hitar_potter написа:А ти е нужно 7,5 - 8 часа сън
azze написа:Много индувидуално е наспиването и зависи от много неща.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Daniel Panev написа:azze написа:Много индувидуално е наспиването и зависи от много неща.
Най-паче от това колко си пил преди да си легнеш...
Stancho написа:...Иначе за продължителност съм чел, че 8-8.30 часа на вечер са достатъчни и лично аз го потвърждавам...
Daniel Panev написа:azze написа:Много индувидуално е наспиването и зависи от много неща.
Най-паче от това колко си пил преди да си легнеш...
Ако сера само два пъти сутрин, после като отида на работа ме напъва много и ставам напрегнат.sailman написа:Два пъти спане и два пъти сране те вкарват в кондиция
sos написа:Относно спането едвали ще кажа някое откритие но това е строго индивидуално,познавам един изрод които спи по 3 часа на два дена и е ебати торпилатапросто цепи мрака постояно го карам да се изследва ама не ще щото щели да му развалят кефа
Казва че еденствения начин да живееш по дълго е да не спиш
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
azze написа:Само при мен ли не се появява прозорецът за търсене на торенти в Замунда?
Fanatico написа:Абе пичове, аз ли не схващам нещо ... Защо поръчвате от CRC, при валута ~2.20 ? Не излиза ли по-скъпо? Или поръчвате неща, които ги няма в България ?
hitar_potar написа:...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта