от caspar » Пет Яну 22, 2010 9:18 pm
Първо, тия Стивънс не са производителя на рамки, второ има много еднакви рамки с еднакви (или различни геометрии, всеки производител си решава каква да е геометрията, не че при трърдите има много голяма разлика), трето виж броните. Много производители взимат готови рамки! Рамката не е Стивънс, а е ДРАГ! Сега не ми се правете на разбирачи, защото ми се повръща от тоя форум! Всеки прочел нещо и си мисли, че разбира и е голям философ, повечето теми ги подминавам, но до гуша ми дойде от глупости. Във форума 99,9% си нямат идея за какво става въпрос, но ми пишат глупости (в чуждите сайтове, не по-различно, просто процента е по-малък). Едно мнение няма във целия форум близо до реалноста, ЕДНО! Гадаете глупости и пишета глупости. Има още десетки неща да изброявам, но просто не ми се занимава.
И ПАК ПОВТАРЯМ - РАМКАТА Е ДРАГ
Правете си изводите, повече няма да се занимавам.
П.С. Рамките да РАМ и КРАФЩОФ са произведени от АСТРО - нямата разлики, нито в материал нито в изработката. Но двете марки си правят помени по геометрията, това е единствената разлика в изработката. Давам този пример, защото най-много сте го дъфкали и пак нищо. И пак рамките са на две различни марки.
П.С.2 Поклон, че Ози нещо се е разпляскал.
"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man."