NovemberCharlie написа:Я посъветвате чичо си кви еФтини обуща и дъски да си вземе. Висок 180 см, тежи 105 кг. Ще ги карам на писта. Ниво - веднъж преди 3 години съм се качвал на ски. После много ме болеше. Обаче жената ме оборудва с гащи и яке и сега трябват ски. Чувах за некви Techno....Повтарям еФтини! Бюджет 600-700 лв за обуща плюс ски. Приемам и по-евтини, но не и по-скъпи. НОВИ!. Щи ги купувам тази или другата седмица.![]()
Ходи виж DALBELLO за обувки. Имат в момента чудни намаления аз си взех про модел, които бяха смъкнати от 800 на 350 лв. А иначе е пълно с висок клас обувки за под 300 лв. DALBELLO правят адски удобни обувки, но тук в БГ като че ли са малко недооценени и повечето хора се чудят каква е тази марка а тя е с над 50 60 годишна история. Магазина е точно на ъгъла на Фритьоф Нансен и Евлоги Георгиев, има едни палачинки до него. Витрината е червена с надписи WILSON и ATOMIC. SKIMAN ше потвърди, че обувките на тая марка наистина си струват и аз поне досега не съм карал толкова удобни чепици.