Благодаря Ви предварително.

kojota написа:Та какви са драмите от студа ?!
did написа:Никакви.
taurus13 написа:Много добре става ако го намажеш с спрей WD-40 за консервация - прави много тънък филм, не е мазно, пази от всякакви метеорологични въздействия. Между другото придава и нов вид на боята и пластмасовите части.....
zafirovp написа:Идеята с WD-40 e добра но как после ще го махнем. Ако карам с това след 20 минути няма да ми се вижда цвета на рамката. Иначе този много универсален продукт го има във всяка една железария, магазин за авточасти и др. Даже в един магазин за ел. уреди го намерих последния път. По-малкия флакон струва към 7 лв. Май беше 500 мл.
subritual написа:По-добре го покрий с голям цял найлон и старо одеало например,ако не го вали директно
Stancho написа:Аз само ще добавя в тази тема, че на колелото му е достатъчно всекидневната поддръжка (да се махне кал/сняг и да бъде смазвана редовно веригата) и може да си кара зимата дори само с един чаршав (да не хваща окото на минувачите по улицата). Вече 3-4 година си държа колелото на терасата целогодишно и това не му се отразява и грам... Все пак не са направени от захар и имат устойчивост към атмосферните промени.
jivkonik написа:Stancho написа:Аз само ще добавя в тази тема, че на колелото му е достатъчно всекидневната поддръжка (да се махне кал/сняг и да бъде смазвана редовно веригата) и може да си кара зимата дори само с един чаршав (да не хваща окото на минувачите по улицата). Вече 3-4 година си държа колелото на терасата целогодишно и това не му се отразява и грам... Все пак не са направени от захар и имат устойчивост към атмосферните промени.
Зависи от изложението на балкона!
Подръж го един сезон на юго-западен балкон и ще изхвърлиш всички пластмасови-гумени елементи по него.... седалка и т.н.
subritual написа:Някой замисля ли се за температурната амплитуда? И как се отразява тя.
Особено тия с южните балкони.
vlassadar написа: Май е с 2.5W, от което по-рядко сигурно е само това WD-40
МИКИ МАУС написа:Искам да Ви помоля, тук да споделите как съхранявате Вашите велосипеди /отнася се за тези ,които нямат друга възможност/ през зимата на неостъклени тераси. Моля Ви за Вашите съвети и да споделите практиката си .
Благодаря Ви предварително. :idea:
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 346 госта