DstupidBastarD написа: 11,15ч
ivajlo написа:DstupidBastarD написа: 11,15чКато час на тръгване тва напълно ме устройва, стига да е последната промяна за мероприятието
DstupidBastarD написа:краен срок
TREK_fan написа:Хубаво 30 км каране направих днес с изключение на това,че левият прасец ме понаболяваше както в неделя въртейки по надолнище с 110-129 rpm и дори по едно време беше невъзможно да го движа левия крак заради схващането на прасеца и спрях да го разтрия.Тцтц,ахах,какво ще се прави?Някой имал ли е подобни проблеми?Май ще трябва да ходя при чичо доктор![]()
TREK_fan написа:...ама при доктора е най-точна диагнозата
TREK_fan написа:Не,парчето не съм го пипал скоро,но положително до седмица ще ида на лекар да ме прегледа-все пак всеки може да гадае какво му има,ама при доктора е най-точна диагнозата
TREK_fan написа:@brumbar
Виж,баце сега като ходя и стъпя по тежко,натисна на левия крак се усеща лека болка;като опипам прасеца и усещам го леко по-твърдичък спрямо околната тъкан,ама сега е добре.А за това,което описваш-да същото и при мене беше днес и в неделя,преди три дни!Абе мисля си,че ще се оправя бързо.А при тебе само единият прасец ли болеше?
brumbar написа:
Еми баце то се е обадило преди 3 дни, казало ти е за какво става дума, ама ти не си го послушал и това е резултата. Нормално е да го чувстваш напрегнат. Като качваш стълби или при по-рязко движение на крака пак може да напомни за себе си.
Бокича ти каза - давай го по-полекичка тези дни, а като мине и започнеш да натоварваш отново - прави го постепенно и при най-малкия намек за схващане /обикновено придърпва лекичко преди да се схване толкова яко/ веднага намаляш и значи трябва още почивка.
Чувал съм, че такива схващания се получават при липса на течности и липса на някакви минерали.
TREK_fan написа:brumbar написа:
Еми баце то се е обадило преди 3 дни, казало ти е за какво става дума, ама ти не си го послушал и това е резултата. Нормално е да го чувстваш напрегнат. Като качваш стълби или при по-рязко движение на крака пак може да напомни за себе си.
Бокича ти каза - давай го по-полекичка тези дни, а като мине и започнеш да натоварваш отново - прави го постепенно и при най-малкия намек за схващане /обикновено придърпва лекичко преди да се схване толкова яко/ веднага намаляш и значи трябва още почивка.
Чувал съм, че такива схващания се получават при липса на течности и липса на някакви минерали.
E веке се усетих-след два пъти на появяване на това придърпване и след неколко оборота е схванат мускула там, да не натоварвам като животно на тоа баир към 3 км среден баир 9 % някъдеНачи абсолютно същите симптоми имаме ние с тебе пролет и есен!
DstupidBastarD написа:Абсеютно, баце! Маршрут, време, сичко си беше като за летно каране. Яко!
П.П. Ето и картинката от бате Любо:
http://androidparanoid.mylivepage.com/image/2129/36646_Screen_shot_2009-10-28_at_19.19.48.png
TREK_fan написа:brumbar написа:
E веке се усетих-след два пъти на появяване на това придърпване и след неколко оборота е схванат мускула там, да не натоварвам като животно на тоа баир към 3 км среден баир 9 % някъдеНачи абсолютно същите симптоми имаме ние с тебе пролет и есен!
DstupidBastarD написа:бате Ноу пейн, ноу гейн
Lampre написа:Абе бацета, какво направихте днес, карахте ли? Как беше?
За утре какво е настроението, състоянието и желанието? Думайте, да си правя програмата, че времето е много кът вече
HELLBOY73 написа:DstupidBastarD написа:Абсеютно, баце! Маршрут, време, сичко си беше като за летно каране. Яко!
П.П. Ето и картинката от бате Любо:
http://androidparanoid.mylivepage.com/image/2129/36646_Screen_shot_2009-10-28_at_19.19.48.png
само де не можах да разбера от де минахте че не ви засякох хич
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта