SPAM на килограм

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: SPAM на килограм

Мнениеот 25thframe » Пет Яну 15, 2010 1:22 pm

Fanatico написа:... Няма значение, реших всичко да е X7. :eyebrow:

E добре де, защо пишеш в тази тема, при положение, че си започнал в другата?
Аватар
25thframe

Рейтинг: 1860

Мнениеот BurNiNg_IcE » Пет Яну 15, 2010 2:09 pm

http://vbox7.com/play:82a254f1

Koй според вас е по-виновен, че споря с 1 приятел? :dontknow: ..

Аз казвам, че джипа който изпреварва е в нарушение - изпреварва при непрекъсната лента, т.е онзи в Toyota-та не може да очаква, че ще изкочи някой. Този с Тойотата е виновен за това, че не си е погледнал в огледалото при изпреварването, но другия е по-виновен, защото изпреварва неправилно!
Т.е. казвам, че Сузукито е по-виновно... :smash:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Рейтинг: 2000

Мнениеот veskoz » Пет Яну 15, 2010 3:23 pm

BurNiNg_IcE написа:Т.е. казвам, че Сузукито е по-виновно... :smash:

Този пред снимачната кола е тъпак. Нямаш право да възпрепятстваш изпреварване. Да не говорим, че тоя глупак не погледна като тръгна. Друг е въпроса за превишената скорост на изпреварващия и нарушението като цяло.
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Мнениеот boriss13 » Пет Яну 15, 2010 3:44 pm

Брей...
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот did » Пет Яну 15, 2010 4:26 pm

BurNiNg_IcE написа:http://vbox7.com/play:82a254f1

Koй според вас е по-виновен, че споря с 1 приятел? :dontknow: ..

Аз казвам, че джипа който изпреварва е в нарушение - изпреварва при непрекъсната лента, т.е онзи в Toyota-та не може да очаква, че ще изкочи някой. Този с Тойотата е виновен за това, че не си е погледнал в огледалото при изпреварването, но другия е по-виновен, защото изпреварва неправилно!
Т.е. казвам, че Сузукито е по-виновно... :smash:

Кой е виновен е ясно, но също така е ясно, че колоездачът, който се движи насреща и се вижда в края на клипа, е изкарал луд късмет, че не е бил с 200 метра по-напред по това време.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Capoeira » Пет Яну 15, 2010 4:27 pm

Виновни, т.е нарушили закона са и двамата. Първо и двамата извършват изпреварване при непрекъсната линия, а водача на предната кола даже и не подава сиганл и проверява в страничното огледало преди да предприеме маневра. Ако беше станала работата, и Кат дойде и двамата си отнасят актовете с еднакъв брой точки, плюс бонуса за предизвикване на ПТП при нарушение на правилата.
Bikes Intelligence Life
Proud of Boxxer
Аватар
Capoeira

Мнениеот did » Пет Яну 15, 2010 5:49 pm

Това не го проумявам:

veskoz написа:Инструментите - подредени, който вземе нещо го връща там от където го е взел (не се губи и на който му трябва го намира веднага). Това за мен е закон още от времената с бригадите. Мразя мърлячите, мърлявото отношение към машини и инструменти (с които си изкарвам хляба).
Работният куфар ми е около 30 кг и ако не приложа икебана вътре неможе да се затвори. :smash:

Стаята му изглежда така:
download/file.php?id=4057

.. и е все още ерген! :bigeyes:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот veskoz » Пет Яну 15, 2010 6:32 pm

did написа:.. и е все още ерген! :bigeyes:

Не точно. Съвмесното съжителство изисква жертви. Момчета, все пак съм си един от вас! :piggy:
:rofl:
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Мнениеот Fanatico » Съб Яну 16, 2010 9:25 pm

did написа:
EccentricMOTION написа:Като гледам кристалните си топки...

:bigeyes:

:eek3: :roll2: :rofl:
Аватар
Fanatico

Рейтинг: 1942

Мнениеот dEcLiNe » Съб Яну 16, 2010 11:56 pm

nqkoiem4o написа:
MuTeB` написа:ето я мойта....
http://storage4.album.bg/8b3/imgp5377_e ... 821690.jpg

COOOOLLLL

И какво му е якото?Че не виждаш грам дневна светлина ли?Нищо против, просто това за мен е затвор. :) :beer:
Аватар
dEcLiNe

Рейтинг: 1912

Мнениеот Antares » Нед Яну 17, 2010 7:09 pm

Оффф.... разглобих се като битълсите! Отдавна не си бях правил такова каране :)
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот gdude » Нед Яну 17, 2010 11:43 pm

Antares написа:Оффф.... разглобих се като битълсите! Отдавна не си бях правил такова каране :)

А масажираш ли скулите > ? :lol2: :clap:
gdude

Рейтинг: 1641

Мнениеот Antares » Пон Яну 18, 2010 8:21 am

gdude написа:А масажираш ли скулите > ? :lol2: :clap:
Извинявай, ама такова преживяване, като развихрили се Денис и Софи не ми се беше случвало от маса време. Днес имам мускулна треска на скулите и коремната преса. Т'ва с ботушите просто ме довърши...
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот gdude » Пон Яну 18, 2010 2:37 pm

Antares написа:
gdude написа:А масажираш ли скулите > ? :lol2: :clap:
Извинявай, ама такова преживяване, като развихрили се Денис и Софи не ми се беше случвало от маса време. Днес имам мускулна треска на скулите и коремната преса. Т'ва с ботушите просто ме довърши...

