Freakhead написа:А кво е тва трасе за "езда без ръце" ?
axelmax написа:все едно Димитър Пенев е писъл статията.
Проектът, по който ще се изгради трасето, се нарича "Опазване биоразнообразието в местността Узана чрез устойчиво управление на територията”.
nicky bike написа:Коментирах част от въпросите с които съм запознат. Ето тук и написаното преди малко
Както писах и преди: Това съоражение се гради много далеч от населено място, което е безумно. Дано потръгне.
рс написа:Aбе ...поредната помия. Дано не съм прав, но това ми е мнението.
"осигурени комплекти за велоспорт - 8 бр."
"Общ бюджет (в евро) 67477,36
Одобрено финансиране от Фонда (евро) 60057,51"
Съжалявам, но скромният ми десетина-годишен опит с Бг обществените институции и идеите им ме карат да съм песимист в случая. Планина си имат, ще правят велопарк - все едно минерален басейн насред океана.
Freakhead написа:Хубаво си коментирал,ама линка който даваш е за тема от 19 страници. Къде да те търсиме ся там?!?
cholla написа:имат и 1км ски писта, а един добре проектиран трак с всичките му фрее стайл истории за 1 км слизане едва ли ще ти се стори смешен...
EccentricMOTION написа:Такова на което ти се откъсва лапата и оставаш 'Hands-free"
рс написа:cholla написа:имат и 1км ски писта, а един добре проектиран трак с всичките му фрее стайл истории за 1 км слизане едва ли ще ти се стори смешен...
Ми вероятно ще е смешно. Аз карам фри, а не фри стайл. И си живея лайф, вместо да съм лайф стайл. И пиша на български, сега направих изключение. Не си играя на каране на колело, а карам наистина. Място за каране природата ни е създала достатъчно, че да няма нужда да крадем парите на хората за да си правим "писти".
Ами то милиони по един километър подходящи места има и не само по местата за почивка, ама там няма пред кой да се фукаме![]()
Пистичката на Узана е позната на света. Малко скучна си пада, но понякога е забавно да се пускаш - при хубав сняг. Да не си помислите, че има и лифт?
За проекта - очевидно са попитали хората, които карат колело и към които би трябвало да е насочен проектът и средствата за него, за цените и сега ще купят 8 колела и какво ли не на десеторна цена хаха. Дано да си откраднат паритеи да загрозят минимално, направо нищо да не правят е най-добре за всички.
Уникално гнусна държава сме.
Freakhead написа:Парковете набират все по-голяма популярност и тва е начина за един зимен курорт да стане летен. Особено ако е малък, забутан курорт. Не съм ходил на Узана , признавам - не знам за кво става въпрос там, но се надявам инициативата да успее.
рс написа:cholla написа:имат и 1км ски писта, а един добре проектиран трак с всичките му фрее стайл истории за 1 км слизане едва ли ще ти се стори смешен...
Ми вероятно ще е смешно. Аз карам фри, а не фри стайл. И си живея лайф, вместо да съм лайф стайл. И пиша на български, сега направих изключение. Не си играя на каране на колело, а карам наистина. Място за каране природата ни е създала достатъчно, че да няма нужда да крадем парите на хората за да си правим "писти".
Ами то милиони по един километър подходящи места има и не само по местата за почивка, ама там няма пред кой да се фукаме![]()
Пистичката на Узана е позната на света. Малко скучна си пада, но понякога е забавно да се пускаш - при хубав сняг. Да не си помислите, че има и лифт?
За проекта - очевидно са попитали хората, които карат колело и към които би трябвало да е насочен проектът и средствата за него, за цените и сега ще купят 8 колела и какво ли не на десеторна цена хаха. Дано да си откраднат паритеи да загрозят минимално, направо нищо да не правят е най-добре за всички.
Уникално гнусна държава сме.
Freakhead написа:Kво значи "лифта не е пригоден за колела" ? Всеки седалков лифт може да се пригоди за колела, като му се заварят носачи за седалките. тва е най-малката грижа.
Freakhead написа:Пясъчника също ме озадачава
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 359 госта