Колоездачен Клуб "ИСПОЛИН" - Габрово

Форум за организирани или неорганизирани несъстезателни карания, срещи и дейности на клубове, неформални групи и др., както и общи теми за карания, обединени по даден признак (например регионални).

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Re: Колоездачен Клуб "ИСПОЛИН" - Габрово

Мнениеот nicky bike » Сря Ное 18, 2009 8:56 pm

digimortales написа:аааа сега разбирам на кого са били следите от байкове от хлебна надоло. аз и още двама минахме след вас към язовира.

А бе ще се сетите вие с Влади къде се КАРА ама ще мине време. :beer:
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Рейтинг: 2000

Мнениеот lupi » Сря Ное 18, 2009 10:39 pm

ето и малко скромни снимчици и от нашето каране в събота.
http://www.album.bg/lupi_m/images/19238431/113437/
Аватар
lupi

Рейтинг: 925

Мнениеот digimortales » Пет Ное 20, 2009 7:46 am

nicky bike написа:
digimortales написа:аааа сега разбирам на кого са били следите от байкове от хлебна надоло. аз и още двама минахме след вас към язовира.

А бе ще се сетите вие с Влади къде се КАРА ама ще мине време. :beer:

еми по добре късно от колкото никога, но най важното е че всички сме доволни и покарахме безаварийно и дано да има повече и повече хора които карат "горе".
digimortales

Рейтинг: 1417

Мнениеот SStoeV » Пет Ное 20, 2009 1:09 pm

Ето снимките от състезанието за догодина :D
http://www.album.bg/stiliyangb/albums/112415/
За тази седмица замисляме да идем до Чумерна сбирката ще е в неделя в 7:00ч. пред магазина. :beer:
Аватар
SStoeV

Мнениеот nicky bike » Съб Ное 21, 2009 8:43 pm

Следобедното каране мина подобаващо добре. Понаправихме и малко снимчици. Браво на Мишо прилично представяне като за "сефте".

За утре уговорката остава ... Елена и към Чумерна.
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Мнениеот Popa » Съб Ное 21, 2009 9:04 pm

nicky bike написа:Следобедното каране мина подобаващо добре. Понаправихме и малко снимчици. Браво на Мишо прилично представяне като за "сефте".

Браво на вас :clap: , хубаво сте покарали :) .А относно малкия-ДЖилезен е :bowdown: , на спускане(пък и не само там ), ще разкаже играта на много капацитети :rofl: , които парадират за даунхил- маунхил и т.н. :rofl: :rofl: :drunk: :drunk:
Никога не спори с глупак - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит!
Аватар
Popa

Рейтинг: 1862

Мнениеот nicky bike » Нед Ное 22, 2009 6:34 pm

Айде качвайте снимките ,че нямам търпение. :banana: :drunk:
Аватар
nicky bike

Мнениеот Popa » Нед Ное 22, 2009 9:26 pm

Еййй,ухаа ,малиии ,лелее , много приятен ден си изкарахме днес.С аутономобили до с. Мийковци и от там с куллетата до х. Чумерна, топло и приятно време с невероятни гледки.За нещастие си бях забравил храната :rofl: , по точно - бях взел само шарена сол :rofl: :rofl: .Добре че имаше една готина и печена Кака ;) , да ме храни цял ден, за което естествено ще и се реванширам ;) .Спускането от х. Чумерна към с. Мийковци- по пътеката на мен лично много ми хареса :bowdown: .Жалко че нямам километраж да видя с каква скорост съм се движел :D ,но..............дали това е най важното :rofl: ,важното е да си изкараш добре.Долу имах леки проблееми с краката и ръцете, бях се посхванал малко, но за щастие в групата ни имаше професионален масажист ;) ,така че се оправих бързо :clap: :) .
На края на деня направих анкета с всички участвали,резултат: всички Мноооооого доволни от карането :clap: :clap: :roll2: .
Щях да забравя,нащраках и някви кви да е снимки:

http://popa777.snimka.bg/mountain/chumerna.446165
:beer: :beer:
Никога не спори с глупак - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит!
Аватар
Popa

Мнениеот nicky bike » Чет Ное 26, 2009 12:06 pm

Popa написа:...Щях да забравя,нащраках и някви кви да е снимки:

Даже те има как снимнаш

В петък (27.11.2009) от 18 часа сбирка на клуба в магазина. Разбор на годината и мероприятията за догодина.

В неделя каране леко с деца. Вероятно с коли до Шипка или Узана и леко каране наоколо. Естесвено за тези които не са с коли ... спуЩане до града. :D Тръгване в 10 от магазина. Носете си каски и ... винце :I
Аватар
nicky bike

Мнениеот Popa » Чет Ное 26, 2009 4:03 pm

nicky bike написа:
Даже те има как снимнаш

:rofl: :rofl: :rofl:
Абе някой ще ми налапа ръкава ;) , ами да видим кой ще е. :roll2: :roll2: :roll2:

:beer:
Аватар
Popa

Мнениеот nicky bike » Пет Ное 27, 2009 9:24 pm

nicky bike написа:...В неделя каране леко с деца. Вероятно с коли до Шипка ...

Тази вечер решихме да стартираме с мероприятието в неделя с час по рано сбора е в 9.00 часа пред магазина. Както вече писах ще има и спускане така ,че :peace: ... задължително каски :)

Ще има и Коледен Банкет :beer: така ,че очаквам да се разберем за датата. Мислете и в неделя да се разберем кога ще се състои мероприятието. ;)

П.П. После идва и новогодишен банкет. :D
Аватар
nicky bike

Мнениеот Popa » Нед Ное 29, 2009 5:56 pm

Измина и днешния ден,приятно каране за всички се получи-със автомобили до вр. Шипка, от там към Малуша.По многобройно участие скоро май не е имало :clap: , за което естествено допринесоха и децата :) ,които май бяха най доволни от всички.След кратка почивка съпроводена от снимки , вино , чай и т.н. ;) се разделихме на три групи, едната на обратно към Шипка, втора - към Узана и трета( с най объркано каране :rofl: )-уж спускане към Вонеща вода.След много обърквания на пътя , падания :) в крайна сметка излязохме......... под с. Стомонеци :rofl: :rofl: .
Най важното е че се размина без травми и в крайна сметка няма НЕдоволни ;) :) .

Надявам се и другите две групи да са завършили добре карането си :popcorn: може би по късно ще има отзиви и от тях.
Професионалните снимки естествено ги направи Фурнигов :bowdown: , на края на годината ще ги видим в календара на клуба :clap: :clap: :beer: .
Ето ги и моите, разни - безобразни :rofl: :

http://popa777.snimka.bg/mountain/malusha.448343

Поздрави на всички участвали днес и дано подобни мероприятия да се случват по често. :) :clap: :clap: :beer:
Аватар
Popa

Мнениеот SStoeV » Нед Ное 29, 2009 6:04 pm

Аз останах мнооого доволен от целия ден особено от спускането, което в повечето време се караше накъдето ти дойде.. :rofl:
Аватар
SStoeV

Мнениеот ivo-o » Нед Ное 29, 2009 6:46 pm

Карането беше страхотно ... и целта му беше хубава - слизане от баира без контузии :popcorn: :clap: :xx(: голямо забавление падна , дано и за напред има такива хубави спущтвания :nuts: :roll2: :praying: :lol2:
Don't just ride.... slide !
ivo-o

Рейтинг: 1265

Мнениеот BassTruck » Пон Ное 30, 2009 7:47 am

На мен ми беше най-хубаво толкова много досега не бях падал :rofl: надявам се пак да се съберем много народ и да направим още такива хубави карания.
BassTruck

Рейтинг: 1210

Мнениеот cholla » Нед Дек 06, 2009 12:17 am

тази сутрин в 9.00 пред магазина -каране с елементи на риболов, който не се яви да чака гости следобяд... :smokin:
cholla

Мнениеот Popa » Нед Дек 06, 2009 2:42 pm

Днес ще направим едно хубаво вечерно каране ;) , на маса естествено :rofl: , да му мислят шараните :) .
Честит имен ден на всички празнуващи днес :clap: , сещам се за няколко Габровци които трябва да почерпят ;) :beer: :beer: .
:drunk: :drunk: :drunk:
Аватар
Popa

Мнениеот SStoeV » Нед Дек 06, 2009 11:10 pm

Хуууубаво покарахме днес... по масите, макар, че не дремехме по тях и не сме говорили на едро си искарахме много добре. Ама с хубави хора стават хубави сбирки и празненства.. :beer: :beer:
Аватар
SStoeV

Мнениеот nicky bike » Нед Дек 06, 2009 11:36 pm

cholla написа:тази сутрин в 9.00 пред магазина...

Опа не е там ... на втогарата... :rofl: :rofl: :rofl:
SStoeV написа:Хуууубаво покарахме днес... по масите, макар, че не дремехме по тях и не сме говорили на едро си искарахме много добре. Ама с хубави хора стават хубави сбирки и празненства.. :beer: :beer:

Който може, го може. :eyebrow:
Popa написа:Днес ще направим едно хубаво вечерно каране ;) , на маса естествено :rofl: , да му мислят шараните :) .
Честит имен ден на всички празнуващи днес :clap: , сещам се за няколко Габровци които трябва да почерпят ;) :beer: :beer: .
:drunk: :drunk: :drunk:

Благодаря за уважението. :D От членовете ...и членките.
Аватар
nicky bike

Мнениеот sensation_blue » Пон Дек 14, 2009 6:15 pm

някой знае ли нещо за това:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=450456
Изграждат велопарк на Узана
Велопарк за екстремно колоездене ще бъде изграден в местността Узана. Това се предвижда в проект на сдружение "Устойчив туризъм Узана" и Община Габрово по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. Договорът за разработката вече е подписан, съобщи кметът Томислав Дончев. Наименованието на проекта е "Опазване биоразнообразието в местността Узана чрез устойчиво управление на територията".
Стойността му е над 120 000 лв., а продължителността 13 месеца. В рамките на проекта ще бъде изработена концепция за устойчиво развитие на местността, ще се изгради инфраструктура за управление на туристопотока, ще бъде издадена книга "Узана - зеленото сърце на България".
Велопаркът, който ще бъде създаден, ще съдържа 17 елемента, които ще са разположени върху 10 - 20 дка общински терен между посетителския информационен център и хотел Импулс. Съоръженията са предназначени за колоездачи с опит. Кметът подчерта, че е горд с разработката и се надява, велопаркът да привлече още повече туристи. Според него в страната няма изградено подобно съоръжение. Предстои да се обмисли как точно новите атракции ще бъдат предпазени от вандали.

Последното изречение е много важно!
Предполагам става дума за North Shore? Дали ще има някой в БГ, който ще може да кара там? Надявам се да - аз лично съм далече от тези умения, но като жител на Габрово и фен на екстремните спортове се вълнувам от тази новина.
Ако сметнете че не тук е мястото за тази новина, моля да ме извините.
Аватар
sensation_blue

Рейтинг: 1794

Мнениеот lupi » Пон Дек 14, 2009 7:25 pm

И аз чух нещо такова но незнам повече подробности от тези който си иложил,можеби ще бъде бъде интересно да гледаш паданията :rofl: :rofl: .
Между другото аз знам две момчета дето карат на такива съоражения.
Аватар
lupi

Мнениеот nicky bike » Вто Дек 15, 2009 8:23 pm

sensation_blue написа:... Предполагам става дума за North Shore? Дали ще има някой в БГ, който ще може да кара там? Надявам се да - аз лично съм далече от тези умения, но като жител на Габрово и фен на екстремните спортове се вълнувам от тази новина. ...

Бих се радвал да е нещо подобно като парка който ти цитираш. До колкото познавам обаче поляната на Узана е доста равна за подобен екстремизъм.
Относно изписаното са само цифрите които са доста внушителни за това начинание с ...
Количествени резултати:
- Изработена Концепция за устойчиво развитие и управление на местност Узана /1 бр./;
- Пресконференции /3 бр./; Издадена книга /сборник с материали/ „Узана – Зеленото сърце на България” /600 екз./;
- Изграден велопарк /1 бр. от 17 елемента/;
- Обезпечено оборудване /8 комплекта за велоспорт/;
- Официално откриване на велопарка /1 бр./;
-
- Информационен анонс сайт Община Габрово /3 бр./;
- Информационен панел сайт Посетителски информационен център „Узана” /1 бр./;
- Визуализиращи табели /2 бр./;
- Комплект отличителни материали /100 бр./

Всичко това е
Общ бюджет (в евро) 67477,36
Одобрено финансиране от Фонда (евро) 60057,51

Браво за извоюваната сума ,но не се сещам само кой ще отиде да кара там и кога ще се изплати това съоръжение. Дано не съм лош пророк. :peace:
ето и линк към проекта.
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Сега по темата: Да си дойдем на думата. В събота 19.12.2009г. ще се проведе Традиционния
:beer: :drunk: :lolup: Предколеден Купон :lolup: :drunk: :beer: .
От 17.00 часа в кръчмата на пазара (При Милена) Куверта който е задължителен включва поне две бири. ;)
Нека всички приятели на ВЕЛОСИПЕДА и бирата (да не казвам масата) да заповядат. П.П. Никого няма да Върнем :rofl:
Присъствието на всички каращи велосипед членове на клуба е задължително. :D :beer:
Аватар
nicky bike

Мнениеот SStoeV » Вто Дек 15, 2009 10:23 pm

ИИи ето отново по традиция дългоочакваните Коледни и Новогодишни купони започват......... :D :beer: :beer: :beer: :rofl: :offtopic:
Аватар
SStoeV

Мнениеот cholla » Сря Дек 16, 2009 1:29 am

тез' пари кмета и свитата му май за др цели са предвидили, а? на поляната "първото по рода си СЪОРЪЖЕНИЕ" да вземат по една катерушка и люлчица да поставят ли? Николайчо незнам как ги търпиш тез' от общината големи му(о)тики ми изглеждат
Ай Весели Празници на всички ГБ-ки МТБ наркомани и да пазите главите от алкохол-цетилометил замътващия грип който се задава...
Алелуя
cholla

Мнениеот lupi » Сря Дек 16, 2009 8:34 am

Относно съоражениети на узана , до някаде е добре че се строи такова нещо аз лично бих счупил някой крак там.
Мисля че ще се заинтерисуват хора от други градове и ще има ефект,есъествено това е мое мнение.
А що се отнася за предколедносо сърбане на бира е добра идея :beer: .
А коледно или предколедно каране с шапчиците на дядо коледа ще има ли?
Аватар
lupi

Мнениеот Popa » Сря Дек 16, 2009 9:44 am

SStoeV написа:ИИи ето отново по традиция дългоочакваните Коледни и Новогодишни купони започват......... :D :beer: :beer: :beer: :rofl: :offtopic:

Ами така е , като не можете да карате колелета дай ви само маси ;) , отделен е въпроса какво се говори на тези маси :rofl: . Аз сигурно няма да дойда , че се пазя за 1- во януарското каране :D :roll2: , ама ще видим ......може да размисля :banghead: . Бъдещите ми планове са за каране в ..............ъъъъъъъъъъъъ, а ся де :rofl: , то май нямам планове :rofl: :rofl: :roll2: :roll2: :roll2: .

:beer: :beer: :drunk: :drunk:
Аватар
Popa

Мнениеот kosiani » Сря Дек 16, 2009 12:43 pm

Абе може и да не сме карали кУлилета кой знае колко, ама за банкета сме твърди като Членове на БСП :lol: .Ники пиши ни с брат Явашев-Виторино :santa: :drunk:
Аватар
kosiani

Рейтинг: 1347

Мнениеот Backo_ZX5 » Сря Дек 16, 2009 8:05 pm

Имеет си хас :D :D :D
Backo®
Аватар
Backo_ZX5

Рейтинг: 1148

Мнениеот nicky bike » Чет Дек 24, 2009 8:09 pm

Утре 25.12.2009. по случай Коледа ще се проведе станалото вече традиция в България "Коледа на Колела" :beer:
Часът е в 12 на обяд пред магазина. Препоръчително е носенето на поне :santa2: :santa2: :santa2: (Коледни шапки)
Вероятния маршрут ще е Мечковица - Морвеци - Недевци. Ако е кално ще решим на място (може да е и по кртатко).

Наздрве от мен и Весела Коледа. :beer:
Аватар
nicky bike

Мнениеот lupi » Пет Дек 25, 2009 12:43 am

Това е добра идея. Не трябвали да караме с тия шапчици из града за реклама на клуба ИСПОЛИН и да се превлекат още членове.
Аватар
lupi

ПредишнаСледваща

Назад към Клубове, групи и организирани карания