:agree: :lol2: :lol2:
gdude

Рейтинг: 1641

Мнениеот PRobably » Пон Яну 18, 2010 8:52 pm

PRobably написа:Няма достатчно мека пружина за твойте килограми,ако бях на твое място бих се насочил към въздъшна вилка.

Нещо грешно ли казах?! Защо имам минус?
"Don't let your mind bully your body into believing it must carry the burden of its worries."
Аватар
PRobably

Рейтинг: 1657

Мнениеот DTD » Пон Яну 18, 2010 8:54 pm

PRobably написа:
PRobably написа:Няма достатчно мека пружина за твойте килограми,ако бях на твое място бих се насочил към въздъшна вилка.

Нещо грешно ли казах?! Защо имам минус?

На това ти мнение сегашното бъдещия минус е от мен ;) . Като спреш да мрънкаш, ще спрат да ти бият минуси. :)
Човешката глупост е безкрайна.
DTD

Рейтинг: 1793

Мнениеот PRobably » Пон Яну 18, 2010 9:02 pm

Не не аз питам само,се ми е тая дали е 1190 или 1210,стана ми чудно защо след като съм 100 % прав...
Иначе ми е ясно,че като мрънкам бият минуси,ама аз не мрънкам. ;)
"Don't let your mind bully your body into believing it must carry the burden of its worries."
Аватар
PRobably

Мнениеот DTD » Пон Яну 18, 2010 9:52 pm

PRobably написа:Не не аз питам само,се ми е тая дали е 1190 или 1210,стана ми чудно защо след като съм 100 % прав...
Иначе ми е ясно,че като мрънкам бият минуси,ама аз не мрънкам. ;)

Да се насочи към въздушна вилка, само защото няма пружина за неговите килограми не е много разумно, не мислиш ли? Сякаш пружини не се правят? Друг е въпроса, че въздушна вилка за тия пари и направена за това, което той иска да я кара, няма да намери, поне не нова. ;)
DTD

Мнениеот PRobably » Пон Яну 18, 2010 9:59 pm

ако бях на твое място бих се насочил към въздушна вилка.

Изказах мнение и разликата в пружините е 16кг. знаеш ли колко много е това ?! да не говорим,че трябва да даде 80 лв за пружина,а може би и повече като се има впредвид това което предлагаш да си направи пружини не е много разумно,не мислиш ли ? Защо се заяждаш без причина сега? Не можеш да ме убедиш,че мнението ми е за минус(не,че трябва).
Аватар
PRobably

Мнениеот did » Пон Яну 18, 2010 10:05 pm

PRobably написа: разликата в пружините е 16кг. знаеш ли колко много е това ?!

Не знам за какво говорите, но кои са тия две пружини с 16 кила разлика? Просто ми стана едно такова... любопитно.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот PRobably » Пон Яну 18, 2010 10:13 pm

Извинявай,не се изразих правилно разлитата между най-меката пружина и теглото на момчето е 16 килограма.
Аватар
PRobably

Мнениеот did » Пон Яну 18, 2010 10:17 pm

PRobably написа:Извинявай,не се изразих правилно разлитата между най-меката пружина и теглото на момчето е 16 килограма.

Пак не разбрах. Кое е това момче, което тежи само с 16 кила повече от една мека пружина?
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот PRobably » Пон Яну 18, 2010 10:19 pm

Ха ха много забавно...Най-меката пружина е направена за човек тежащ 63 килограма, момчето за което става въпрос тежи само 47 килограма.63-47=16 :idea:

И пак не ми отговорихте на въпроса.
Аватар
PRobably

Мнениеот did » Пон Яну 18, 2010 10:24 pm

PRobably написа:Ха ха много забавно...Най-меката пружина е направена за човек тежащ 63 килограма, момчето за което става въпрос тежи само 47 килограма.63-47=16 :idea:

Ми не ми се рови. Ако кажеш накрая, за коя тема става дума, може и да ти кажа къде бъркаш.

Впрочем, ти определено бъркаш. Няма пряка връзка между твърдост на пружина и тегло на колоездача. Всичко зависи И от рамката.

ЕДИТ:
Аха, видях я. То ставало дума не за шок, а за вилка.
Това не прави изказванията ти в тази тема по-ясни.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот DTD » Пон Яну 18, 2010 10:29 pm

probably, вече почваш да ме дразниш. Пружина може да си направи във сумати фирми за не повече от 20 лева. Като си толкова сербез, ти го насочи към въздушна вилка, за която гарантираш, че ще му върши работа, карал си и ще му излезе не повече от 600лв, при това нова. Ако направиш това, ще се съглася, че мнението ти, което само по себе си беше написано, колкото да ти се овеличи бройката на мненията, не е за минус.
DTD

Мнениеот PRobably » Пон Яну 18, 2010 10:30 pm

did написа:
PRobably написа:Ха ха много забавно...Най-меката пружина е направена за човек тежащ 63 килограма, момчето за което става въпрос тежи само 47 килограма.63-47=16 :idea:

Ми не ми се рови. Ако кажеш накрая, за коя тема става дума, може и да ти кажа къде бъркаш.

Впрочем, ти определено бъркаш. Няма пряка връзка между твърдост на пружина и тегло на колоездача. Всичко зависи И от рамката.

viewtopic.php?f=26&t=65383

Колкото и да зависи от рамката,няма да изчезне тази разлика,не го говоря на изуст това,в гаража имам същата вилка(даже по-хубавия модел с компресията) и Пружината ми е за 72-82 килограмов човек,а аз тежа 63 и не съм особено доволен.В събота ще сменя пружината и ще пиша пак.
Последна промяна PRobably на Пон Яну 18, 2010 10:44 pm, променена общо 1 път
Аватар
PRobably

Мнениеот daf4ov » Пон Яну 18, 2010 10:32 pm

Ало вероятния вземи се спри малко...намери си друго занимание... :)
С какво масло караш вилката?Оригиналното?Сложи по рядко и съм почти сигурен че няма да има нужда да сменяш пружината.
Nothing compares to the simple pleasure of a bike ride :)
Аватар
daf4ov

Мнениеот ico 1 » Пон Яну 18, 2010 10:35 pm

Ето ти отговор: Да кара с раница пълна с учебници.
Аватар
ico 1

Мнениеот PRobably » Пон Яну 18, 2010 10:36 pm

DTD написа:probably, вече почваш да ме дразниш. Пружина може да си направи във сумати фирми за не повече от 20 лева. Като си толкова сербез, ти го насочи към въздушна вилка, за която гарантираш, че ще му върши работа, карал си и ще му излезе не повече от 600лв, при това нова. Ако направиш това, ще се съглася, че мнението ти, което само по себе си беше написано, колкото да ти се овеличи бройката на мненията, не е за минус.

Дай да видя къде ще ти я направят такава,u-turn врътка ще има ли отгоре? :popcorn: (не съм сигорен,но мисля че домейна за който става въпрос беше с u-turn)дори и да не е u-turn пак не бих си я купил от тоя митичен магазин.

Аз съдя по това,че карам Домейн с неподходяща пружина и не ми харесва и затова предложих да се насочи към друга.

П.П кога стана готино да имаш много мнения. :crazy:

@daf4of ще сменя и маслото и пружината и ще изкажа мнение след това.
Последна промяна PRobably на Пон Яну 18, 2010 10:40 pm, променена общо 5 пъти
Аватар
PRobably

Мнениеот DTD » Пон Яну 18, 2010 10:43 pm

PRobably написа:
DTD написа:probably, вече почваш да ме дразниш. Пружина може да си направи във сумати фирми за не повече от 20 лева. Като си толкова сербез, ти го насочи към въздушна вилка, за която гарантираш, че ще му върши работа, карал си и ще му излезе не повече от 600лв, при това нова. Ако направиш това, ще се съглася, че мнението ти, което само по себе си беше написано, колкото да ти се овеличи бройката на мненията, не е за минус.

Дай да видя каде ще ти я направят такава u-turn врътка ще има ли отгоре? :popcorn: (не съм сигорен,но мисля че домейна за който става въпрос беше с u-turn)дори и да не е u-turn пак не бих си я купил от тоя митичен магазин.

Аз съдя по това,че съм карам Домейн с неподходяща пружина и не ми харесва и затова предложих да се насочи към друга.

П.П кога стана готино да имаш много мнения. :crazy:

@daf4of ще сменя и маслото и пружината и ще изкажа мнение след това.

Абе пружината не се купува от магазина, като сиренето и бирата! Прави се по поръчка, с подходящите размери, стъпка и прогресивност. Не знам защо, като не си наясно, спориш? От 99 кладенеца вода ще изкараш, само и само "твойто магаре да е мъжко"... Нещо не видях да си предложил така коментираната въздушна вилка? Като ти е твърда пружината, си направи по поръчка!

П.П. Тва ми е последния пост в тая тема за днес ! Ако някой напълни кофа без дъно, да ми се обади! 0897918217 :liplick:
DTD

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла