Не ги носи баце утре,някои друг път ще го вземаmarfi написа:Иво, Туше и Бокич да кажат на старта ли ги искат или на някоя сбирка (да не им тежат по време на каранието).

Не ги носи баце утре,някои друг път ще го вземаmarfi написа:Иво, Туше и Бокич да кажат на старта ли ги искат или на някоя сбирка (да не им тежат по време на каранието).
BluE_Magic написа:За съжаление аз и Татана няма да дойдем сори че ви метнах
did написа:сега скоростта на бревета ще спадне титанично.
did написа:сега скоростта на бревета ще спадне титанично.
TREK_fan написа:Пък аз към края на март ше се готвя за обиколката на франсето дето почва на 3-ти юли 2010![]()
![]()
Митко Ruse написа:Кво бе времето.И колко народ се събрахте?
Митко Ruse написа:TREK_fan написа:Пък аз към края на март ше се готвя за обиколката на франсето дето почва на 3-ти юли 2010![]()
![]()
Моля обясни?
bokichaa написа:...мазна супаа, мазна супаа..................![]()
Абре баце, ние тримата с байкарите така се наплюскахме, че на някои им се доспа чакbokichaa написа:...мазна супаа, мазна супаа..................![]()
marfi написа:Проверявам за рейс в 14:00 - идеално! Товаря колелото, пича ме юрка и ми се сърди се едно е закусвал с Лимонтозу, поне караше като за последно... подминах един човек с байк и още един двама ама се снижих в седалката да не видят колко ниско съм паднал... зарад работа баце!
BluE_Magic написа:Много хора бях с къси клинове без крачоли ... Пазете си колената ще страдате момчета за ваше добро ви го казвам
marsa написа:Абре баце, ние тримата с байкарите така се наплюскахме, че на някои им се доспа чакbokichaa написа:...мазна супаа, мазна супаа..................![]()
Аз шкембе не ям, ама то само такваз супа имаше... па си трябва салатка... и кюфтенце - нета е Трънско, нищо че били "двойни", ами да, естествено че го искам с гарнитурка... И две кани айрян за компанията
![]()
Направо си прекарахме супер, едно 40км имахме по тъмно, и едвам виждахме, треперил съм на спусканията не от студ... Тва е епос, истински маратон си беше за нас! Добре че когато се бях отказал това трая само 5-6 мин, щях много да съжалявам! Не ни валя, но вас може би ви е валяло? Много дълго карахме по мокър хасфалт.
След малко получавате малко над 100 снимки от мен.
А баце ТК ако си иска козирката от драговската каска - намерена е.
BluE_Magic написа:Много хора бях с къси клинове без крачоли ... Пазете си колената ще страдате момчета за ваше добро ви го казвам
Митко Ruse написа:BluE_Magic написа:Много хора бях с къси клинове без крачоли ... Пазете си колената ще страдате момчета за ваше добро ви го казвам
Аз знам под 20 градуса с дълги гащи.
Митко Ruse написа:От стари колоездачи.Карал съм със професоналисти и бивши такива.Примерно на общата снимката дето си я направихме в Крън http://koloezdene.com/gallery/?album=all&gallery=8 има един пич с фанелка на Лампре.Казва се Данчо от Сливен.Този човек има 20 години като профи.Участвал е по най-силните години на БГ колоездене в 14 обиколки на БГ, 2 на Пробега на Мира, обиколката на Швейцария, състезания в Италия и множество в БГ.За този човек се говори, че е бил през тези години най-хитрия човек в колоната.И сега на състезания не прави добър часовник но на общия старт с хитрина винаги и в медалите.А защо се върна към състезателното колоездене-ми искара инфарт и сега се лекува по този начин.От началото като почнах да карам шосето ходих няколко пъти на лагер в Сливен по седмица та да науча нещо.Още на снимката е Неделчо, който също е изявен състезател а сега е водещ колоездачен съдия.От моя град също има бивши звезди и национали и винаги съм общувал с удоволствие с тях щото все научаваш по нещо. Много е по лесно ако има в града ти професионален отбор.Ако помните преди време доста настоятелно питах дали тук не пише някое профи.Добрата вест е че има.Това е нашия Син Магьосник.Момчето е малко и това ще му е първа година в профи спорта ама като няма по-опитен и тои ни е човека.
П.П.Пропуснах да кажа, че това което правя във форума/мога и още малко ама от моята група ще ме спукат от бои/ е събирано с години и много черпене на маса.Та който от Вас ме срещне веднага да ми вика бира.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта