BluE_Magic написа:Бяла рамка задължително

ще огледам и дано да намеря нещо ,но да ти каца аз много се притеснявам от тоя ебай защото един приятел се прецака ама ще видим още съм далеч от заветната сума

Не знам дали си го взел предвид, но е МНОГО по-важно какви плаки ще трябва да използваш, отколкото какъв цвят ще ти бъде рамката на очилата, не мислиш ли? Освен това стои и въпроса със закупуването на премиумен продукт, за който е добре да имаш начин да си поискаш гаранция, ако имаш проблем, а това рядко може да стане, ако си го купиш от Ебея.
Първото ти го казвам, защото като гледам в каква цена си се прицелил ми се струва, че се водиш повече по марката отколкото по това какво искаш от нея. Custom , ала-бала, в това няма нищо лошо, но си определи какви са ти приоритетите - ще манекенстваш или ще си пазиш очите.
Второто ти го казвам, за да не си после от групата, дето като получат дефект в скъпа екипировка и производителя не им уважи (понякога основателните) претенции, опищяват какви боклуци са тия (от) Oakley.
Последно - много е възможно от Щатите да ти обмитят официална пратка (а друг начин няма, ако поръчваш от официален Е-shop) ако надвишава някаква определена сума (провери колко е, за да нямаш изненади). Освен това не разбирам аргументите ти - готов си да плащаш за Custom (което ти вдига цената, без да добавяш качество) но се оплакваш, че от Англия ще ти дойдат на 30 лв. повече от колкото от Щатите.
Също така - тръгнал си да купуваш едни от най-скъпите очила на пазара, но не си сигурен, че искаш да похарчиш парите за тях. Съвета ми в този случай е да послушаш хората, които те съветват да си вземеш нещо по-евтино, което да ти върши същата работа на цената на дребни неудобства.
Иначе винаги има CRC.com където предлагат както по-евтини, така и по-скъпи варианти на модела.
Успех с търсенето!
@brumbar
Лющещата се боя си е нормален повод за гаранционна претенция.

Планинското колоездене може да бъде опасен спорт! Винаги карайте с каска! Никоя екипировка не може да гарантира колоездача срещу падане и тежко нараняване!