1. Вакарел
2. Габра
3. Ихтиман
4. Ярема
5. Драгоман
6. София-Костинброд-Искрец-Свидня-Чибоавци-Царичина-Костинброд-Сливница-София
Некви други предложения?

bokichaa написа:Мдам, кара на шосе с байка, карал е за КуикСтеп, но в МТБ отбора, каза още че му предлагали
/няколко години след като почнал да се състезава с байка, но не разбрах от кой отбор/, да кара шосе
професионално, колела, пари за нищо да не мисли само да кара. И обясни, че пробвал ма много нерви имало
в колоната, много се хокали в колоната. И друго каза, че за шосето трябвало и акъл/тактика, пък него не го слушала
кратуната, докато в планината си караш/състезаваш сам и не си натоварваш мозъчните клетки, въртиш и си свиркаш.
За сега имам уговорка с баце Вуте, да покараме в Понеделник.
Времето го дават ....абе тоя синоптик съвсем се е побъркал..

до преди едни час даваше слънце..
Мисля да го водим да го запознаем с извънземните ако не ходил до там..може и до Ковачевци да слезем..
нещо такова, абе с две думи плана за сега е да се оди до Плана.

DstupidBastarD написа:bokichaa написа:Мисля да го водим да го запознаем с извънземните ако не ходил до там..може и до Ковачевци да слезем..
нещо такова, абе с две думи плана за сега е да се оди до Плана.
Аз съм "за", извънземния баце Вуте требва да бъде представен на гигантската голема глава!
 ..бил втрещен.
 ..бил втрещен.тучо чучо написа:Wouter said: He isn't Stupid Bastard, he is Crazy Bastard, but he is strong... very strong.

DstupidBastarD написа:Засега сме бате Любо, ти и аз, баце. Дъ ориджинъл 3.

xC Climber написа:Значи последно в 09.00 ч. на мостчето срещу входа за къмпинг Враня? Доверявам се, че карането ще е туристическо или поне за някои от вас....

Момчетата казаха , че карат в цесекато , ама карат и мтб и пишат тука , ама не и в Други видове колоездене. Бях малко на некоя друга бира и некоя друга малка кайсиева и не можех много , много мохабет да им наредя
  Момчетата казаха , че карат в цесекато , ама карат и мтб и пишат тука , ама не и в Други видове колоездене. Бях малко на некоя друга бира и некоя друга малка кайсиева и не можех много , много мохабет да им наредя  

Neo_92 написа: Бях малко на некоя друга бира и некоя друга малка кайсиева и не можех много , много мохабет да им наредя

marfi написа: 7:30

Neo_92 написа:Баце , нали се сещаш колко са готини температурите в теа часове

Neo_92 написа:marfi написа: 7:30
Баце , нали се сещаш колко са готини температурите в теа часове

ако не се виждаш като такъв...
 ако не се виждаш като такъв...

DstupidBastarD написа:...ама друго си е да удариш на спокойствие една двулитрова кокаколичка у Поибрене. Просто класика!
 ............
 ............ 

Neo_92 написа:пък и в тея условия на грип, както съм понастинал малко, нали се сещаш колко ми е мерак да си отслабвам имунната система още ...

marfi написа:Neo_92 написа:пък и в тея условия на грип, както съм понастинал малко, нали се сещаш колко ми е мерак да си отслабвам имунната система още ...
Шегата настрана, но си мисля че точно от колелото останах здрав. Преди 2 седмици кихах, кашлях - умирачка 10 часа колело в дъжд после треперене в банята и в леглото, но на сутринта ми се беше отпушил и носа и не кашлях (да мъчиш баира със запушен нос е гати прокобата!)
Та след тоя при това не изолиран случай, щото се повтори след седмица си извадих теорията, че докато тялото се стресира и движи, грипът няма шанс, а и микробите по принцип не обичат да им е студено, по-капризни са даже от гостоепримника (научно доказано е че по слушалката на уличния телефон има по-малко микроби от тази на домашния)
Така че Нео, карай и ич да не ти пука, ако ти е писано да се разболяваш ще се случи, в крайна сметка - живот е, ще отмине!

DstupidBastarD написа:marfi написа:Шегата настрана, но си мисля че точно от колелото останах здрав....
Баце, не ми се иска да прозвучим мнително, ма нещо ни липсваш напоследъка. Шо така?
 Я се стегни!
 Я се стегни!  

Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта