cvb написа:и как го предвиждаш товада кажеш на жената неща, които тя иска да чуе
Toва е от лесно по-лесно. Всички искат да чуват едно и също. Справка - огледалото на мащехата на Снежанка

Лошото е, когато не ти се обръща езикът да го кажеш

cvb написа:и как го предвиждаш товада кажеш на жената неща, които тя иска да чуе
и без да я питам последната само за това я интересуваше---Alpina написа:cvb написа:и как го предвиждаш товада кажеш на жената неща, които тя иска да чуе
Вика му се опит... като я видиш и вече знаеш... ако не, задаваш няколко въпроса и тя сама ти казва какво иска да чува...
PtD написа:Лошото е, когато не ти се обръща езикът да го кажеш
Ozzie написа:Вариант втори - Ако чувстваш угризения към приятеля се събирате тримата заедно и хепи алл тугедЪррр
bikerider написа:PtD написа:Лошото е, когато не ти се обръща езикът да го кажеш
Зависи от мотивацията
@cvb: Като ходиш по голяма нужда, първо от тоалетната хартия ли започваш? Много ясно, че ще иска да я черпиш. Ти не би ли искал някой (Edit: пардон, някоя) да те черпи, ако те харесва?
hitar_potter написа:не знам, но е почти толкова разбираемо колкото „арменски виц“ в темата за вицове и глупости
ico 1 написа:След прочетеното дотук стигам до извода, че баничарката е усетила нещо нередно.Каква сватба, какви 5 лв...апарати, кафета?
ico 1 написа:След прочетеното дотук стигам до извода, че баничарката е усетила нещо нередно.Каква сватба, какви 5 лв...апарати, кафета?
ico 1 написа::rofl: Тя знае ли, че за сватба се иска медицинско свидетелство с подпис и печат на психиатър накрая?
П.П. Преди нашата сватба психиатърът подписа медицинското на жена ми без да я пита нищо, а мен ме покани да седна за да си поговорим.
PtD написа:@ico, личи си, че човекът е имал богат опит
hitar_potter написа:Пък идват и децата и вече няма мърдане :d
fall_out написа:То ясно, че идва един момент когато няма мърдане макар и това да не е задължително. Обаче какво "няма мърдане" е защото звучи малко като мъчение. Пък все си мисля, че не трябва да е. Иначе къде е смисъла да се продължава.
bikerider написа: "Няма мърдане" е просто шега, израз.![]()
veskoz написа:bikerider написа: "Няма мърдане" е просто шега, израз.![]()
Абе не е баш само израз.
IvAnCHo написа:момичета под път и над път![]()
![]()
![]()
.Ще намериш по-добра
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта