Pinkbike написа:... fork that is as sensitive as an emo teenager kid.
jayblack написа:Здравейте!
Решил съм да си взимам нова предна спирачка и се спрях на тези два модела на Авид.
И сега въпросите породени от тях:
1.Коя от двете спирачки е по-надеждна?CR-a има ли проблеми с врътката(като при някои CODE-ове)?Гълта ли въздух?
2.Нужна ли ми е настройка на контактната точка?
От опит знам,че повечето врътки-повче проблеми.
Искам сипрачката да е от типа "слагаш и караш"
Също така прочетох,че 5-цата имала повече спирачна сила от CR-a.
И още един въпрос за Power reserve geometry:
доколкото разбирам,това е технология,при която спирачната сила е запазена за край на хода на лостчето,така ли?
SeSSion написа:Елексир 5 е по- хаплива спирачка, ...
jayblack написа:Шимано не ми харесват
jayblack написа:От това,което прочетох 5-цата ми допада повече,аз си падам по хапливи спирачки.
Диска ще е 203мм,но още не знам дали ще е с оригиналния г3 или с моя формулски.
Иии едно голямо мерси на всички!
jayblack написа:От това,което прочетох 5-цата ми допада повече,аз си падам по хапливи спирачки.
Диска ще е 203мм,но още не знам дали ще е с оригиналния г3 или с моя формулски.
Иии едно голямо мерси на всички!
hitar_potar написа:...съвсем наскоро бях покарал пак на URNEST байка, не знам беше му чистил спирките ли, що ли, но се уплаших колко брутално захапваха... но лостчетата все така ми бяха изключително неудобни.
, ама и той смени роторите - пак се прецака спирачката като усещане и спиране, та и той се върна към оригиналните ротори. нали се сещате какво имам впредвид - като земете нова спирачка, гледайте да си я ползвате с оригиналния ротор или поне с др ротор, ама от същия производител. ся аз правя изключение с плановете си да ползвам хоуп ротор с моята спирачка, но комбинацията, както вече казах, беше пословично похвалена от човек, който има лични наблюдения и разбира доста повече от мен. Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта