Ride_or_Die написа:Мерси за отговорите.
Bolverk Защо говориш в множествено число и като това не ти е работата защо ми цапаш темата с излишни мнения. То е много близко до ума да се провери по сайтовете но я се замисли дали всички имат такива данни.
Мислех да не ти отговарям ама нещо ме човърка, че не си разбрал характера на отговора.
1. За множественото число - това че искаш информация не означава че трябва да ти я сервираме на тепсия с паднелка. За да се случи това трябва да отидеш при профисионалист, каквито има и им се заплаща само за това да отговарят на въпроси (и то пак с определено работно време). От тази гледна точка, от нас тук можеш да получиш доза добра воля и съвет.
2. За отговора - няма как да ти се даде отговор на такъв общ въпрос. Както ти намекнаха различните производители имат различни разбирания за общоприетите схващания за малък, среден, голям и други размери. Ти самият сигурно имаш трети разбирания за това, поради това, че гледаш от своя гледна точна на тези абстрактни понятия. Затова е необходимо за да ти се даде точен отговор да посочиш марките, моделите и собствените си размери и тогава някой с голяма доза желание и свободно време може би ще ти даде отговор какъв размер ти трябва.
3. За сайтовете - Ако няма на сайтът на производителя търсиш на друго място, само за пример, ще ти дам че повечето Online магазини дават такива данни за артикулите, който продават точно с цел по-лесната им продажба и спестяване на главоболия. Както казах приложи точка 1 от предният пост и използвай времето в което пишеш, по този форум, глупости, за търсене на необходимата ти информация.
Ако не си "схванал" още идеята на предният ми пост, скъпо дете не мисля, че мога да ти помогна с нещо повече. Времето ми е ценно и желанието ми се изчерпва.