Новини от БКС

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Re: Новини от БКС

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Окт 31, 2009 8:46 am

Мафия, мафия, мафия! :clap:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот Synthesis » Съб Окт 31, 2009 6:37 pm

Айде бе бацета, разказвайте кво стана. Цел ден се тормоза, че не отидох...
Аватар
Synthesis

Рейтинг: 1552

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Ное 01, 2009 8:40 am

Еми, бехме 5-има - баце Рости, аз и още трима. Дадохме кратко интервю за жувота си и попълнихме анкетни карти с личните си данни. Те (съдийската комисия и секретаря на БКС-то) ни дадоха матриали, които да зубкаме до 10-ти и на тоа ден требва да потвърдиме дали ше ходим на изпита (който ше е последната събота на ноември) у Габрово. Ако още имаш интерес и ти се разкарва до там (нощувката е 15 кинта, куверта - 15, транспорта - както се уредиш), на 10-ти ше ги питам дали може и ти да участваш (мисла, че нема да имаш проблеми, в твоя край изобщо нема колоездачни съдии). Тва се сещам засега, ако нещо те интересува, питай! :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Митко Ruse » Нед Ное 01, 2009 8:57 am

Уф като написа така сега пък зех да се тормозя защо не се включих.Щом няма курс а само изпит и то събота.Уф ся ко да реша?
Митко Ruse

Рейтинг: 2000

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Ное 01, 2009 9:16 am

Еми, стига да имаш възможност да се явиш у Габрово на 27-ми ноември (мисла, че така се падаше последната събота от месеца), не виждам проблеми да заявиш по телефона, който ше ти прата заедно с изискванията за регистрация на клуб или чрез мен, желанието си да участваш. :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Synthesis » Нед Ное 01, 2009 9:31 am

на 27 съм на семинар да го е.. Изискванията за регистриране на клуб живо ме интересуват обаче. Както и каквото се зубка за изпита, нищо че сигурно нема да се ява. Тея имат ли предства къде е габрово да го ева...
Аватар
Synthesis

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Ное 01, 2009 9:56 am

Synthesis написа:на 27 съм на семинар да го е.. Изискванията за регистриране на клуб живо ме интересуват обаче. Както и каквото се зубка за изпита, нищо че сигурно нема да се ява. Тея имат ли предства къде е габрово да го ева...

Имам тука некви лисчета, баце, както и диск. Ако баце Нео има път към Сандански, ше се видим с него и шо ти ги снима. Да не се излагаш, да преписваш от мене на изпита. За регустрацията на клуб във федерацията ти требват копия от съдебно решение, печат, копие от устава на клуба (регистрира се съдебно по закона за юридическите лица, с нестопанска цел). Теа неща шефчето на клуба ги носи лично в канцеларията на Федерацията и пише не место молба за приемане или нещо подобно. Изрично ме предупредиха, че клуба требва да има дейност, а не да е некъф само регистриран, колкото да участва на общите събрания. Тва, според мене, е важно! :peace:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот rosty_sz » Нед Ное 01, 2009 9:58 am

Митко , Габрово ти е доста по близко от София така че няма какво да се чудиш. Въпроса е дали в последствие ще имаш възможност да практикуваш, защото това до колкото разбирам също ще е свързано с пътувания. След полагането на изпита се придобива степен "стажант съдия" и така поне една година в която да участваш в ред състезания прикрепен към други съдии и пръв техен помощник с цел придобиване на практически опит. Та чак след това ако си придобил въпросния опит може да придобиеш права на пълноценен съдия.
До колкото говерехме в Русе в момента няма съдия или има един не си спомням добре.
Има и още нещо над което трябва да помислиш - дали да Придобиеш съдийски права или да Регистрираш и ръководиш клуба в Русе. Двете неща са несъвместими по ред причини.
Ако все пак решиш и от София изпитват някакви затруднения да ти изпратят материалите ще ти направя копие и ще ти го пусна по куриер а ти ще почерпиш :beer:
ТЪРСЯ ШИМАНСКА ПЛОЧА 39 ЗЪБА
rosty_sz

Рейтинг: 1380

Мнениеот Synthesis » Нед Ное 01, 2009 10:00 am

Имаме дейност. Караме до 4 километър и 1 каса бира, 20 човека лом я праим...
Аватар
Synthesis

Мнениеот rosty_sz » Нед Ное 01, 2009 10:10 am

Само да уточня, че под дейност хората от БКС разбират не карането насам на там ако ще и то да е организирано, а участия в състезания и евентуално организирането на такива.
Между другото организирането на състезание излизало няколко хилядарки, а за сега пари за нови стартове в календара НЯМА.
rosty_sz

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Ное 01, 2009 10:12 am

Баце, 8 бинки са стрували сичките състезания, организирани от Неделчо миналата година. Не шашкай хората! :nono:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот rosty_sz » Нед Ное 01, 2009 10:24 am

Бинки е някаква парична единица която не познавам :D , но до колкото дочух само отцепване на маршрута от полицията излизало между 2-3 хилядарки. Друг е въпроса, че тези разходи могат дасе поемат от общината спонсори и т.н.
rosty_sz

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Ное 01, 2009 10:31 am

"Бинка" е щопска парична единица, баце. По фиксинга на БНБ за 03.11.09 се равнява на 1000 обикновени беге лефчета. Просто по Софето кинтите се растът по земята, та затва сме ги даноминирали още един път, че иначе ни се налага да си шие костюми с по три джоба. Относно куките, мисла, че излизаха към 0,8-0,9 бинки на състезание, линейката е още по-ефтинка - около 0,15 бинки. Нещо таково си спомням. :dontknow:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот BluE_Magic » Нед Ное 01, 2009 10:43 am

Мдаам 0.8-0.9 бинки ама да отцепят летището :nono: иначе за път искат по 2-3 хилки :deal:
Аватар
BluE_Magic

Рейтинг: 1477
Местоположение: The universe, milky way galaxy, solar system, earth, bulgaria, plovdiv, trud

Мнениеот TREK_fan » Нед Ное 01, 2009 11:01 am

Не може ли без куки.Те и без тва не са ми симпатични :banghead: Не може ли да се организира нещо алтернативно на осигуряване на безопасността на колоездачите и недопускане на автомобили по пътя от полицията?
Every time I see an adult on a bicycle, I no longer despair for the future of the human race.
Аватар
TREK_fan

Рейтинг: 1710

Мнениеот za6tovsenamen » Нед Ное 01, 2009 11:20 am

Роднини и приятели с купени от Илиенци палки с надпи КАТ и светлоотразителни жилетки? :idea: :eek3: No police, no party!
Аватар
za6tovsenamen

Рейтинг: 1852

Мнениеот Митко Ruse » Нед Ное 01, 2009 8:02 pm

rosty_sz написа:Митко , Габрово ти е доста по близко от София така че няма какво да се чудиш. Въпроса е дали в последствие ще имаш възможност да практикуваш, защото това до колкото разбирам също ще е свързано с пътувания. След полагането на изпита се придобива степен "стажант съдия" и така поне една година в която да участваш в ред състезания прикрепен към други съдии и пръв техен помощник с цел придобиване на практически опит. Та чак след това ако си придобил въпросния опит може да придобиеш права на пълноценен съдия.
До колкото говерехме в Русе в момента няма съдия или има един не си спомням добре.
Има и още нещо над което трябва да помислиш - дали да Придобиеш съдийски права или да Регистрираш и ръководиш клуба в Русе. Двете неща са несъвместими по ред причини.
Ако все пак решиш и от София изпитват някакви затруднения да ти изпратят материалите ще ти направя копие и ще ти го пусна по куриер а ти ще почерпиш :beer:

Ако говорим за съдии в Русе има поне трима с пълни права от тези дето са завъшили ВИФ.Но все пак искам ама нямам време.То кога ще тренирам и ще ходя на състезания.А пък и работата фърст.Още съм много млад за да се огранича с това да ходя на екскурзии с колелото.Значи моля бъдещите нови съдии да ми направят едно копие на раздадените им материали.Аз ще се самоподготвя за да бъда наясно с правилата, което ми е главно желание.
Митко Ruse

Мнениеот Митко Ruse » Нед Ное 01, 2009 8:34 pm

DstupidBastarD написа:Баце, 8 бинки са стрували сичките състезания, организирани от Неделчо миналата година. Не шашкай хората! :nono:

Чак пък толкова.Ако говориш за средства от съюза то начи става въпрос за държавното първенство мисля.Но страха ми е че нещо има намек за липса на средства за следващата година.Ебааа си!!! За регитрацията на клуб имат предвид да се развива високо спортно майсторство.А това е да се участва с отбори на състезания при възрастите-момченца, юноши младша, старша и мъже.А може би има страх да не се регистрират клубове с единствена цел гласуването на председател на съюза/както стана при избора на Янислав Тачев за предсезател на федерацията по културизъм/.Председателя се избира с гласовете на председателите на колоездачните клубове.При нас не е задължително да регистрираме клуб защото има такъв но нещо не ми се свързава с него за да не понеса негативите от наследствато на клуба.
Митко Ruse

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Ное 02, 2009 8:43 am

Митко Ruse написа:
DstupidBastarD написа:Баце, 8 бинки са стрували сичките състезания, организирани от Неделчо миналата година. Не шашкай хората! :nono:

Чак пък толкова.Ако говориш за средства от съюза то начи става въпрос за държавното първенство мисля.Но страха ми е че нещо има намек за липса на средства за следващата година.Ебааа си!!! За регитрацията на клуб имат предвид да се развива високо спортно майсторство.А това е да се участва с отбори на състезания при възрастите-момченца, юноши младша, старша и мъже.А може би има страх да не се регистрират клубове с единствена цел гласуването на председател на съюза/както стана при избора на Янислав Тачев за предсезател на федерацията по културизъм/.Председателя се избира с гласовете на председателите на колоездачните клубове.При нас не е задължително да регистрираме клуб защото има такъв но нещо не ми се свързава с него за да не понеса негативите от наследствато на клуба.

Не настоявам да съм точен, баце, таа сума я чух от Нееделчо, но не съэм го разпитвал кво точно включва. Само запомних, че с/у нея е организирал сичките ветерански и юношески прояви за 2009-та (но Държавното, щото там ми я съобщи). :dontknow:
Аватар
DstupidBastarD

Предишна

Назад към Други видове колоездене