lacho_m написа:Евала бе, митница
Дянков: Ужасно, процедурите са ужасни...
Да го видим кви ще ги реформира...

lacho_m написа:Евала бе, митница
bluskanie написа:Абе всичко това е доста преувеличено (както обикновено). Аз лично съм внасял от Австралия разни дреболии и всичко става за 1 час (+ ЕОРИ номера + всичко).
bluskanie написа:Ми ше купувате от България бе... то това е идеята
hitar_potar написа:от една страна - какво е правел човека с байк на магистралата? от друга обаче - как така шофера не го е видял, нали се движи по магистралата с висока скорост, кво прай зад тоз волан - дремуца ли? аман от такива кретеноиди.
hitar_potar написа:от друга обаче - как така шофера не го е видял, нали се движи по магистралата с висока скорост, кво прай зад тоз волан - дремуца ли? аман от такива кретеноиди.
Alpina написа:Г-н Т.К. проповядва карането на магистрала... г-н К.Т. е пример за последствията.
hitar_potar написа:от една страна - какво е правел човека с байк на магистралата? от друга обаче - как така шофера не го е видял, нали се движи по магистралата с висока скорост, кво прай зад тоз волан - дремуца ли? аман от такива кретеноиди.
did написа:bluskanie написа:Ми ше купувате от България бе... то това е идеята
ми не. Ще мрънкаме, за да се реформира България. И май се получава!
Браво на "Дневник"!
А ето и едно матриалче, което показва що за хора участват в среднощните престрелки в Пловдив напоследък.
hitar_potter написа:Жалко, че на шофьорът ще му тежи на съвестта един човешки живот...
heep написа:Тъпо е да пукнеш така...
Ако искаш някой проблем никога да не бъде решен, състави комисия за решаването му!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта