Стискането на палци даде резултат а именно читаво време.

Сигурно е имало бая вятър, но поне не ви валя. Или бъркам?
Догодина и аз ще събера кураж.

BurNiNg_IcE написа:П.П.П.П.П.П. Как се казва(пише във форума) човека с Cube-a?

Asen6o написа:Сигурно е имало бая вятър, но поне не ви валя. Или бъркам?

kvelikov написа:Такааа...
Май аз първи ще пиша, че не останах да чакам награждаването...
За организаторите:
Много добра маркировка и цялостна подготовка. Браво!
Упрек търпят само за забавянето на старта и двойното загряване на участниците......
Но като цяло:отличен!
За участниците:
На старта - 80 луди.
Първите 10 са НЕЧОВЕЦИ...
2:50 ч. доколкото разбрах е първото време...А като знам какво катерене беше...машини...
В класирането до 20-30 място също имаше машини, но не бяха се смазали и в качването се поизложиха...
Фактът, че пъплиха със средняците (където е и моя милост), да ги накара догодина да се посмажат с по-добър лубрикант...
Иначе понаваксаха в спускането!
ЗЛАТНАТА СРЕДА - до 40-45 място се представихме на ръба на силите си, но достойно...
Моето време е 5:30 ч., а съм 38-ми (на Черни връх 29-ти )...какво повече...
Останалите - евала, че пробутаха това нечовешко трасе и че тръгнаха въпреки прогнозата и тюхкането тук-там из Форума...А на спускането от върха и след това съм сигурен, че са били убедени, че СИ СТРУВАШЕ БУТАНЕТО !!!
За трасето:
Невероятно!
Познато на хората от София, но винаги може да те изкефи...
Имаше от всичко, но катеренето беше нечовешко...
А пък спускането след това...Абе знаете как е...
За чийтващите:
Пичове, не се прави така...
Поскъсихте трасето и какво...?
Излагате се, а и съдбата след това ви го връща я със спукана гума, я с разбито нещо по байка...Вие си знаете...
За времето:
Супер късмет и най-подходящото време за планина! Все така да е...
За всичко останало:
Един супер ден!
Догодина пак...

Asen6o написа:Сигурно е имало бая вятър, но поне не ви валя. Или бъркам?
Догодина и аз ще събера кураж.

kvelikov написа:Аз бях с единствения MONGOOSE...

Надолу мазах, докато не омазахме пътя. Метлите бяха плътно задмен на изкачваме. Мисля че се качихме последни
 Надолу мазах, докато не омазахме пътя. Метлите бяха плътно задмен на изкачваме. Мисля че се качихме последни 

Но иначе всичко беше супер, начело с хубавото време. Относно тарикатите, дето си скъсиха маршрута! Евала, сладури, МЪЖЕ сте!
  Но иначе всичко беше супер, начело с хубавото време. Относно тарикатите, дето си скъсиха маршрута! Евала, сладури, МЪЖЕ сте!   

Никакви фенове на този спорт не сте, за да правите такива левашки номера, за спортсменство и дума няма да отварям.
  Никакви фенове на този спорт не сте, за да правите такива левашки номера, за спортсменство и дума няма да отварям.   Относно времето на попедителя... заааеби!
  Относно времето на попедителя... заааеби!   Има много какво да учим.
  Има много какво да учим.
EccentricMOTION написа:ТРУП!!! Мекицата ми изкара душата нагореНадолу мазах, докато не омазахме пътя. Метлите бяха плътно задмен на изкачваме. Мисля че се качихме последни

предполагам е бил сред първите
 предполагам е бил сред първите 

LyuboKolev написа:Пичове, а все пак кой спечели? Аз бях да гледам старта, но не можах да дойда на финала.
Inzagi написа:момче с connandale-a с готината вилка и говореше на чужд език

codename47 написа:EccentricMOTION написа:ТРУП!!! Мекицата ми изкара душата нагореНадолу мазах, докато не омазахме пътя. Метлите бяха плътно задмен на изкачваме. Мисля че се качихме последни
в колко бяхте на Черни Връх, аз се замъкнах в 2 и контролите се канеха да си тръгват....
 (Аз бях с RMX-а.)
 (Аз бях с RMX-а.) Единствено съм недоволен, че за пореден път финиширам отдолу.
 Единствено съм недоволен, че за пореден път финиширам отдолу.  

Inzagi написа:А кой беше това момче с connandale-a с готината вилка и говореше на чужд езикпредполагам е бил сред първите

Inzagi написа:А кой беше това момче с connandale-a с готината вилка и говореше на чужд езикпредполагам е бил сред първите
 - за този говориш, нали?  баш той спечели. и то с 30 минути преди 2рия
 - за този говориш, нали?  баш той спечели. и то с 30 минути преди 2рия   наистина машина. както и доста от другите участници
    наистина машина. както и доста от другите участници   
  , та до малко над Бояна, където се включих в трасето. и въпреки че съкратих маршрута с повече от 60%, финала пресякох 5ти!!!
, та до малко над Бояна, където се включих в трасето. и въпреки че съкратих маршрута с повече от 60%, финала пресякох 5ти!!!  
 )
 ) 

kvelikov написа:Хей, по темата за Уолтър Клепе и Cannondale-a...
Не се чудете, че ни подобри рекорда...Човекът само с това се занимава...
 П.П. "благодаря му за което" и се надявам да се видим пак НЕСЪСТЕЗАТЕЛНО
  П.П. "благодаря му за което" и се надявам да се видим пак НЕСЪСТЕЗАТЕЛНО   

и да не забравяме завършилите
  и да не забравяме завършилите 

Meн ме има само на едното място! :О
 Meн ме има само на едното място! :О

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта