Daniel Panev написа:hitar_potter написа:Е, ще ме прощавате, ама не бих си купил скъп часовник в никакъв случай... Когато ми потрябва часовник - поглеждам си телефона. Когато ми потрябва хронометър - пускам си такъв на телефона..
Бате - часовникът е едно от малкото мъжки бижута... Нали се сещаш на колко хора наистина им трябва наистина точно време?
Имах часовник за 19 лв от кварталния магазин, който избързваше под 20 сек на година за 10 години вярна служба.rarekin написа:Като часовник = акуратност на механизма.
nikitoMTB написа:...тубота и други мега чарколаци...
Harka написа:rarekin написа:Harka написа:Винаги съм казвал, че е много по-смислено да дадеш 3000лв. за часовник, отколкото за колело. Примерно. Сумата може и да е по-голяма.
Най-накрая един "нормален"...
Daniel Panev написа:P.S. А за часовник - още по-малко. Така или иначе механизмът в 95% от случаите е някоя (същата) ETA... Единствено някой от тия ми се ще, ама цената им е по-малка от цената на една сносна вилка, та...
hitar_potter написа:ценя във вещите си по-скоро функционалността и удобството, от колкото лъскавостта.
Alpina написа:
hitar_potter написа:ценя във вещите си по-скоро функционалността и удобството, от колкото лъскавостта.
bikerider написа:hitar_potter написа:ценя във вещите си по-скоро функционалността и удобството, от колкото лъскавостта.
Тези две неща вървят ръка за ръка, а не си противоречат. Неугледните продукти, криещи добра функционалност, са рядкост и обикновено имат къс живот като продукти.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
В тези думи се съдържа и моята позиция по въпроса.taurus13 написа:Най-ценното нещо за мен е свободата. Никога не бих се почуствал щастлив от покупката на красив часовник, голям телевизор,скъп лаптоп или лъскава кола - тези вещи те правят зависим. Велосипеда е е свобода. Никога не бих се замислил дали да налея поредната сума за свободата си. Разбира се, не трябва да се изпада крайности - велосипеда е за да се кара, а не за да краси стаята.
Harka написа:Винаги съм казвал, че е много по-смислено да дадеш 3000лв. за часовник, отколкото за колело. Примерно. Сумата може и да е по-голяма.
airborneone написа:Случвало ли ви се е преди да си платите колелото,
като съберете сумата на куп и така.... лекинко да се позамислите за алтернативите...
Какво друго можете да си купите....![]()
Аз си бях харесал часовниче за същата сума... и така лекинко се позамислих за 1 минута.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 367 госта