:
Супер късмет и най-подходящото време за планина! Все така да е...
За всичко останало:
Един супер ден!
Догодина пак...
Asen6o написа:Сигурно е имало бая вятър, но поне не ви валя. Или бъркам?
Догодина и аз ще събера кураж.![]()
kvelikov написа:Аз бях с единствения MONGOOSE...
EccentricMOTION написа:ТРУП!!! Мекицата ми изкара душата нагореНадолу мазах, докато не омазахме пътя. Метлите бяха плътно задмен на изкачваме. Мисля че се качихме последни
LyuboKolev написа:Пичове, а все пак кой спечели? Аз бях да гледам старта, но не можах да дойда на финала.
Inzagi написа:момче с connandale-a с готината вилка и говореше на чужд език![]()
codename47 написа:EccentricMOTION написа:ТРУП!!! Мекицата ми изкара душата нагореНадолу мазах, докато не омазахме пътя. Метлите бяха плътно задмен на изкачваме. Мисля че се качихме последни
в колко бяхте на Черни Връх, аз се замъкнах в 2 и контролите се канеха да си тръгват....
Inzagi написа:А кой беше това момче с connandale-a с готината вилка и говореше на чужд езикпредполагам е бил сред първите
Inzagi написа:А кой беше това момче с connandale-a с готината вилка и говореше на чужд езикпредполагам е бил сред първите
kvelikov написа:Хей, по темата за Уолтър Клепе и Cannondale-a...
Не се чудете, че ни подобри рекорда...Човекът само с това се занимава...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта