Организирани бревети.

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Re: Организирани бревети.

Мнениеот ivajlo » Пет Окт 23, 2009 3:36 pm

marfi написа:Иво, Туше и Бокич да кажат на старта ли ги искат или на някоя сбирка (да не им тежат по време на каранието).
Не ги носи баце утре,някои друг път ще го взема :agree:
ivajlo

Рейтинг: 1500

Мнениеот BluE_Magic » Пет Окт 23, 2009 6:56 pm

За съжаление аз и Татана няма да дойдем сори че ви метнах :bawling:
Аватар
BluE_Magic

Рейтинг: 1477
Местоположение: The universe, milky way galaxy, solar system, earth, bulgaria, plovdiv, trud

Мнениеот bokicha » Пет Окт 23, 2009 9:08 pm

Хех, ем да вземете поне да врътнете по пет обиколки на гребната в чест на Шопския брИвет,
ааа.. ако ви требе фотофиниш се обърнете към баце did.... :smash:
:beer:
Аватар
bokicha

Рейтинг: 2000

Мнениеот Grash » Пет Окт 23, 2009 9:29 pm

BluE_Magic написа:За съжаление аз и Татана няма да дойдем сори че ви метнах :bawling:

Еееееее.... жалко... що така? Данеби ГоУфа да се развали?
Последна промяна Grash на Пет Окт 23, 2009 9:49 pm, променена общо 1 път
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот BluE_Magic » Пет Окт 23, 2009 9:47 pm

Не просто човека има работа а аз сам нема с какво да дойда :agree:
Аватар
BluE_Magic

Местоположение: The universe, milky way galaxy, solar system, earth, bulgaria, plovdiv, trud

Мнениеот did » Съб Окт 24, 2009 11:37 am

сега скоростта на бревета ще спадне титанично.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот BluE_Magic » Съб Окт 24, 2009 2:37 pm

did написа:сега скоростта на бревета ще спадне титанично.

Тай е ,но какво да се направи другия път ще доидем или поне Титана ще доиде че аз към края на май ще се готвя за обиколката на Сърбия :peace:
Аватар
BluE_Magic

Мнениеот Grash » Съб Окт 24, 2009 3:08 pm

did написа:сега скоростта на бревета ще спадне титанично.

Скоростта на бревета си беше като за състезанийце, само дето имаше изчакване :D А аз се прецаках, защото от доста време не бях излизал на дълго каране и... не е за разправяне. Но все пак съм доволен: видях най-сетне новото кооло на баце Любо, покарах си доволно 160 км, и даже ми остана време след това да мина и през работа да изкарам някой лев отгоре :D
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот Митко Ruse » Съб Окт 24, 2009 3:13 pm

Кво бе времето.И колко народ се събрахте?
Митко Ruse

Мнениеот TREK_fan » Съб Окт 24, 2009 3:15 pm

Пък аз към края на март ше се готвя за обиколката на франсето дето почва на 3-ти юли 2010 :smash: :smash: :crazy:
Every time I see an adult on a bicycle, I no longer despair for the future of the human race.
Аватар
TREK_fan

Рейтинг: 1710

Мнениеот Митко Ruse » Съб Окт 24, 2009 3:18 pm

TREK_fan написа:Пък аз към края на март ше се готвя за обиколката на франсето дето почва на 3-ти юли 2010 :smash: :smash: :crazy:

Моля обясни?
Митко Ruse

Мнениеот Grash » Съб Окт 24, 2009 3:27 pm

Митко Ruse написа:Кво бе времето.И колко народ се събрахте?

Времето като стартирахме и докато стигнахме до Драгоман беше добро. В Драгоман започна да пръска, после като се прибирах по пътя на места беше мокро, на места пръскаше дъжд, но леко, така че поне за мен беше ок. Вече с другите не знам дали е било така, те ще разправят като се върнат. Иначе мисля че не успяхме да се съберем 20 човека, със сигурност бяхме повече от 16, може би 18.. :dontknow:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот Митко Ruse » Съб Окт 24, 2009 3:31 pm

Абе не Ви е плющял дъжд както се очакваше.Значи всичко е ОК.
Митко Ruse

Мнениеот marfi » Съб Окт 24, 2009 4:04 pm

@Grash и ти ли обърна?

На мене след третото загубване ми се скъсаха нервите! У тая държава нема една табела баси, за да караш по родните пътища трябва да ги знаеш на изуст!

Как да е, най-титаничното ми объркване > на Нови Искър - карах чаааак до караулката на околовръстното вместо към Своге - FAIL

После, ако не беше Граш и у Своге щях да се объркам.

После > Драгоман > има табела "Безмитна Зона" няма табела център (тоест има но само от едната страна, жалко че нямам огледало за задно виждане на колелото) и айдее още няколко километра по павета, то па как се паднаха баш павета да има там...

После > спирай на заведението "Пуши Лула" да сложа от прословутите калцуни като почна да вали и наместо да завия по един разбит път дето води към Трън, продължих към Сливница... връщай и оттам...

И вече нервите ми се скъсаха, за 100 км се загубих три пъти... нямах нерви за още 3 през следващите 100.

От работата призвъняха и взех най-тежкото решение... да се върна, а как само ми се караше и не да кажеш че съм овехнал или че ме е валяло....

:smash: по работата

Обратно в Драгоман към 13:40, викам си дай да се върна бързо в офиса да не земат да ме уволнат > проверявам за влак > чак в 14:25 и пристига в 16:30 > аз по-добре да си завърша бревета баси!

Проверявам за рейс в 14:00 - идеално! Товаря колелото, пича ме юрка и ми се сърди се едно е закусвал с Лимонтозу, поне караше като за последно... подминах един човек с байк и още един двама ама се снижих в седалката да не видят колко ниско съм паднал... зарад работа баце!

Прибирам се в нас викам си айде да се изкъпя и да се класирам за 3 в офиса, само 3 часа закъснение :)

Да ама в нас няма никой да ми отвори и са си пиша със шпайковете на краката и с клина (аре поне отгоре си сложих една официална риза) FAIL :)

И така... а карането беше веднъж, най ми хареса след Годеч - пусто, празно, прохладно... и читав асфалт. Скоро ще го врътна на инат целия бревет, макар и неофициално!
Изображение
Аватар
marfi

Рейтинг: 1620

Мнениеот TREK_fan » Съб Окт 24, 2009 5:12 pm

Митко Ruse написа:
TREK_fan написа:Пък аз към края на март ше се готвя за обиколката на франсето дето почва на 3-ти юли 2010 :smash: :smash: :crazy:

Моля обясни?

Ех,майтап само си направих.некви неосъществими мечти са това за съжаление.
Every time I see an adult on a bicycle, I no longer despair for the future of the human race.
Аватар
TREK_fan

Мнениеот bokicha » Съб Окт 24, 2009 8:45 pm

...мазна супаа, мазна супаа.................. :banana:
Аватар
bokicha

Мнениеот marfi » Съб Окт 24, 2009 8:51 pm

bokichaa написа:...мазна супаа, мазна супаа.................. :banana:

Айде разкажете повече как е минало след Габер
Изображение
Аватар
marfi

Рейтинг: 1620

Мнениеот marsa » Съб Окт 24, 2009 9:13 pm

Абре баце, ние тримата с байкарите така се наплюскахме, че на някои им се доспа чак :) Аз шкембе не ям, ама то само такваз супа имаше... па си трябва салатка... и кюфтенце - нета е Трънско, нищо че били "двойни", ами да, естествено че го искам с гарнитурка... И две кани айрян за компанията :evil:

Направо си прекарахме супер, едно 40км имахме по тъмно, и едвам виждахме, треперил съм на спусканията не от студ... Тва е епос, истински маратон си беше за нас! Добре че когато се бях отказал това трая само 5-6 мин, щях много да съжалявам! Не ни валя, но вас може би ви е валяло? Много дълго карахме по мокър хасфалт.

След малко получавате малко над 100 снимки от мен.

А баце ТК ако си иска козирката от драговската каска - намерена е.
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Мнениеот edinmilion » Съб Окт 24, 2009 9:29 pm

marfi написа:Проверявам за рейс в 14:00 - идеално! Товаря колелото, пича ме юрка и ми се сърди се едно е закусвал с Лимонтозу, поне караше като за последно... подминах един човек с байк и още един двама ама се снижих в седалката да не видят колко ниско съм паднал... зарад работа баце!

брех от къде толкова акъл да се сетя и аз за автобус :Р Аз бях този с байка, пред мен 2 шосейки, сега разбирам че единия е бил Grash. Мноо яко си описал карането хехе :)
И да добре, че ме изчакваха по разни разклони и мен, и Д.Б. даваше наставления, че без табели е страшно а и не съм от хората където имат излишни сили за връщане в правия път :lol:
edinmilion

Мнениеот marsa » Съб Окт 24, 2009 9:52 pm

Айде, бацееее(та)! Налазвайте снимков матриал, има за всички:
http://moiata.snimka.bg/sports/24-10-20 ... 435705.all

Има бате Любо как сипва прахчета, има marfi как потегля, щото вече почива от почти минута, а трябва се пак да се наваксват евентуалните следващи загубвания, има и един компромат - къде сте оставили улики на хижата, най важното:
http://media.snimka.bg/4667/015590234-big.jpg
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Мнениеот BluE_Magic » Съб Окт 24, 2009 10:13 pm

Много хора бях с къси клинове без крачоли ... Пазете си колената ще страдате момчета за ваше добро ви го казвам :deal:
Аватар
BluE_Magic

Мнениеот TREK_fan » Съб Окт 24, 2009 10:25 pm

BluE_Magic написа:Много хора бях с къси клинове без крачоли ... Пазете си колената ще страдате момчета за ваше добро ви го казвам :deal:

Че аз утре на 20-25 Целзий температура с дълъг клин ли мислиш че ще карам 60 км? :bigeyes:
Аватар
TREK_fan

Мнениеот bokicha » Съб Окт 24, 2009 10:54 pm

:bigeyes: ....копеле, къде посягаш.... :smash:
Деси, Деси, Деси....бдеше като ангел хранител над нас през цЕлото време... :love:
Аватар
bokicha

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Окт 25, 2009 7:19 am

marsa написа:
Абре баце, ние тримата с байкарите така се наплюскахме, че на някои им се доспа чак :) Аз шкембе не ям, ама то само такваз супа имаше... па си трябва салатка... и кюфтенце - нета е Трънско, нищо че били "двойни", ами да, естествено че го искам с гарнитурка... И две кани айрян за компанията :evil:

Направо си прекарахме супер, едно 40км имахме по тъмно, и едвам виждахме, треперил съм на спусканията не от студ... Тва е епос, истински маратон си беше за нас! Добре че когато се бях отказал това трая само 5-6 мин, щях много да съжалявам! Не ни валя, но вас може би ви е валяло? Много дълго карахме по мокър хасфалт.

След малко получавате малко над 100 снимки от мен.

А баце ТК ако си иска козирката от драговската каска - намерена е.

Баце, браво, че сте завършили в контролното време и без инциденти, че мене ми беше малко шубе, като се замисла кво имате да спускате по тъмно (баирчето към Делян има 8-9%, а днеска там на насрещен вятър избримчих 78). Ние затва не се застояхме в Ерма, та да се приберем по светло, че аз от тъмното имам известен стрес (http://www.youtube.com/watch?v=Xx8HwFpxv54). С тва искам да се извиним на сички, че се изрезахме с баце Любо, бате Бокич и бате Иво, и не ги чакахме по пътя. Общо зето, тва требва да се кара в края на април или в слънчев есенен ден, за да се разбере пълния замисъл на маршрута, адски готини гледки има. Важното е, че вчера минахме почти без инциденти (тук влиза едно падане на г-н Бахаров, но без последствия за него, едно паднало магаре, една спукана гума на бате Любо, едно спиране от гранична полиция за проверка на документите и малко препикаване от дъждеца около Драгоман) и почти сич(ки стартирали, завършиха. Наистина, очаквах по-голема активност, но и 17 стартирали не е лошо за първа такава проява. Догодина повече! :clap:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот Митко Ruse » Нед Окт 25, 2009 7:22 am

BluE_Magic написа:Много хора бях с къси клинове без крачоли ... Пазете си колената ще страдате момчета за ваше добро ви го казвам :deal:

Аз знам под 20 градуса с дълги гащи.
Митко Ruse

Мнениеот TREK_fan » Нед Окт 25, 2009 7:31 am

Митко Ruse написа:

Аз знам под 20 градуса с дълги гащи.

Това откъде го научи баце? :dontknow:
Аватар
TREK_fan

Мнениеот Митко Ruse » Нед Окт 25, 2009 7:55 am

От стари колоездачи.Карал съм със професоналисти и бивши такива.Примерно на общата снимката дето си я направихме в Крън http://koloezdene.com/gallery/?album=all&gallery=8 има един пич с фанелка на Лампре.Казва се Данчо от Сливен.Този човек има 20 години като профи.Участвал е по най-силните години на БГ колоездене в 14 обиколки на БГ, 2 на Пробега на Мира, обиколката на Швейцария, състезания в Италия и множество в БГ.За този човек се говори, че е бил през тези години най-хитрия човек в колоната.И сега на състезания не прави добър часовник но на общия старт с хитрина винаги и в медалите.А защо се върна към състезателното колоездене-ми искара инфарт и сега се лекува по този начин.От началото като почнах да карам шосето ходих няколко пъти на лагер в Сливен по седмица та да науча нещо.Още на снимката е Неделчо, който също е изявен състезател а сега е водещ колоездачен съдия.От моя град също има бивши звезди и национали и винаги съм общувал с удоволствие с тях щото все научаваш по нещо. Много е по лесно ако има в града ти професионален отбор.Ако помните преди време доста настоятелно питах дали тук не пише някое профи.Добрата вест е че има.Това е нашия Син Магьосник.Момчето е малко и това ще му е първа година в профи спорта ама като няма по-опитен и тои ни е човека.
П.П.Пропуснах да кажа, че това което правя във форума/мога и още малко ама от моята група ще ме спукат от бои/ е събирано с години и много черпене на маса.Та който от Вас ме срещне веднага да ми вика бира.
Митко Ruse

Мнениеот bateto » Нед Окт 25, 2009 8:25 am

Браво,хубав бревет,но не е за това време на годината,защото има хора карат по бавно( нормално) и го завършат за над 10часа.Пак късмет ,че не сте се пребили на спускането.И аз изкарах вчера един бревет,в чест на Първия Софийски:Бургас-Царево.М.Търново-Бургас=200км,но тръгнах рано,по тъмно де(7ч.)на фар.Който се подсмихва ще му кажа ,че по това трасе из Странджата,вертикалното изкачване е +2000м.
Аватар
bateto

Рейтинг: 1182

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Окт 25, 2009 8:33 am

Митко Ruse написа:От стари колоездачи.Карал съм със професоналисти и бивши такива.Примерно на общата снимката дето си я направихме в Крън http://koloezdene.com/gallery/?album=all&gallery=8 има един пич с фанелка на Лампре.Казва се Данчо от Сливен.Този човек има 20 години като профи.Участвал е по най-силните години на БГ колоездене в 14 обиколки на БГ, 2 на Пробега на Мира, обиколката на Швейцария, състезания в Италия и множество в БГ.За този човек се говори, че е бил през тези години най-хитрия човек в колоната.И сега на състезания не прави добър часовник но на общия старт с хитрина винаги и в медалите.А защо се върна към състезателното колоездене-ми искара инфарт и сега се лекува по този начин.От началото като почнах да карам шосето ходих няколко пъти на лагер в Сливен по седмица та да науча нещо.Още на снимката е Неделчо, който също е изявен състезател а сега е водещ колоездачен съдия.От моя град също има бивши звезди и национали и винаги съм общувал с удоволствие с тях щото все научаваш по нещо. Много е по лесно ако има в града ти професионален отбор.Ако помните преди време доста настоятелно питах дали тук не пише някое профи.Добрата вест е че има.Това е нашия Син Магьосник.Момчето е малко и това ще му е първа година в профи спорта ама като няма по-опитен и тои ни е човека.
П.П.Пропуснах да кажа, че това което правя във форума/мога и още малко ама от моята група ще ме спукат от бои/ е събирано с години и много черпене на маса.Та който от Вас ме срещне веднага да ми вика бира.

Баце, не искам да прозвучим цинично, но според меене, хитрите състезатели са се възползвали от твоето добродушие и щедрост. :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот TREK_fan » Нед Окт 25, 2009 8:35 am

Абе тоа Данчо от Сливен го помним.Нагоре към Бузлуджа ме изряза и каза,че 2 минути преди мен е пристигнал на Бузлуджа.Поклон :agree: :bowdown:
Аватар
TREK_fan

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене