Gasolin написа:Ще обновя малко информацията за праховото боядисване в Пловдив: Има прахово на 200 метра от гара "Родопи" (от там дето тръгвате за х.Здравец със рейса). Kaто илизаш от паркинга на автобусите, завиваш на дясно и ходиш покрай оградата. След около 50 метра има портал с надписи "прахово боядисване". Продължавате през портала и след 150 метра (максимално) се стига до един гараж, където отново има табели. Горе-долу съм доволен от резултата, но имаше на някой места изпуснато по мойта рамка (не много видими). Въпреки всичко хората си свършиха работата. Имам им и телефона обаче ми свърши батерията, а ме мързи да го чакам да се зарежда - ако на някой мнооого му трябва може да напише едно ЛС...
Kitolino написа:
@Assgiver - страшно добра е станала, този цвят как ли ще стой на моето Онтарио, като имам идея и да се съчетаят черно-оранжево.
Другият месец, като минат аборигенски и прочие, ще се постарая и моят " Дзвер " да облече нова престилка
jorji написа:gasolin, колко пари ти излезе горе долу праховото при тия пичове? пясакоструйка имат ли?
скоро мисля да боядисам една желязна рамка, цветовете там/те ли ги бъркат?
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
jorji написа:то като се замисля на желязна рамка може и без сваляне на боята... колите как ги боядисват,
търка се за да падне лака и горния слой от старата боя после пръскат шприц и отгоре боята.
Към колко ти излезна услугата по-боядисването?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта