от chrome » Вто Апр 26, 2005 12:18 am
[quote]
Миро (chrome) каза че ще плати на Герчо и да не му давам пари за табелите. След няколко месеца хоп имаш да даваш пари за това и това. Ебааааахти номера!!!!!!
Лошия Здравко, а....? ПЛАШЕТЕ СЕ ДЕЦА[/quote]
уговорката беше да направим номерата, направихме ги, понеже ти трябваха и табелите, ти се обадих от офиса на рекламната агенция, казах ти колко ще струват, ти каза .... поръчаи ги, казах ти че Геро може да лепи плакатите, но 6те е хубаво да му се даде някои лев, ти-хубаво ще видим, както и да е, платил съм му, каквото е трябвало съм го платил, не става въпрос за някакви тъпи пари а за принципи.
[quote] не претендираме че сме организирали ПЪРВОТО, последното.., ГОЛЯМОто състезание във Варна или каквото и да било друго.[/quote]
Първо - това не ви дава право да критикувате просто така и второ - не можете и да претендирате.[/quote]
първо ми се хапваха пасти, а критици винаги ще има
[quote]Последната идея за която се дават пари, примерно за състезание, при нея се търси и някаква рекламна рентабилност, мисля Че не е коректно когато някои дава пари да не получава НИЩО насреща,[/quote]
Ти сам призна при последния ни разговор, че заради предното състезание си продал доста колелета. Не се извъртай![/quote]
чак пък доста, може да се каже че някои момчета си направиха байкове за състезанието, аз говоря за рекламна ремтабилност от самото състезание, вече съм убеден че при трасе далече от града, трудно ще доиде публика, т.е., нека хората си карат кои където му харесва, но когато става въпрос за пупблика, популяризиране, и за влагане на финансови средтва, т.е. за комерсиалност, просто сме на малко по-различни идеи, една от причините да не сме спонсори на състезанието, не си вадим парите с клатене на крака, за да ги пръскаме просто така.
[quote][quote]не Е коректно когато даден колоездач, е спонсориран по какъвто и да е начин, било то и неофициално, не обвързано с договори или каквото и да било, след като се качи на стълбичката за награждажане да не се обяви, с подкрепата на кого тои участва и печели, с подкрепата на кого цяла година е участвал в състезания, и т.н.,[/quote]
Игнат сам направи избора си да кара за Вас. Не съм го притискал по никакъв начин, само поставих въпроса за да съм наясно. Колкото до нашето състезание - бяхме говорили нещо за което ти незнаеш.
[quote]не е правилно да се зарибяват хора за клуба ти, като се спекулира с отстъпки които сме обещали за компонентите, с целта да им се вземат някакви пари членски внос[/quote]
За това не сме се договаряли! А при положение, че нашия клуб наистина развива дейност, това е един добър индиректен начин да се спонсорира. Пък и момчетата от клуба пазаруват основно от теб.
[quote]правилно е когато хората са обединени от някаква идея, да не говорим че нямаме инфо кои са членове на клуба, така че нека няма недоволни в това отношение, отстъпки ще има само въз основа на направен оборот в магазина[/quote]
Обединени сме, определено. За инфото съм ви казал - само тези които имат членски карти. До сега никой няма, така, че не виждам от какво се оплакваш. Колкото до оборота до сега лично аз съм ти довел пряко клиенти за над 4500 лв и едно благодаря, дори едно не съм чул[/quote]
ами уау, 4500, не си водя статиска кои колко клиенти е довел
[quote]
[b][size=167]НЕМОГА ДА РАЗБЕРА ЕДНО НЕЩО:[/size][/b]
[size=200]ЗАЩО СЛЕД КАТО СЪМ ОРГАНИЗИРАЛ СЪСТЕЗАНИЕ ЗА ДА СЕ РАДВАТ ВСИЧКИ, ПОХАРЧИЛ СЪМ ОТ СЕБЕ СИ ЕДНА КАМАРА ВРЕМЕ, СИЛИ И ПАРИ ВСИЧКИ СМЯТАТ, ЧЕ СЪМ ИМ ДЛЪЖЕН С НЕЩО ?!?[/size][quote]
предполагам че защото някои обичат думичката АЗ
Just Be!