1. Вакарел
2. Габра
3. Ихтиман
4. Ярема
5. Драгоман
6. София-Костинброд-Искрец-Свидня-Чибоавци-Царичина-Костинброд-Сливница-София
Некви други предложения?

bokichaa написа:Мдам, кара на шосе с байка, карал е за КуикСтеп, но в МТБ отбора, каза още че му предлагали
/няколко години след като почнал да се състезава с байка, но не разбрах от кой отбор/, да кара шосе
професионално, колела, пари за нищо да не мисли само да кара. И обясни, че пробвал ма много нерви имало
в колоната, много се хокали в колоната. И друго каза, че за шосето трябвало и акъл/тактика, пък него не го слушала
кратуната, докато в планината си караш/състезаваш сам и не си натоварваш мозъчните клетки, въртиш и си свиркаш.
За сега имам уговорка с баце Вуте, да покараме в Понеделник.
Времето го дават ....абе тоя синоптик съвсем се е побъркал..
![]()
до преди едни час даваше слънце..![]()
Мисля да го водим да го запознаем с извънземните ако не ходил до там..може и до Ковачевци да слезем..
нещо такова, абе с две думи плана за сега е да се оди до Плана.
DstupidBastarD написа:bokichaa написа:Мисля да го водим да го запознаем с извънземните ако не ходил до там..може и до Ковачевци да слезем..
нещо такова, абе с две думи плана за сега е да се оди до Плана.
Аз съм "за", извънземния баце Вуте требва да бъде представен на гигантската голема глава!
тучо чучо написа:Wouter said: He isn't Stupid Bastard, he is Crazy Bastard, but he is strong... very strong.
DstupidBastarD написа:Засега сме бате Любо, ти и аз, баце. Дъ ориджинъл 3.
xC Climber написа:Значи последно в 09.00 ч. на мостчето срещу входа за къмпинг Враня? Доверявам се, че карането ще е туристическо или поне за някои от вас....
Neo_92 написа: Бях малко на некоя друга бира и некоя друга малка кайсиева и не можех много , много мохабет да им наредя
marfi написа: 7:30
Neo_92 написа:Баце , нали се сещаш колко са готини температурите в теа часове
Neo_92 написа:marfi написа: 7:30
Баце , нали се сещаш колко са готини температурите в теа часове
DstupidBastarD написа:...ама друго си е да удариш на спокойствие една двулитрова кокаколичка у Поибрене. Просто класика!
Neo_92 написа:пък и в тея условия на грип, както съм понастинал малко, нали се сещаш колко ми е мерак да си отслабвам имунната система още ...
marfi написа:Neo_92 написа:пък и в тея условия на грип, както съм понастинал малко, нали се сещаш колко ми е мерак да си отслабвам имунната система още ...
Шегата настрана, но си мисля че точно от колелото останах здрав. Преди 2 седмици кихах, кашлях - умирачка 10 часа колело в дъжд после треперене в банята и в леглото, но на сутринта ми се беше отпушил и носа и не кашлях (да мъчиш баира със запушен нос е гати прокобата!)
Та след тоя при това не изолиран случай, щото се повтори след седмица си извадих теорията, че докато тялото се стресира и движи, грипът няма шанс, а и микробите по принцип не обичат да им е студено, по-капризни са даже от гостоепримника (научно доказано е че по слушалката на уличния телефон има по-малко микроби от тази на домашния)
Така че Нео, карай и ич да не ти пука, ако ти е писано да се разболяваш ще се случи, в крайна сметка - живот е, ще отмине!
DstupidBastarD написа:marfi написа:Шегата настрана, но си мисля че точно от колелото останах здрав....
Баце, не ми се иска да прозвучим мнително, ма нещо ни липсваш напоследъка. Шо така?
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта