Synthesis написа:на 27 съм на семинар да го е.. Изискванията за регистриране на клуб живо ме интересуват обаче. Както и каквото се зубка за изпита, нищо че сигурно нема да се ява. Тея имат ли предства къде е габрово да го ева...
rosty_sz написа:Митко , Габрово ти е доста по близко от София така че няма какво да се чудиш. Въпроса е дали в последствие ще имаш възможност да практикуваш, защото това до колкото разбирам също ще е свързано с пътувания. След полагането на изпита се придобива степен "стажант съдия" и така поне една година в която да участваш в ред състезания прикрепен към други съдии и пръв техен помощник с цел придобиване на практически опит. Та чак след това ако си придобил въпросния опит може да придобиеш права на пълноценен съдия.
До колкото говерехме в Русе в момента няма съдия или има един не си спомням добре.
Има и още нещо над което трябва да помислиш - дали да Придобиеш съдийски права или да Регистрираш и ръководиш клуба в Русе. Двете неща са несъвместими по ред причини.
Ако все пак решиш и от София изпитват някакви затруднения да ти изпратят материалите ще ти направя копие и ще ти го пусна по куриер а ти ще почерпиш
DstupidBastarD написа:Баце, 8 бинки са стрували сичките състезания, организирани от Неделчо миналата година. Не шашкай хората!
Митко Ruse написа:DstupidBastarD написа:Баце, 8 бинки са стрували сичките състезания, организирани от Неделчо миналата година. Не шашкай хората!
Чак пък толкова.Ако говориш за средства от съюза то начи става въпрос за държавното първенство мисля.Но страха ми е че нещо има намек за липса на средства за следващата година.Ебааа си!!! За регитрацията на клуб имат предвид да се развива високо спортно майсторство.А това е да се участва с отбори на състезания при възрастите-момченца, юноши младша, старша и мъже.А може би има страх да не се регистрират клубове с единствена цел гласуването на председател на съюза/както стана при избора на Янислав Тачев за предсезател на федерацията по културизъм/.Председателя се избира с гласовете на председателите на колоездачните клубове.При нас не е задължително да регистрираме клуб защото има такъв но нещо не ми се свързава с него за да не понеса негативите от наследствато на клуба.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта