Fanatico написа:... Няма значение, реших всичко да е X7.
E добре де, защо пишеш в тази тема, при положение, че си започнал в другата?
Fanatico написа:... Няма значение, реших всичко да е X7.
BurNiNg_IcE написа:Т.е. казвам, че Сузукито е по-виновно...
BurNiNg_IcE написа:http://vbox7.com/play:82a254f1
Koй според вас е по-виновен, че споря с 1 приятел?..
Аз казвам, че джипа който изпреварва е в нарушение - изпреварва при непрекъсната лента, т.е онзи в Toyota-та не може да очаква, че ще изкочи някой. Този с Тойотата е виновен за това, че не си е погледнал в огледалото при изпреварването, но другия е по-виновен, защото изпреварва неправилно!
Т.е. казвам, че Сузукито е по-виновно...
veskoz написа:Инструментите - подредени, който вземе нещо го връща там от където го е взел (не се губи и на който му трябва го намира веднага). Това за мен е закон още от времената с бригадите. Мразя мърлячите, мърлявото отношение към машини и инструменти (с които си изкарвам хляба).
Работният куфар ми е около 30 кг и ако не приложа икебана вътре неможе да се затвори.
did написа:.. и е все още ерген!
did написа:EccentricMOTION написа:Като гледам кристалните си топки...
![]()
nqkoiem4o написа:MuTeB` написа:ето я мойта....
http://storage4.album.bg/8b3/imgp5377_e ... 821690.jpg
COOOOLLLL
Antares написа:Оффф.... разглобих се като битълсите! Отдавна не си бях правил такова каране
Извинявай, ама такова преживяване, като развихрили се Денис и Софи не ми се беше случвало от маса време. Днес имам мускулна треска на скулите и коремната преса. Т'ва с ботушите просто ме довърши...gdude написа:А масажираш ли скулите > ?![]()
Antares написа:Извинявай, ама такова преживяване, като развихрили се Денис и Софи не ми се беше случвало от маса време. Днес имам мускулна треска на скулите и коремната преса. Т'ва с ботушите просто ме довърши...gdude написа:А масажираш ли скулите > ?![]()
PRobably написа:Няма достатчно мека пружина за твойте килограми,ако бях на твое място бих се насочил към въздъшна вилка.
PRobably написа:PRobably написа:Няма достатчно мека пружина за твойте килограми,ако бях на твое място бих се насочил към въздъшна вилка.
Нещо грешно ли казах?! Защо имам минус?
PRobably написа:Не не аз питам само,се ми е тая дали е 1190 или 1210,стана ми чудно защо след като съм 100 % прав...
Иначе ми е ясно,че като мрънкам бият минуси,ама аз не мрънкам.
ако бях на твое място бих се насочил към въздушна вилка.
PRobably написа: разликата в пружините е 16кг. знаеш ли колко много е това ?!
PRobably написа:Извинявай,не се изразих правилно разлитата между най-меката пружина и теглото на момчето е 16 килограма.
PRobably написа:Ха ха много забавно...Най-меката пружина е направена за човек тежащ 63 килограма, момчето за което става въпрос тежи само 47 килограма.63-47=16
И пак не ми отговорихте на въпроса.
did написа:PRobably написа:Ха ха много забавно...Най-меката пружина е направена за човек тежащ 63 килограма, момчето за което става въпрос тежи само 47 килограма.63-47=16
Ми не ми се рови. Ако кажеш накрая, за коя тема става дума, може и да ти кажа къде бъркаш.
Впрочем, ти определено бъркаш. Няма пряка връзка между твърдост на пружина и тегло на колоездача. Всичко зависи И от рамката.
PRobably написа:Ха ха много забавно...Най-меката пружина е направена за човек тежащ 63 килограма, момчето за което става въпрос тежи само 47 килограма.63-47=16
DTD написа:probably, вече почваш да ме дразниш. Пружина може да си направи във сумати фирми за не повече от 20 лева. Като си толкова сербез, ти го насочи към въздушна вилка, за която гарантираш, че ще му върши работа, карал си и ще му излезе не повече от 600лв, при това нова. Ако направиш това, ще се съглася, че мнението ти, което само по себе си беше написано, колкото да ти се овеличи бройката на мненията, не е за минус.
PRobably написа:DTD написа:probably, вече почваш да ме дразниш. Пружина може да си направи във сумати фирми за не повече от 20 лева. Като си толкова сербез, ти го насочи към въздушна вилка, за която гарантираш, че ще му върши работа, карал си и ще му излезе не повече от 600лв, при това нова. Ако направиш това, ще се съглася, че мнението ти, което само по себе си беше написано, колкото да ти се овеличи бройката на мненията, не е за минус.
Дай да видя каде ще ти я направят такава u-turn врътка ще има ли отгоре?(не съм сигорен,но мисля че домейна за който става въпрос беше с u-turn)дори и да не е u-turn пак не бих си я купил от тоя митичен магазин.
Аз съдя по това,че съм карам Домейн с неподходяща пружина и не ми харесва и затова предложих да се насочи към друга.
П.П кога стана готино да имаш много мнения.
@daf4of ще сменя и маслото и пружината и ще изкажа мнение след това.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта