Да е*а любовта

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: Да е*а любовта

Мнениеот PtD » Нед Дек 13, 2009 3:29 am

cvb написа:и как го предвиждаш това
да кажеш на жената неща, които тя иска да чуе
:agree:

Toва е от лесно по-лесно. Всички искат да чуват едно и също. Справка - огледалото на мащехата на Снежанка :lol:

Лошото е, когато не ти се обръща езикът да го кажеш :D
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Мнениеот cvb » Нед Дек 13, 2009 9:40 am

Alpina написа:
cvb написа:и как го предвиждаш това
да кажеш на жената неща, които тя иска да чуе
:agree:

Вика му се опит... като я видиш и вече знаеш... ако не, задаваш няколко въпроса и тя сама ти казва какво иска да чува...
и без да я питам последната само за това я интересуваше---
мдааа--да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя...да я черпяяя.......и НИИИКОГА ЗА ЛИБОФФФ-ПФФФФФ :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
майка да не си..Изображениекой съм азИзображениевелосиРАПТОР цъкащите минуси имат малка пишкаИзображение
Аватар
cvb

Рейтинг: 859

Мнениеот bikerider » Нед Дек 13, 2009 1:28 pm

PtD написа:Лошото е, когато не ти се обръща езикът да го кажеш :D

Зависи от мотивацията :evil:

@cvb: Като ходиш по голяма нужда, първо от тоалетната хартия ли започваш? Много ясно, че ще иска да я черпиш. Ти не би ли искал някой (Edit: пардон, някоя :evil:) да те черпи, ако те харесва? :)
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот bluskanie » Нед Дек 13, 2009 2:04 pm

Хм, абе днешните мацки не са точно същите, каквито бяха преди 10+г. Не хващат на една гола любов на пружинено легло и бира от бутилка...

Иначе вярно е, че да казваш мили неща на жената, това е безценно, ама понякога е много, много трудно и то не, защото не ги мислиш, а защото някак си е труно да ги изричаш. Поне на мен не ми е лесно и понямога съм имал проблеми, заради това :D
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Schizophrenia » Нед Дек 13, 2009 2:06 pm

Ozzie написа:Вариант втори - Ако чувстваш угризения към приятеля се събирате тримата заедно и хепи алл тугедЪррр
:lol:

Не кръстосвай пи*ка с приятел... :agree: ;) :D
Аватар
Schizophrenia

Рейтинг: 1181

Мнениеот cvb » Нед Дек 13, 2009 4:23 pm

bikerider написа:
PtD написа:Лошото е, когато не ти се обръща езикът да го кажеш :D

Зависи от мотивацията :evil:

@cvb: Като ходиш по голяма нужда, първо от тоалетната хартия ли започваш? Много ясно, че ще иска да я черпиш. Ти не би ли искал някой (Edit: пардон, някоя :evil:) да те черпи, ако те харесва? :)

иииии...товааа..ДО СВАТБАА(по нейни думи) 1 месец си мина по кафета(мислих си да и кажа на въпроснната гуспужъ`носи си апарат за кръвно налгане що по барчетата нямат и така ще следиш здравословно дневната доза кофеин`):bigeyes: :bigeyes: :bigeyes: :bigeyes: :bigeyes: - :banghead:
майка да не си..Изображениекой съм азИзображениевелосиРАПТОР цъкащите минуси имат малка пишкаИзображение
Аватар
cvb

Мнениеот Antares » Нед Дек 13, 2009 8:10 pm

ъъъ...
....
...
...
какво?
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот hitar_potter » Нед Дек 13, 2009 8:14 pm

не знам, но е почти толкова разбираемо колкото „арменски виц“ в темата за вицове и глупости :dontknow:
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот ico 1 » Нед Дек 13, 2009 8:50 pm

След прочетеното дотук стигам до извода, че баничарката е усетила нещо нередно. :crazy: Каква сватба, какви 5 лв...апарати, кафета?
Аватар
ico 1

Мнениеот Alpina » Нед Дек 13, 2009 9:04 pm

hitar_potter написа:не знам, но е почти толкова разбираемо колкото „арменски виц“ в темата за вицове и глупости :dontknow:

Тайландски е и е забавен :D

ico 1 написа:След прочетеното дотук стигам до извода, че баничарката е усетила нещо нередно. :crazy: Каква сватба, какви 5 лв...апарати, кафета?

:D :agree:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот cvb » Нед Дек 13, 2009 9:12 pm

ico 1 написа:След прочетеното дотук стигам до извода, че баничарката е усетила нещо нередно. :crazy: Каква сватба, какви 5 лв...апарати, кафета?

тук топката е в моето поле и уместно пояснявам,че баничарката :agree: и гуспужъ-тъ нямат нищо общо за бога (просто гуспужъ-тъ е 1-на 40г-скочубръ,дет не носи на кофеинь :rofl: )ама кат надуши къв съм змотан ме бройна за синигер да я разкарвам по барчета на по кафенцъ,а за сиекс ще говорим само след сватба с нея... :rofl: ...живота май учи..(от тая`връзка` ми е останалъ само 1 неприятенъ кушмаръ) :smash: :wavey:
Аватар
cvb

Мнениеот ico 1 » Нед Дек 13, 2009 9:22 pm

:rofl: Тя знае ли, че за сватба се иска медицинско свидетелство с подпис и печат на психиатър накрая?

П.П. Преди нашата сватба психиатърът подписа медицинското на жена ми без да я пита нищо, а мен ме покани да седна за да си поговорим. :crazy:
Аватар
ico 1

Мнениеот PtD » Пон Дек 14, 2009 8:38 am

@ico, личи си, че човекът е имал богат опит :deal:
Аватар
PtD

Мнениеот outfaced » Пон Дек 14, 2009 9:08 am

ico 1 написа::rofl: Тя знае ли, че за сватба се иска медицинско свидетелство с подпис и печат на психиатър накрая?

П.П. Преди нашата сватба психиатърът подписа медицинското на жена ми без да я пита нищо, а мен ме покани да седна за да си поговорим. :crazy:

e то щот е ясно, че жените принципно са си своего рода винаги леко луди (то нали затуй ги харесваме де), ама поне за теб не е бил съвсем сигурен :lol:
Аватар
outfaced

Мнениеот cvb » Пон Дек 14, 2009 12:28 pm

PtD написа:@ico, личи си, че човекът е имал богат опит :deal:

Изображение :agree: :banghead:
Аватар
cvb

Мнениеот Ozzie » Пон Дек 14, 2009 9:16 pm

За всяко женско сърце има ключ, но за някои е необходима цяла връзка - от апартамент, сейф, кола, вила... и прочие :lol:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот fall_out » Пон Дек 14, 2009 10:25 pm

Абе то за връзките ясно, ама я да ви попитам вас малко по препатилите в този форум, и бракуваните такива. Как така?
В смисъл как се живее 10-20-30 години с един човек, ако може да ми обясните накратко за какво става дума, че аз не мога да си го обясня. Понеже явно не съм ги изживял. Нали знаете - не си ли омръзвате и т.н. Какво е чувтсвото щастливи ли сте, не сте ли? Искрено и лично :D
Аватар
fall_out

Рейтинг: 1685

Мнениеот Анелия » Пон Дек 14, 2009 10:37 pm

Хехе, интересен въпрос. С PowerSlide сме женени от 2003-та, а се знаехме една година преди това. Не са много годините ни брак, но засега не ни е омръзнало. Поне на мен де :eyebrow:
Не казвам, че всичко е мед и масло и розови венчелистчета и доста често има резки изречения :nuts: , но обикновено са за дреболии и битовизми. Особено и малкия като налее масло в огъня :smash: Бързо ни минава.
Не ни е скучно никога, защото и двамата имаме чувство за хумор и често се заливаме от смях заедно. Бе забавно е :rofl: :lol:
Аватар
Анелия

Мнениеот hitar_potter » Пон Дек 14, 2009 11:14 pm

Е, малко е тъпо да очакваш да си влюбен цял живот.. Просто по едно време, „половинката“ става по-скоро спътник в живота, а не толкова любим/а.. Де да знам, това също си има някакъв чар. Пък идват и децата и вече няма мърдане :d
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот fall_out » Пон Дек 14, 2009 11:52 pm

То ясно, че идва един момент когато няма мърдане макар и това да не е задължително. Обаче какво "няма мърдане" е защото звучи малко като мъчение. Пък все си мисля, че не трябва да е. Иначе къде е смисъла да се продължава.
Аватар
fall_out

Рейтинг: 1685

Мнениеот PtD » Вто Дек 15, 2009 12:40 am

hitar_potter написа:Пък идват и децата и вече няма мърдане :d

Явно говориш от личен опит :deal: :popcorn: :popcorn: :popcorn:
Аватар
PtD

Мнениеот bikerider » Вто Дек 15, 2009 7:51 am

fall_out написа:То ясно, че идва един момент когато няма мърдане макар и това да не е задължително. Обаче какво "няма мърдане" е защото звучи малко като мъчение. Пък все си мисля, че не трябва да е. Иначе къде е смисъла да се продължава.

Грешката ти е, че идеализираш връзката и жонглираш с думи. "Няма мърдане" е просто шега, израз. Ако трябва да търся значение то е - здрав съюз, тоест взаимна зависимост. Ако те плашат зависимости, значи си се обезкуражил преди дори да си опитал :)
Аватар
bikerider

Мнениеот veskoz » Вто Дек 15, 2009 9:18 am

bikerider написа: "Няма мърдане" е просто шега, израз. :)

Абе не е баш само израз. :lol:
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Мнениеот bikerider » Вто Дек 15, 2009 10:45 am

Не коментирам чужди грешки :D
Аватар
bikerider

Мнениеот PtD » Вто Дек 15, 2009 12:04 pm

veskoz написа:
bikerider написа: "Няма мърдане" е просто шега, израз. :)

Абе не е баш само израз. :lol:

Питайте Софчо :nuts: :magnify: :nuts: :magnify:
Аватар
PtD

Мнениеот IvAnCHo » Нед Дек 20, 2009 12:59 am

момичета под път и над път ;) ;) ;) ;) .Ще намериш по-добра :agree: :agree: :agree:
Срещат се две мацки, едната е с черна лента на гърлото.
- Да не си болна ?
- Не, имам черен колан по свирки..
Аватар
IvAnCHo

Рейтинг: 995

Мнениеот DTD » Нед Дек 20, 2009 1:31 am

IvAnCHo написа:момичета под път и над път ;) ;) ;) ;) .Ще намериш по-добра :agree: :agree: :agree:

"Навън има 3-4 милиарда жени, не съм избрал тебе, че да ми тровиш нервите." :D
Човешката глупост е безкрайна.
DTD

Рейтинг: 1793

Мнениеот 25thframe » Нед Дек 20, 2009 8:59 am

Осевен Анелия някой друг, ще се включи ли? :)
Аватар
25thframe

Рейтинг: 1860

Мнениеот PtD » Нед Дек 20, 2009 9:56 am

Ще се включи: трудно :lol: :popcorn: :8D:
Аватар
PtD

Мнениеот Анелия » Нед Дек 20, 2009 10:02 am

Аз ще се включа с още. Не е вярно това с "няма мърдане". Това са отживелици, свързани с миналото ни. Когато "разведен" беше като алената буква. Етикет, проклятие, обида. Децата на разведените родители доста страдаха.
Сега нещата се промениха и според мен човек винаги има избор, без той да е обвързан с догми, вериги и страдание. Напротив, много по-болезнено е да седиш и страдаш с години с неправилен избор. Особено впечатление ми направи Канада, където имаше много малко семейства, които не се бяха разделяли. Финансовата стабилност на жените им позволява свободата много бързо да вземат решения, които обаче не се знае дали са правилни. Хазяйката ми коментира нейният семеен опит: "Зарязах Джим, отидох да живея с другия, но той беше такъв ревнивец. Разбрах, че вкъщи е зле, но навън още по-зле и се върнах обратно при Джим".
DTD може да няма все още много опит, но е прав, че не си заслужава да си трови човек нервите с някой, който не го уважава.
Аватар
Анелия

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла