xc "простотия" varna

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

xc "простотия" varna

Мнениеот HELLFIRE » Нед Апр 24, 2005 3:04 pm

http://imenasaita.hit.bg/DSC00065.JPG
най-новото творение на клуб "верижТна реакТция"
Изображение
Баиря е мойтъ страст!
Аватар
HELLFIRE

Рейтинг: 1200

Мнениеот tdrome » Нед Апр 24, 2005 4:26 pm

Хахаха... еми какво да се прави сега и ме[b]Т[/b]чки почнаха да се срещат из нашата държава

Снимката е уникална :beer::bigeyes:
Изображение
tdrome

Мнениеот atanas90 » Нед Апр 24, 2005 4:43 pm

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::hbang2::rofl::rofl::spin::thumb:
atanas90

Мнениеот chrome » Нед Апр 24, 2005 4:58 pm

Внимание оПАСТИност.
Just Be!
chrome

Рейтинг: 2000

Мнениеот Liohman » Нед Апр 24, 2005 5:11 pm

И кръвожаТни торти. Клуб "Алергична ерекция" с тяхното шефТче ЗдраФТко :bigeyes: му....то. :xx(:
[img]http://imenasaita.hit.bg/DSC00066.JPG[/img]
А сега на къде:?::?::?::?:
L.B.M.P.
Liohman

Рейтинг: 1700

Мнениеот Lam3r40o » Нед Апр 24, 2005 6:31 pm

Състезанието беше много яТко,завърших 4-ти в мойта груТпа и тряяше да зема предмеТна награда:bawling:(обявено),но аз не съм за награТките(една лепенка да ми бешТе дал)както и да е...Браво ЗдавТко
Lam3r40o

Мнениеот tdrome » Нед Апр 24, 2005 9:19 pm

Тези са уникални, пак добре че не са го вързали в кръг :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Изображение
tdrome

Мнениеот Shady™ » Нед Апр 24, 2005 9:44 pm

:rofl::rofl:Хахааххахахахааахахаха:bigeyes::bowdown::rofl::usclap::bowdown: А не никога не съм избухвал от смях пред монитора ама това беше спонтанно, искрено и звучно. УсТпех в начинанията.
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Мнениеот Ignator » Пон Апр 25, 2005 2:38 pm

хмммм игнатирайте опасТностите
Ignator

Мнениеот TheEgoist » Пон Апр 25, 2005 3:53 pm

Добре, ето ме!

АЗ съм Здравко, АЗ организирах състезанието, [b]АЗ направих правописната грешка![/b]
... и смятам, че е единствената грешка в цялото състезание!

Направих я около 22.00 часа вечерта преди състезанието, защото и тогава бачках за да може да го има и защото бях преуморен, пак заради състезанието.

Много ми се иска да разбера кой точно си позволява да ме критикува, защото ника HELLFIRE е на Валери, а той каза, че няма нищо общо. Естествено, някой се е логнал с неговия ник, защото така е по-лесно да ебаваш хората. До колкото разбрах това е станало в магазин "Велос". Събрала се е една компанийка и са го направили от простотия и най-вече от зависТ - хора които не са направили нищо през живота си, обаче много ги бива да критикуват наготово. Уви, някои хора никак не им е конфортно, че [b]АЗ[/b] правя нещо във Варна. Повечето и от другите постове в темата са от същата компания. Става въпрос за Миро ([b]chrome[/b]), Христо Дуков ([b]Slidesite[/b]) [b]и компания[/b]. Те седяха на едно от най-опасните места на спускането и много хора ми казаха, че са се чудили каква простотия да измислят за да се пребие някой. Разбрах, че първо са изливали вода (стар номер на Дуков от предното състезание), но водата не е била достатъчно и за това са наредили пластмасови бутилки, нищо че се кара почти на ръба на 20 метрова пропаст и някой може да падне в нея. И всичкото това за да бъдело [b]"по-яко"[/b].

Наградите - Марто([b]Lam3r40o[/b]), съжалявам, обаче с главния съдия взехме решение да пренасочим наградите за 4-то и 5-то място при "Юноши старша", към "Жени" и "Юноши младша", защото имаше прекалено малко участници в тази възръстова група - 5 и от там по-малко конкуренция. Ти практически си на предпоследно четвърто място.

За това какво е представлявало състезанието питайте не злонамерени хора които са участвали или присъствали.
[img]"http://velo.hit.bg/emblema_3.gif"[/img]
TheEgoist

Рейтинг: 1205

Мнениеот Lam3r40o » Пон Апр 25, 2005 4:42 pm

Както казах не съм за наградите.В групата юнуши младша участваха 10 човека,в жени и деца близо същата бройка.Предметните награди бяха на стойност 210лв,ако ги докараш до 160 пак добре.Аз от таблицата разбирам че наградите предварително са разпределени до 5-то място,но изглежда липсваха достатъчно.Щом сте решили така добре."Класиралите се на първите 10 места получават грамоти и награди".Е къде бяха грамотитеи,наградите казах не ме интересуват.Също така когато обяви победителя за групата юнуши младша,каза че се състезава за клуб "Верижна Реакция",но той никога не е идвал на сбирка на клуба,нито е член.А по въпроса кой какво направил и какво организирал просто не ми се говори...
Lam3r40o

Мнениеот Lam3r40o » Пон Апр 25, 2005 4:46 pm

gre6ka
Lam3r40o

Мнениеот Liohman » Пон Апр 25, 2005 5:09 pm

Та хората които нищо не са направили през живота си..... ЗдраФТко, мили, миналата година ти намерих главния спонсор на състезанието, но ти дори не даде да се изкаже за фирмата след състезанието. После забрави и пари на Герича за лепенето на плакатите да дадеш. Парите за табелите също ги изтърва. А за капак на всичко щеше и за горивото на УАЗ-ката да забравиш, добре че ти напомних. А така като се замисля и плаката (безплатно) който направих за миналогодишното състезание малко сте го копирали. Е нищо не сме направили....мале.
L.B.M.P.
Liohman

Мнениеот nk » Пон Апр 25, 2005 5:54 pm

[quote="tdrome"]

Тези са уникални, пак добре че не са го вързали в кръг :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
[/quote]

Еее, това е ебавка от самите снимащи, а не от организацията :lol:... А който не е грешил никога през живота си, да си вдигне моля десния крак и лявото мадо...:bowdown::roll2:
nk

Мнениеот TwiSteD » Пон Апр 25, 2005 6:09 pm

[quote]
Tе седяха на едно от най-опасните места на спускането и много хора ми казаха, че са се чудили каква простотия да измислят за да се пребие някой. Разбрах, че първо са изливали вода (стар номер на Дуков от предното състезание), но водата не е била достатъчно и за това са наредили пластмасови бутилки, нищо че се кара почти на ръба на 20 метрова пропаст и някой може да падне в нея. И всичкото това за да бъдело "по-яко".
[/quote]

Има ли такива скапаняци?
Евала че си организирал всичко.
TwiSteD

Мнениеот BMXMDFK » Пон Апр 25, 2005 6:28 pm

Vnimavaite da ne se spunete v nqkoi ot zalojenite kapani 4e da padnete v bezdunnata qma s shipove, lava i krokodili
[img]http://imenasaita.hit.bg/DSC00001.JPG[/img]
BMXMDFK

Мнениеот chrome » Пон Апр 25, 2005 6:50 pm

[quote="TheEgoist"]

До колкото разбрах това е станало в магазин "Велос". Събрала се е една компанийка и са го направили[/quote]

Да, тук обикновенно се събират хора, доста даже, със сходни интереси, които освен да говорят, карат по-малко.
[quote]хора които не са направили нищо през живота си[/quote]

всъщност правим някои неща, правим и други неща, нещата от живота, малките неща, не сме грандомани, не претендираме че сме организирали ПЪРВОТО, последното.., ГОЛЯМОто състезание във Варна или каквото и да било друго.
[quote]Уви, някои хора никак не им е конфортно, че [b]АЗ[/b] правя нещо във Варна.[/quote]

Aх този "АЗ" Упссс jaZZ...
На всички ни е много коНфортно когато се занимаваме с нещата които ни харесват, когато сме с хората които просто са, не обичаме когато НЯКОй са некоректни в каквото и да било отношение, когато даваме пари за нешто, или го правим просто за идеята, или го правим заради хората които са и го заслужават. Последната идея за която се дават пари, примерно за състезание, при нея се търси и някаква рекламна рентабилност, мисля Че не е коректно когато някои дава пари да не получава НИЩО насреща, не Е коректно когато даден колоездач, е спонсориран по какъвто и да е начин, било то и неофициално, не обвързано с договори или каквото и да било, след като се качи на стълбичката за награждажане да не се обяви, с подкрепата на кого тои участва и печели, с подкрепата на кого цяла година е участвал в състезания, и т.н., не е правилно да се зарибяват хора за клуба ти, като се спекулира с отстъпки които сме обещали за компонентите, с целта да им се вземат някакви пари членски внос, правилно е когато хората са обединени от някаква идея, да не говорим че нямаме инфо кои са членове на клуба, така че нека няма недоволни в това отношение, отстъпки ще има само въз основа на направен оборот в магазина, или въз основа на решение за спонсорство от страна на магазина, за дадени хора, доказали възможностите си, и с принос към "идята".
[quote]Те седяха на едно от най-опасните места на спускането и много хора ми казаха, че са се чудили каква простотия да измислят за да се пребие някой. Разбрах, че първо са изливали вода (стар номер на Дуков от предното състезание), но водата не е била достатъчно и за това са наредили пластмасови бутилки, нищо че се кара почти на ръба на 20 метрова пропаст и някой може да падне в нея. И всичкото това за да бъдело [b]"по-яко"[/b][/quote]

По отношение на трасето, за съжаление докато не се разделят нещата на "ПРО" и "АМ",
винаги по трасета за "про" ще участват неподготвени хора, с потенциалната възможност да се "пречукат", не сме виновни и ние че някои е сложил върху опасТните дървета чували през които с по-широко кормило се минава на магия, какво, ооо всъщност писна ми...

...уи ар нот профешънълс, ъи ар "Just Be"...oh poluчих "поетична ерекция"
Just Be!
chrome

Мнениеот hlebarka » Пон Апр 25, 2005 7:04 pm

[quote="chrome"]
които освен да говорят, карат по-малко.
[/quote]

аъм, трябва по-вече да карате.
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Мнениеот chrome » Пон Апр 25, 2005 7:17 pm

колкото, толкова...
Just Be!
chrome

Мнениеот nk » Пон Апр 25, 2005 7:39 pm

[quote="BMXMDFK"]

Vnimavaite da ne se spunete v nqkoi ot zalojenite kapani 4e da padnete v bezdunnata qma s shipove, lava i krokodili

...Image stripped...
[/quote]

Добре де аз не разбрах какво е това на снимката
nk

Мнениеот chrome » Пон Апр 25, 2005 8:38 pm

едно нещо дето някой си го лепят зад ухото, за да освободят устната кухина от него, след като са го употребили преди това
Just Be!
chrome

Мнениеот TheEgoist » Пон Апр 25, 2005 9:31 pm

[quote="Lam3r40o"]

Предметните награди бяха на стойност 210лв,ако ги докараш до 160 пак добре.[/quote]

Наградите са си това. Нищо не скрито или покрито. [quote]"Класиралите се на първите 10 места получават грамоти и награди".Е къде бяха грамотитеи,наградите казах не ме интересуват.[/quote]

Грамотите са при мен ще ти дам не бой се, а също и на всеки който поиска, независимо от мястото на което се е класирал.
[quote]
Също така когато обяви победителя за групата юнуши младша,каза че се състезава за клуб "Верижна Реакция",но той никога не е идвал на сбирка на клуба, нито е член.[/quote]

Помисли си хубаво - ти ли знаеш по-добре от мен?
[quote]
А по въпроса кой какво направил и какво организирал просто не ми се говори...
[/quote]

А ти какво си направил?!?

[quote]ЗдраФТко, мили, миналата година ти намерих главния спонсор на състезанието, но ти дори не даде да се изкаже за фирмата след състезанието.[/quote]

Дуков, скъпи, това че намери спонсор не го отричам и страшно много те уважавах заради това, до момента в който разбрах че изливаш вода на трасето за да може да се пребие някой, щото както ти каза "кроскънтрито е супер тъпо нещо". От тогава само те уважавах,но след тъпите изцепки вчера и днес менението ми коренно се промени.
...и между другото, тогава питах представителя на вашата фирма дали иска да я представи, а той отказа. Аз даже му казах той да поднася наградите, но се беше дръпнал настрана и само ми ги подаде.
[quote]После забрави и пари на Герича за лепенето на плакатите да дадеш. Парите за табелите също ги изтърва.[/quote]

Миро (chrome) каза че ще плати на Герчо и да не му давам пари за табелите. След няколко месеца хоп имаш да даваш пари за това и това. Ебааааахти номера!!!!!!
Лошия Здравко, а....? ПЛАШЕТЕ СЕ ДЕЦА
[quote]
А за капак на всичко щеше и за горивото на УАЗ-ката да забравиш, добре че ти напомних.[/quote]

Да бе представи си! Представи си, че наистина бях забравил, щото около в състезание има да се мисли за около един милион неща. Платих ти ги и не съм се скатавал. Какво толкова?
[quote]А така като се замисля и плаката (безплатно) който направих за миналогодишното състезание малко сте го копирали. Е нищо не сме направили....мале.[/quote]

Колкото до безплатното ти сам прояви инициативата и желанието да го направиш.
Открийте четирите разлики на картинките по-долу, но внимавайте защото почти не се забелязват!
[img]http://velo.hit.bg/others/IMG_3823_sm.jpg[/img]
[img]http://velo.hit.bg/others/Plakat.jpg[/img]

[quote] не претендираме че сме организирали ПЪРВОТО, последното.., ГОЛЯМОто състезание във Варна или каквото и да било друго.[/quote]

Първо - това не ви дава право да критикувате просто така и второ - не можете и да претендирате.

[quote]Последната идея за която се дават пари, примерно за състезание, при нея се търси и някаква рекламна рентабилност, мисля Че не е коректно когато някои дава пари да не получава НИЩО насреща,[/quote]

Ти сам призна при последния ни разговор, че заради предното състезание си продал доста колелета. Не се извъртай!

[quote]не Е коректно когато даден колоездач, е спонсориран по какъвто и да е начин, било то и неофициално, не обвързано с договори или каквото и да било, след като се качи на стълбичката за награждажане да не се обяви, с подкрепата на кого тои участва и печели, с подкрепата на кого цяла година е участвал в състезания, и т.н.,[/quote]

Игнат сам направи избора си да кара за Вас. Не съм го притискал по никакъв начин, само поставих въпроса за да съм наясно. Колкото до нашето състезание - бяхме говорили нещо за което ти незнаеш.
[quote]не е правилно да се зарибяват хора за клуба ти, като се спекулира с отстъпки които сме обещали за компонентите, с целта да им се вземат някакви пари членски внос[/quote]

За това не сме се договаряли! А при положение, че нашия клуб наистина развива дейност, това е един добър индиректен начин да се спонсорира. Пък и момчетата от клуба пазаруват основно от теб.
[quote]правилно е когато хората са обединени от някаква идея, да не говорим че нямаме инфо кои са членове на клуба, така че нека няма недоволни в това отношение, отстъпки ще има само въз основа на направен оборот в магазина[/quote]

Обединени сме, определено. За инфото съм ви казал - само тези които имат членски карти. До сега никой няма, така, че не виждам от какво се оплакваш. Колкото до оборота до сега лично аз съм ти довел пряко клиенти за над 4500 лв и едно благодаря, дори едно не съм чул.

[b][size=167]НЕМОГА ДА РАЗБЕРА ЕДНО НЕЩО:[/size][/b]
[size=200]ЗАЩО СЛЕД КАТО СЪМ ОРГАНИЗИРАЛ СЪСТЕЗАНИЕ ЗА ДА СЕ РАДВАТ ВСИЧКИ, ПОХАРЧИЛ СЪМ ОТ СЕБЕ СИ ЕДНА КАМАРА ВРЕМЕ, СИЛИ И ПАРИ ВСИЧКИ СМЯТАТ, ЧЕ СЪМ ИМ ДЛЪЖЕН С НЕЩО ?!?[/size]
TheEgoist

Мнениеот Lam3r40o » Пон Апр 25, 2005 9:49 pm

[quote]А ти какво си направил?!?[/quote]

Нямам предвид аз какво съм направил,а правя сравнение между теб и Миро.Незнам на каква възраст сте и двамата,но поне той има магазин и си вади хляба от там,а ти не виждам да работиш нещо...Аз съм ти помагал,според теб може и малко да е било,но съм раздавал от себе си.Имаше и други които са ти помагали сутринта на 24-ти,но лично благодаря е нямало...Мисля че можеш да се сетиш за кого говоря...
Lam3r40o

Мнениеот bestbg » Пон Апр 25, 2005 9:52 pm

TheEgoist , почти винаги е така... почти винаги ще има някой недоволен ;)
Аватар
bestbg

Рейтинг: 1819

Мнениеот chrome » Вто Апр 26, 2005 12:18 am

[quote]
Миро (chrome) каза че ще плати на Герчо и да не му давам пари за табелите. След няколко месеца хоп имаш да даваш пари за това и това. Ебааааахти номера!!!!!!
Лошия Здравко, а....? ПЛАШЕТЕ СЕ ДЕЦА[/quote]

уговорката беше да направим номерата, направихме ги, понеже ти трябваха и табелите, ти се обадих от офиса на рекламната агенция, казах ти колко ще струват, ти каза .... поръчаи ги, казах ти че Геро може да лепи плакатите, но 6те е хубаво да му се даде някои лев, ти-хубаво ще видим, както и да е, платил съм му, каквото е трябвало съм го платил, не става въпрос за някакви тъпи пари а за принципи.

[quote] не претендираме че сме организирали ПЪРВОТО, последното.., ГОЛЯМОто състезание във Варна или каквото и да било друго.[/quote]

Първо - това не ви дава право да критикувате просто така и второ - не можете и да претендирате.[/quote]

първо ми се хапваха пасти, а критици винаги ще има

[quote]Последната идея за която се дават пари, примерно за състезание, при нея се търси и някаква рекламна рентабилност, мисля Че не е коректно когато някои дава пари да не получава НИЩО насреща,[/quote]

Ти сам призна при последния ни разговор, че заради предното състезание си продал доста колелета. Не се извъртай![/quote]

чак пък доста, може да се каже че някои момчета си направиха байкове за състезанието, аз говоря за рекламна ремтабилност от самото състезание, вече съм убеден че при трасе далече от града, трудно ще доиде публика, т.е., нека хората си карат кои където му харесва, но когато става въпрос за пупблика, популяризиране, и за влагане на финансови средтва, т.е. за комерсиалност, просто сме на малко по-различни идеи, една от причините да не сме спонсори на състезанието, не си вадим парите с клатене на крака, за да ги пръскаме просто така.

[quote][quote]не Е коректно когато даден колоездач, е спонсориран по какъвто и да е начин, било то и неофициално, не обвързано с договори или каквото и да било, след като се качи на стълбичката за награждажане да не се обяви, с подкрепата на кого тои участва и печели, с подкрепата на кого цяла година е участвал в състезания, и т.н.,[/quote]

Игнат сам направи избора си да кара за Вас. Не съм го притискал по никакъв начин, само поставих въпроса за да съм наясно. Колкото до нашето състезание - бяхме говорили нещо за което ти незнаеш.
[quote]не е правилно да се зарибяват хора за клуба ти, като се спекулира с отстъпки които сме обещали за компонентите, с целта да им се вземат някакви пари членски внос[/quote]

За това не сме се договаряли! А при положение, че нашия клуб наистина развива дейност, това е един добър индиректен начин да се спонсорира. Пък и момчетата от клуба пазаруват основно от теб.
[quote]правилно е когато хората са обединени от някаква идея, да не говорим че нямаме инфо кои са членове на клуба, така че нека няма недоволни в това отношение, отстъпки ще има само въз основа на направен оборот в магазина[/quote]

Обединени сме, определено. За инфото съм ви казал - само тези които имат членски карти. До сега никой няма, така, че не виждам от какво се оплакваш. Колкото до оборота до сега лично аз съм ти довел пряко клиенти за над 4500 лв и едно благодаря, дори едно не съм чул[/quote]

ами уау, 4500, не си водя статиска кои колко клиенти е довел

[quote]
[b][size=167]НЕМОГА ДА РАЗБЕРА ЕДНО НЕЩО:[/size][/b]
[size=200]ЗАЩО СЛЕД КАТО СЪМ ОРГАНИЗИРАЛ СЪСТЕЗАНИЕ ЗА ДА СЕ РАДВАТ ВСИЧКИ, ПОХАРЧИЛ СЪМ ОТ СЕБЕ СИ ЕДНА КАМАРА ВРЕМЕ, СИЛИ И ПАРИ ВСИЧКИ СМЯТАТ, ЧЕ СЪМ ИМ ДЛЪЖЕН С НЕЩО ?!?[/size][quote]

предполагам че защото някои обичат думичката АЗ
Just Be!
chrome

Мнениеот TheEgoist » Вто Апр 26, 2005 12:45 am

Абе едно не ми стана ясно...
...защо това състезание е повод да се обсъжда предишното, ако ще и да е имало грешки в него?!?

Айде да обсъждаме сегашното състезание! И то сигурно не е перфектно, но поне е актуално.
TheEgoist

Мнениеот Liohman » Вто Апр 26, 2005 12:19 pm

ЗдраФТко, мойто момчиенцие, мога само да кажа БРАВО. Сам си изгони спонсорите, "състезателите" и тн. Хората бягат като те видят, включително и хората ти от клуба и най-вече от теб. А за това какво си дал и какво не всеки знае, едно ГОЛЯМО [b]НИЩО[/b], само дърпаш да лапаш. Е продължавай да се угояваш, има още мегдан. И вземи намали тренировките, че само ти пречат. Аз лично след миналогодишната ти проява се зарекох повече с теб да не се хващам на едно хоро, прекалено голям лаик си. Те хората ми казваха, ама нали знаеш "човек докато не се опари.....". Е нищо и такива като теб трябва да има за пример. Жалко само че Геро бачка 2 дни за да яде въздух, но поне дългия е човек и покри ТВОЙТЕ сметки.
L.B.M.P.
Liohman

Мнениеот BMXMDFK » Вто Апр 26, 2005 12:26 pm

shto be i na prednoto i na tova az li4no dosta se zabavlqvah. Ama nali nqkoi trqbva da go napravi interesno. Ina4e intriga da ima.
BMXMDFK

Мнениеот SPA » Вто Апр 26, 2005 1:13 pm

Едно не мога да разбера вие на 4 очи не може ли да се разберете, че си вадите керливити ризи на показ? И без това нещата са с краката нагоре, а вие още повече....Съвсем ще откажете децата от спорта...:banghead::irked::nono::mad:
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Мнениеот TheEgoist » Вто Апр 26, 2005 1:29 pm

[quote="Slidesite"]

ЗдраФТко, мойто момчиенцие, мога само да кажа БРАВО. Сам си изгони спонсорите, "състезателите" и тн. Хората бягат като те видят, включително и хората ти от клуба и най-вече от теб. А за това какво си дал и какво не всеки знае, едно ГОЛЯМО [b]НИЩО[/b], само дърпаш да лапаш. Е продължавай да се угояваш, има още мегдан. И вземи намали тренировките, че само ти пречат. Аз лично след миналогодишната ти проява се зарекох повече с теб да не се хващам на едно хоро, прекалено голям лаик си. Те хората ми казваха, ама нали знаеш "човек докато не се опари.....". Е нищо и такива като теб трябва да има за пример. Жалко само че Геро бачка 2 дни за да яде въздух, но поне дългия е човек и покри ТВОЙТЕ сметки.
[/quote]

ХЕХЕХЕХЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХЕ
Или много лъжеш или никак не си наясно с някои неща, а може и двете.
Само съм дърпал да лапам...
Още по-смешно!
хехехехеех
Наистина големи пари паднаха!
...ама не [b]ЗА[/b] мен а [b]ОТ[/b] мен
TheEgoist

Следваща

Назад към Архив