nahi написа:Айде рупайте още малко матриал!
http://picasaweb.google.com/Biser.Toshev/221109#
veskoz написа:И тоя уЙкенд го дават тучно временцето. Тааа... да побъхтим дружно? А?
А и туй момче Асен6о кък маа... как да му пишеш отсъствие?! Не стаа
vpravov написа:Малко със закъснение, но все пак:
http://vpravov.snimka.bg/other-sports/v ... 09g.447279
Reactor написа:Това спускане,което направихте вие беше невероятна авантюра![]()
![]()
vpravov написа:Пътечката е рядко попадение и реално доказателство, че понякога е хубаво да изпуснеш(изтървеш;изгубиш) "отъпкания път". Определено ще се повтори и потрети! Особено, когато вече знам какво да очаквам, удоволствието ще е почти сексуално.В интерес на истината, в случая не бях с нагласата за толкова "хард" спускане и на моменти направо ме стресна, а това рядко ми се случва. Ако досега пътечката под ресторанта на "Копитото" ми беше любимата в тази част на Витоша, определено отстъпи в класацията.
codename47 написа:ехаа, къде е това??
THEZOGGO написа:А за Неделя дали се очертава някакво каране и ако има, къде ще е то?
vpravov написа:Reactor написа:Това спускане,което направихте вие беше невероятна авантюра![]()
![]()
Пътечката е рядко попадение и реално доказателство, че понякога е хубаво да изпуснеш(изтървеш;изгубиш) "отъпкания път". Определено ще се повтори и потрети! Особено, когато вече знам какво да очаквам, удоволствието ще е почти сексуално.В интерес на истината, в случая не бях с нагласата за толкова "хард" спускане и на моменти направо ме стресна, а това рядко ми се случва. Ако досега пътечката под ресторанта на "Копитото" ми беше любимата в тази част на Витоша, определено отстъпи в класацията.
edit1: Към момчето с жълтата каска, предполагам че това си ти: Ти си живо доказателство на нещо, което ми се случва да твърдя и не ми вярват.RESPECT
edit2: @Reactor - задължително..... ама вече ще си взема пълния комплект протектори![]()
Miroslav_red star написа:П.С. Веско, винце?
codename47 написа:не мога да се сетя къде е това: директно пътеката под хотела ли??
sos написа:Аз мога ли да ви чакам на Белята вода,предполагам че към 09.00ч ще сте там!И още един въпрос какво да разбирам под стегнато каране!
sos написа:отговори!
veskoz написа:Трак-а по-долу е 18,2 km.
vpravov написа:Reactor написа:Това спускане,което направихте вие беше невероятна авантюра![]()
![]()
Пътечката е рядко попадение и реално доказателство, че понякога е хубаво да изпуснеш(изтървеш;изгубиш) "отъпкания път". Определено ще се повтори и потрети! Особено, когато вече знам какво да очаквам, удоволствието ще е почти сексуално.В интерес на истината, в случая не бях с нагласата за толкова "хард" спускане и на моменти направо ме стресна, а това рядко ми се случва. Ако досега пътечката под ресторанта на "Копитото" ми беше любимата в тази част на Витоша, определено отстъпи в класацията.
edit1: Към момчето с жълтата каска, предполагам че това си ти: Ти си живо доказателство на нещо, което ми се случва да твърдя и не ми вярват.RESPECT
edit2: @Reactor - задължително..... ама вече ще си взема пълния комплект протектори![]()
ko3er написа: ...Общо взето идеята ми е да се получи Бояна-Златните мостове-Платото-Черни връх-Купена-Железница-койоткъде(агитирам през обиколната).Ще е продължително и супер разнообразно каране с прилично натоварване и доволно количество както катерене,така и спускане.Надявам се да се съберем достатъчно ентусиасти за този велосипеден "мини подвиг"
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта