Търсих дълго време за тези вилки и хидравликите им из форума и намирах, но нещата които ме интересуваха все бяха поставени под въпрос. И двете вилки са втора употреба. Взимам ги на еднаква цена, само че Super T - то е с интегрирана лапа FUNN и човека който го продава е от моя град. Интересувам се от устройството на двете вилки или по-точно хидравликите им. RCV наследника на SSV ли беше. SSV и SSVF какви хидравлики бяха. Преди знаех доста неща за хидравликите на Marzocchi, но с времето съм ги забравил, защото по стечение на обстоятелствата си взех цяло колело, което беше с Boxxer и от тогава несъм се интересувал от Marzocchi, но уви Boxxera за по-малко от година изживя живота си и сега съм поставен пред тази дилема. И още нещо - с някакво сравнение между Boxxer Race 05 и Super T RCV също ми е интересно да се запозная. Също така се обръщам към хора разбиращи от хидравлики да споделят знания от типа, коя хидравлика какво значи, как работи, кои вилки я използват и т.н. Аз мисля да започна с SSV - speed sensitive valve (Това е хидравлика на Marzocchi, използва се в вилките Junior T, за други незнам. Става за начинаещи.) HC2 open bath damping (Хидравлика на Rockshox, използва се в вилките Boxxer Race 04, 05, за 06-09 незнам). Дано информацията ми не е подвеждаща.